Helgen som blev en mardröm..

Så sitter man här igen, som så många gånger förut..Samma situation, samma känsla och samma enorma besvikelse!! Trodde starkt på denna helg..planerna såg lysande ut och de var de oxå till en början fredagen spenderades på 23-års kalas hos Lillis i lule, vilket var mycket mycket trevligt och det bjöds på underbart god mat, tack babe!!

Utgång skulle ske på Cleo..det är här helvetet börjar..väl i taxin får man inte nån studentrabatt på minibuss och självklart måste jag börja försöka charma chauffören för att få ett bra pris, självklart gick min plan i lås och några kronor billigare blev de nog allt;) Så vi entrade Cleo och i all stress och charm-projekt glömmer icke-väsk människan åsa sin väska i taxin..men detta kommer jag på direkt och vi gör ett tappert försök för att få tag på taxin igen..och bara en liten stund efter vi börjat ringa och tjorva så dyker taxin plötsligt upp..jag springer fram snackar me killen som självklart känner igen mig och får tillbaka väskan..kvällen fortskrider och min vapendragare dyker upp för att hämta mig (GULD värt!!) och väl inne i bilen ser jag att min sminkväska är öppen och tror självklart att jag i mitt tillstånd har glömt stänga den och tänker inte mer på detta..
Nästa dag sitter jag och erica och tittar på kort som Lillis har lagt upp på Pixbox och de är då ja kommer ihåg min kamera..vars fan är den..hade ju redan packat upp hela väskan..o ingen kamera..

Slutsatsen av hela den här historian är:
Min kamera är stulen!! även halva min sminkväska och mina hörlurar till telefonen!! Jävla lulebor!!

Så till lördagens innehåll..ett besök hos farmor och farfar, en K06 på thai med erica, smarrigt värre och sedan ett besök på syster ysters lagfest! Väl där bestämde jag mig för att besöka statt nyktert och kanske t o m skaka mina lurviga..hade även planerat ett och annat deep talk eller iaf nått liknande..och visst blev det så..fick mig många tankeställare och ännu fler frågetecken...

Bestämde mig tillslut för att svälja min stolthet och agera..trodde verkligen att de skulle ge resultat men det verkar inte så iaf..så min besvikelse är Enorm..var nog kanske det sista jag trodde, men jag kan aldrig säga detta nog många gånger..people never stop surprising me!!

Nu ska man försöka vara positiv, vilket är långt ifrån det lättaste just nu men det är tur att man har dom helt klart bästa vännerna man kan ha som verkligen bryr sig!!Som en av mina vänner sa alldeles nyss..bara ta nya tag och komma igen!!

Gott folk, hoppas att ni har börjar nedräkningen inför lördagen den 3:e, ska bli hur kul som helst.hoppas det nu kommer mycket folk så ska vi röjja som få!! Är såå laddad att de it med ord går att beskriva..elin borde ju oxå va det med tanke på att hennes uppladdning började för 1½ vecka sen haha..kung bruden!!

Nää nu är det snart dags för bio med syster och Happis-Anna ska bli trevligt!! Skönt att koppla bort lite..

Adios guapas & guapos

/Åsa- As he goes left and you stay right..


88766-78

Var bara tvungen..

..så här på lördagseftermiddagen sitter jag, som väldigt ofta annars, och lyssnar på grymt bra musik..och ni som känner mig vet att ja är en citat-freak och självklart är musikens värld en enorm djungel av helt otroligt bra och tänkvärda citat. Därför kommer det några stycken här:

"Men bryt inte ihop nu,
du e bara en av många människor jag drömt om.
Och du kan inte fånga Mig
och jag kan inte fånga Dig
för Jag vet att hela stan vill ha Dig"

"You always looked like you had something else on your mind
When I try to tell you, you tell me
"nevermind"
But darling when I see you, you see me"

"You got soul, you got class, you got style,
you're bad ass
Ain't no other man, it's true
Ain't no other man but you"

"As he goes left and you stay
right"

"What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around"

"Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that i melted "

"Excuse me, Do you have the time?
'Cause I've been here waiting since a quarter after nine
And it is not true love that I'm hoping I will find
No the truth is that I just don't want to be alone tonight"

Som sagt så finns det en hel del men det här var lite smakprov iaf, hoppas något fastnade för just dig:)
Bara en vecka kvar nu..såå grymt skojj de ska bli, kanske man lånar fars ölpump..vore ju himla trevlig:D

/Åsa- Att nått så nära kan va så långt bort...

88766-57
Vem tar vem?!

När jag kom hem från skolan fick jag mig en riktigt trevlig överraskning, nämligen hade min kära syster skrivit en blogg--verkligen på tiden babe!! skön läsning, älskar skämtet haha så nu blir det 2 bloggar på samma dag..men det betyder ju bara skönt läsning x2 :)

Jag fick även en aha upplevelse om helgens snack när ja läste Ericas blogg eller rättare sagt såg ericas bild på hennes blogg..så jag tänkte att jag tar mig friheten till att fortsätta på denna klockrena liknelse!!

Det var nämligen så att vi bestämde oss för utgång lördagkväll efter en fredag i fotbollens tecken och en lördag som inleddes med innebandy och fin middag hos Lundgrens, tackar tackar!!:)

Under kvällen kom vi in på alla olika ämnen som är värda att diskuteras och vi fastnade på ett specifikt som jag själv har funderat en hel del på under den senaste tiden...

Under mina stadsbesök veckorna i ända har mina ögon kunnat obeservera mycket mer än ni tror..är det något nytt ansikte, någon ny hunk(missas aldrig när man har radarn påslagen;P) eller något nytt i största allmänhet undgår detta inte mina ögon.

Just det som jag hade tänkt ta upp i denna blogg handlar om relationer och om hur viktigt det är VEM man inleder en relation med..speciellt när det, i den här stan, finns världens största och snabbaste djungeltrumma!

I nuläget är det nämligen så att det är någon som närmast kan liknas med en dresscode även stämmer in på det här med dejtande..för tänk er man kan ju inte matcha en smoking med punk-stil, en annan miss-match är slappish med bank-boy...I think I've made my point!!

Detta gäller då som sagt även i den här stan..ett typ exempel är :
¤ en PHC:are är ju helt klart en match med en Pif-brud,
¤ en Pif-brud i sin tur kan ju lätt dejta en annan idrottskille typ fotboll eller innebandy,
¤ dessa kan i sin tur i princip välja och vraka lite som de vill
¤ och sist men inte minst är tjej och kille från en liten förening som gjorda för varann, 
stämmer det inte så säg?! (kan hålla me om att de är lite krydd men i de stora hela är de typ så)

88766-77

Så nu till min vapendragares bild..Vi har ju alla sett Kalle Ankas jul (om inte, skärp er!!) och min helt klara favorit är tomteverkstaden och paraden..och i denna parad är ju tomtenissarna helt fenomenala, slår ingenting i denna värld..och hur kan man inte tycka om dockan Say: Maamaa..just love it!! Då är hon OK! Med en stämpel på rumpan spatserar hon vidare i paraden och in i tomtens säck..

För att återgå till kopplingen med bilden och ämnet så kan man summera detta som att:

¤ För att kunna dejta 'inne' kretsen i stan måste man, liksom dockan få en stämpel..så varför inte börja dela ut en OK stämpel på rumpan på de som är OK att dejta i den här stan så nya par bildas, för det är verkligen dags!!  På detta sätt vet man vilja som är bra, vilka man ska undvika och så vidare, smart eller hur?! Tror alltid det kommer va så att vissa bara "passar" ihop med folk av "samma slag som de själva..
Jag känner själv hur sjukt de låter men samtidigt är de en hel del sanning i det oxå..

Sammanfattning av helgen: Skönt att reda ut missförståndet, har varit tråkigt men nu är de ur världen! Ord som "Ni är ju stabila" och "partypleasern" värmer som bara den, tack!! Hålla låda utan dess like(som vanligt) , bra utbud på statt, överraskningar som bara den och sist men inte minst gryym musik och underbart sällskap! Haha såå bra men ack så fort de gick!:P Kul att de är härliga människor som läser bloggen, fortsätt med det!!

FOLK ladda upp inför den 3:e februari---> Dåå är de feeest!! VÄlkomna!!:)

/Åsa- I tried to be chill but your so hot that i melted..-

Jobb, Fotboll, Kärlek, -28

88766-75
JOBB

Så var det dags för ännu en blogg a la eva, tyckte de var dags igen. Nyss hemkommen från en halvdags vikariat på Sjulnässkolan åk 7-9 känner jag kylan (-28 grader imorse) ända in till ryggraden!  Måste erkänna att jag haft vissa förutfattade meningar om högstadieelever och detta dementerades verklígen efter 2 halvdagsvikariat på Sjulnässkolan. Aldrig förr hade jag vistats på denna skola ute i ingestans kan tyckas för en stadsbo (?) som mig, eller hur persson?!:P Jag begav mig i torsdags em dit för att vikariera i engelska och som det gick, dvs hur bra som helst. Barnen var hur snälla o söta som helst, fick svara på många frågor o fick tom kommentaren "Svärdsudd, fan vilken coolt namn", sagt på typiskt högstadievis. Idag hade jag svenne (svensk-engelska) som det så fint kallades på min egna högstadietid. Hann ha åk 7 och 8 där 7orna var som tända ljus medan 8orna sa sig själva ha kommit på att man inte behöver lyda läraren o studera. Fick höra några roliga historier och särskilt en satte sig på hjärnan:


Det låg en katt på en brygga och vilade vilket en förargad mus hade fått syn på. Musen tänkte att han skulle knuffa i katten då den låg nära kanten. Han tog lite sats och knyffade allt vad han kunde men inget hände. Han provade en gång till och tog nu sats från halva bryggan men inget hände. Han beslutade sig för att testa en sista gång och tog nu sats hela bryggan lång. Precis som han ska till att knuffa katten ställer sig katten upp och hinner flytta sig så musen hamnar i vattnet. Vad blir då slutsatsen av detta lilla försök? Ja, ju mer sats desto blötare mus haha


Kom nu ihåg att detta sades av en kille i åk 8, hur glad som helst när han berättade det för läraren (läs mig) Fick mig ett gott skratt iaf, det vill jag lova..   FOTBOLL

Den gångna fredagens eftermiddag ägnades helt o hållet åt Norrmalmia sporthall o domarcupen för herrar. Anlände vid 16 o var väl hemma efter 1 så man var ju milt uttryckt lite mör i röven o för att inte tala om öronen. Dessa hemmingsupportrar, herregud så jobbiga o lyssna på.. Tanken var iaf att vi skulle heja fram mssk som de väl gick sisådär för, var väl för att min älskling inte var med gissar jag;) Petters bror spelade ju oxå, dock i de röd-vita, så de blev ju att heja på dom oxå. Kvällen var trevligt och underhållande o snart är det dags igen, denna gång med en själv på planen. Närmare bestämt till helgen, fredag. Sen helgen efter de är det darlingens tur på fredag o jag igen på lördag i Älvsbyn så helgerna är mao räddade.


88766-10  KÄRLEK

Kärleken i mitt liv måste ju oxå få sin del av det hela, finns de bättre kille än du? Skulle inte tro de! Petter, tack för att du gör mig så lycklig!!


  -28 GRADER

Herregud, kan de va kallare? Känns inte som de.. Vilken chock man fick när man steg upp imorse, termometern visade på en sisådär -25 grader. Kul att ta sig ut ens, men vad gör man? Fick berättat på skolan att det var -28 grader i sjulnäs, definitivt köldrekord för i år!! Nu hoppas vi på varmare tider!

/Eva

What's new..?!

Tänkte att de var dags för ännu en blogg, var ju en vecka sen den sista..
min tenta ångest har lämnat fältet och skiftat till omtenta ångest..tyvärr lyckades jag inte med den här tentan men det är bara att ladda om inför nästa..så vad har då hänt på denna vecka kan man fråga sig...svaren kommer här:

1. I mina hets vs gråt attacker kom jag mig äntligen för att inhandla målarfärg (en nougat/choklad brun) och på några timmar var min fondvägg brun och mina attacker var som bortblåsta!! HÄRLIGT!!:)

2. Nästa attack kom när jag satt på h & m:s nätbutik och spanade in de uberläckra kläderna som fanns..självklart skickades en härligt beställning in från nygatan 35 och jag har just prövat inköpen och kan inte annat än att vara super nöjd! Den gröna skjortan blev min favorit!:)

3. Lördagen slutade i festligheternas tema där jag och syster yster verkligen höll både en pch två lådor haha vinet flödade och ju fler minuter som passerade desto mer låda höll vi!! Utgången i sig blev en flopp med tanke på att vi i princip var de enda själarna på statt medan resten av pite höll till på kalles så slutade vår utekväll rätt tidigt med biggan och sängen..dock ett riktigt trevligt slut om ni frågar mig haha;) Tack alla inblandade:D

4. Så kom måndagen vilket betydde ut med det gamla och in med det nya..jag läser numera inte uber tråkig matte utan fördriver dagarna åt extremt tråkiga föreläsningar i LUA201 kursen..men man ska inte klaga på allt de här med tanke på alla mina underbara brudar som jag nu får spendera dagarna med, kunde inte ha blivit bättre:D Just love it!! Kul även med många andra gamla klasskamrater som man kan snacka sport med hehe!

5. Läste idagens tidning att det stundades hockey så jag och min vapendragare bestämde oss alldeles nu att vi ska göra ett besök på kvarnvallen ikväll, inte en dag för tidigt!! Heja PHC!!:)

6. På fredag väntar en helkväll på norrmalmia, känns som vardagsmat numera men det finns inte mycket som slår det måste jag erkänna!! Den 9/2 är det dags för mig och magnus att visa våra coaching skills även de på norrmalmia, då från den rätta sidan, hoppas vi ses!;)

Så nu har nedräkningen inför den 3:e februari börjat och viiilken fest de kommer bli..och sååå otroligt kul vi ska ha!! Hojta till om någon är sugen på att joina, ju fler desto bättre!!:)

Bäst att klä sig nu om man ska in i en ishall! Ses o hörs!!:)

/Åsa- Every song ends but is that any reason not to enjoy the music?!-


Tenta-ångest & beslut-ångest..


Nu sitter man återigen i en sån här knivig situation..ångesten kokar upp över mina öron och det gäller inte bara den stundande tentan, som just vid detta klockslag ligger ca. 15 timmar bort om man ska testa mina matte skills:P (med tanke på att tentans innehåll är just skräcken matte!!), utan även beslut ångest..har aldrig förr varit drabbad av detta men det är väl antagligen min vapendragares extrema sådan som har smittat av sig en aning.

Under de senaste nätterna på Nygatan 35 har man kunnat lokalisera en smått förvirrad och vilsen själ som irrat runt timme efter timme i ett försök att komma fram till det rätta beslutet...och hur lätt är de på en skala?!

Kanske beror de på tentan, kanske på nått helt annat..jag skulle nog tro på det sist nämnda alternativet eftersom mitt liv har kretsat runt just dessa grymt svåra beslut  princip i 24/7 den senaste tiden!!

Varför har jag inte kunnat sova de senaste nätterna då..antagligen för att jag någon gång i förra veckan drömde en så helt otroligt verklighetstrogen dröm som i det mildaste kan liknas med en typ av uppenbarelse haha djupt värre;) men helt ärligt fick jag mig en tankeställare om detta beslut som bör tas..iaf inom en snar framtid! Det var nått i stil med "Men har du inte förstått att det är så här det ska vara, det har alltid varit så o kommer alltid vara så oxå.." Kan låta skrämmande men det var de dock inte..kändes mer som en typ av befrielse om man kan kalla de så..tror ni förstår vad jag menar iaf..

Nu är det slutpladdrat för idag..borde ju eg sitta med ansiktet i böckerna istället för att sitta här men samtidigt kan man inte plugga ihjäl sig, eller hur?!;)

Kom just fram till att jag har spenderat hela helgen, gårdagen och även denna kväll på Norrmalmia sporthall..ska jag vara ärligt så trivs jag som fisken i vattnet men mina knän säger inte desamma..med tanke på att jag är rätt lång och stolplatserna inte är skapta för sånna som jag haha!!

Vi ses där;)

88766-50

/ Åsa- When I had you to myself, I didn't want you around..-

Music gets you talking...


Vi reste runt i världen och lät 3800 människor lyssna på en låt. 

Sen bad vi dem ringa ett samtal.

407 personer ringde någon de är kär i och några ringde sina ex.

930 sa "Jag älskar dig" men bara 620 fick svaret desamma...

men de allra flesta ringde sina vänner.

Vem ringer DU när du hör den?!


MUSIC GETS YOU TALKING!

Tänk på det nästa gång det ringer i din telefon. Vad svarar du?


88766-69


/Åsa- I'm your destiny calling;)

Bättre sent än aldrig


Tänkte bara så här i efterhand önska alla ett GOTT NYTT ÅR och därmed oxå en god fortsättning. Hoppas även att julen varit till belåtenhet och att tomten var snäll i år.

Själv hade jag en utomordentlig jul och även nyår. Julen firades i sedvanlig ordning med nära och kära och ack så snäll jag måste ha varit! Juldagen slutade ju med att vi for på omy-festen vilket även det blev succé, riktigt tervligt! Nyår firades i Tärnaby/Hemavan tillsammans med min älskling och ett totalt gäng på 15 pers. Vädret var kanon, skidåkningen likaså och för att inte tala om sällskapet! Tyvärr blev, eller blev och blev var redan innan, jag o petter sjuka och fick stanna hemma en dag medan de andra åkte skidor. Tråkigt men samtidigt var helgen i det stora hela en succé! Tack för sällskapet alla inblandade, speciellt du babe;) Här kommer lite bilder från mitt jul- och nyårsfirande:

88766-66
Petter & Jag på juldan

88766-68
Världens bästa vän & världens bästa syster

88766-64
Min älskling & Jag på nyår vid 12-slaget

88766-65
Delar av vår stuga i Tärna på nyårsafton

ORKA...Ibland måste man nöja sig med det näst bästa..så är även fallet just idag. Har febrilt letat efter den, för tillfället, helt klart bästa reklamen men utan någon som helst framgång. Men som sagt så är det bara att nöja sig med det näst bästa som idag är Arla reklamen som lever och lär efter mottot ORKA..I like it!!

Den lyder som följer:


Orka våga.
Orka måndagar.
Orka göra ingenting.
Orka vara tvärtom.
Orka säga ifrån.
Orka räkna till 10.
Orka börja om.
Orka fatta beslut.
Orka tänka om.
ORKA VARA DU!!

Tål att tänkas på!

88766-9

/Åsa- Orkar vara sig själv!:P