Mors dag

Stort grattis på MORS DAG underbara Inger Maria Svärdsudd!!

Du är världens bästa mamma och jag är så tacksam för att just du finns i mitt liv.

Kramar i massor


Hur vet man?!

Helgen gick fortare än fortast! Kul med nya ansikten på förfesten hos Anja.

Min magkänsla förvånar mig väldigt mkt nu för tiden..
Vet inte riktigt vad som händer i mitt huvud nu men det känns väldigt komplicerat på många olika plan.
Fortfarande måste man lita på sin magkänsla, de är den rätta vägen att gå. Min drönpuppa ska uppdateras på en gång..

Längtar efter sommar och sol och allt vad det innebär! Det kan bli intressant.

Sen att det finns människor som enbart utnyttjar ens godhet för deras egen vinning länns inte okej och jag lovar att det är slut på de nu, no more mr nice guy! 

Nä men vi tar nya tag för en ny vecka full av möjligheter då.

Stink: Tror jag behöver lite rådgivning. Har lite av ett dilemma med dessa män, varför ska de alltid vara så?! We'll keep in touch:)

Sleep well gummiställ!

/Å- how will I know if he's thinking of me..?


The perfect man

Efter en helt underbar ledig långhelg sitter jag nu i soffan och glor på söndagsfilmen the perfect man. Den titeln kunde inte ha kommit mer passande då dagens samtalsämne har varit: finns de någon perfekt man? Hur många önskningar ska man behöva välja bort för att hitta han? Låter kanske töntigt men samtidigt kom vi fram till att livet i det stora hela går ut på att hitta någon att dela sitt liv med och föröka sig. Det kan man inte sticka under stolen med.

Balkongfesten blev en succé, helt underbart! Behöver inte säga mer än så utan tackar istället alla inblandade för en väl genomförd fest!

Årets bränna har börjat visa sig och visst är jag röd som en kräfta just nu men ni ska se att snart är de brunt och fint. Tur man har världens bästa jobb då man får va ute hela dagarna i detta härliga väder!

Sen måste jag säga att Lasse W är mer intressant än någonsin. Statusen är för tillfället gillar!
Hade jag en glasskopa hemma hade jag gärna tagit mig en smakbit, eller varför inte hela paketet?

Sommaren är här och mina vänner kunde inte ha varit bättre, sommar 2010 kommer bli klockren!

Tjoohoo

/Å- hörde jag en skåååål!?!

Eva den här är till dig..

vet att du har sökt denna låt och just nu är du i spanien men du ser väl de när du kommer hem./Å- GILLAT!!


Magiskt..

Fick ett gott råd av min kära vän Stinko om dessa karlar. Hon menade att adda någon på facebook som man tycker är snygg är så 2010. Sagt och gjort jag addade och han accepterade. Känner att man verkligen inte har något att förlora, nu är de upp till ödet vad som händer. Jag ångrar hellre det jag gjorde än det jag inte gjorde..

Seriepremiär idag och som vi vann..hela 8-0 blev det. Ny drabbning på torsdag och förhoppningsvis går vi därifrån med ännu en seger.

Sen till något mindre kul. Blev i natt väckt av min granne och gamla arbetskollega Susanne som sa att det var 3 polisbilar vid min bil. Panik panik panik men inte var det för att jag trodde någon hade krossat min bakruta utan för att jag var säkert på att jag skulle få böter för att jag hade parkerat fel. Jag vet, 3 polisbilar för en felparkering mitt i natten känns väl lite väl overkill men där kl 03.15 känns allt möjligt.
 
Det slutade iaf med att jag var uppe 2 timmar i natt pga att några skit ungar hade krossat min bakruta! Blir fortfarande upprörd när jag tänker på det men nu är det som de är och jag skulle älska om de tog fast ynglingarna så de fick städa upp i min bil, de är nämligen glas ÖVER ALLT!! Åhh irri!

Avslutar bara med att säga att min facebook chatt är MAGISK!! Låter de tala för sig..

Sen att jag och VP sett Dumpa honom för andra gången ikväll kan inte vara annat än underbart. Vilken film och hur många skratt vi har fått oss. Man känner verkligen igen sig, trust me! SE DEN!


/Å- The best way to make your dreams come true is to wake up


Helt enkelt!Du ÄR snygg!

That's all../Å-De sägs att efter regnet, kommer solen fram igen..Nu kan du få mig så lätt..

Tog mig en cykeltur till hemmakväll för att lämna igen och hyra en ny film. De blev en dramatisk film. Har just sett klart filmen allt för min syster. Kände mig inte på något gråthumör men självklart blev de så att man tömde sina tårkanaler! Väldigt gripande film.

Sen har jag åkt på redigt med pollen i år. Var riktigt dålig idag på jobbet så då fick min SUPER mamma komma med lite piller och nässpray och sedan blev jag en ny människa igen. Mamma du är bäst!

Annars så ska vi på after work imorrn på nodo, känns riktigt kul. Snacka massa gojja och äta och dricka gott.

Allt känns just nu så himla spännande. Kan inte säga att det är något speciellt men det är på något sätt som om jag har fjärilar i magen men utan anledning. Vi får la se vad som händer.

Slutar tidigt imorgon så tänkte besöka staden och kolla runt lite, förhoppningsvis kan man fynda nått trevligt.

Dagens frågetecken: Hur gör man för att flirta med någon man inte känner?

Nä nu ska jag ta o hoppa i säng så man orkar stiga upp 06.00 imorgon.

/Å-du är allt, utom min..

Hur djup kan men egentligen bli?!

Sitter just och funderar varför man inte kan gilla foton på fejjan på de som man inte är vän med..skulle vara så extremt enkelt då..

Efter en helvetes eftermiddag kommer jag på mig själv att fundera väldigt mycket över livet. En annan situation kan vara när man sitter på jobbet och de pratar om barnvagnar och barnstolar och man verkligen inte har nått att komma med. Jag längtar till den dagen jag får bli mamma, det är verkligen de största som kan hända i mitt liv. Och jaaa, jag vet att de saknas nått för att de ska kunna bli nån bebbe men det är verkligen nått jag längtar efter just nu.

Idag när vi satt i skogen, jag och min kollega, kom vi in på att de flesta karlar kommer med paketlösningar och allt vad detta innebär. Jag vet inte riktigt vars jag står i den frågan men jag vet att det är mycket möjligt att de kan komma att bli så nån dag i framtiden och känner därför att jag inte ska ställa mig så främmande till detta. Min kollega och jag har ofta otroligt intressanta och trevliga samtal så det gläjder mig att jag idag fick veta att jag kommer vara kvar på Tallkotten till hösten oxå. Procenten är fortfarande oviss men det känns nästan som en världslig sak just nu.

En person gör mig väldigt nyfiken, måste undersöka saken mera..

Annars då?

Mina vänner och jag har många härliga kvällar tillsammans då de diskuteras som aldrig förr om livet och dess mening. Jag har verkligen tur som har så många fina människor i mitt liv!

Sen att jag är FÖR snäll på många plan är något jag försöker jobba på, började redan i lördags.

Tror pollen börjar härja runt för jag känner att min näsa och jag inte är densamma.

Att jag älskar musik och allt vad det innebär kan inte ha undgått många och med det vill jag säga att det finns så sjuuukt många bra låtar! Tack Tobias för att du ringer mig och spelar och sjunger dina fina låtar, de värmer.

Nu längtar jag efter sommar, sol, ytan och underbara sommarkvällar tillsammans med människor som jag gillar. En karl på det och livet skulle vara komplett.

Over and out!


/Å- "Vad ska man säga till nån,
som man egentligen tycker väldigt mycket om?!"

De slog mig just..

..att jag nog kan ha fel.