Annars då?

Det går alltför länge mellan bloggarna nu, tyvärr!! Det kan bla bero på att skolan har dragit igång för fullt. Nästa vecka stundar en tenta, dock inte alltför svår så de känns gode bra!

Idag har jag strosat runt i nya gallerian och spanat in de nya affärerna. Känns väldigt likt Luleå, både på gott och ont..hade varit kul om vi kunde ha lyxat till det ännu några steg och fått lite annorlunda utbud av affärer, men de duger absolut ändå! Hittade 2 superfina tröjor/blusar på lindex som numera är en av mina favoritaffärer!!

Jag och Erica ska boka våran kommande GBG resa ikväll, längtar redan!! Det blir mkt shopping, god mat, trevligt sällskap och även en Lasse Lindh konsert - Mkt bra!

Annars då?
¤ Livet leker verkligen!
¤ Fikade med Sara i onsdags, riktigt trevligt. Alltid kul att träffas bara snacka och ha de trevligt.
¤ Går mest omkring med ett stort leende på läpparna nu för tiden, känns skönt!!
¤ Lutar mot bio och thaigarden ikväll.
¤ Imorrn väntar fotboll och mysmiddag hemma i Skutis me Eva och Petter, sista grillningen för iår?
¤ Söndag har vi sista matchen för iår, känns både kul men samtidigt lite tråkigt att det redan är över..

image146

Det var iaf en liten uppdatering, inte för att jag vet om någon är så värst intresserad men ändå:) Avslutningsvis fick det här mig att tänkt efter..

You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met

/Åsa- annars då....?!-


 


Har man blivit utmanad så har man..

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

- Jag har ett sjukt bra minne när det kommer till olika musiktexter. Man kan nästan kalla det för ett beroende att ja måste lära mig de låtar som jag lyssnar på.

- Jag är sjuuukt rädd för ormar!! Brukar drömma de värsta tänkbara mardrömmar om ormar och vaknar upp alldeles svettig!!

- Jag har en otroligt kort stubin och tänder till direkt om någon skulle reta upp mig. Detta har jag ärvt utav min kära far som även han har samma stubin. Det är i Pite även kallat för "Sväschuddshumöööre" (översatt: Svärdsudds humöret)

- Jag är en "klockoman" av dess like, dvs. jag äger en heeel del klockor i olika färg och form. Jag älskar helt enkelt klockor som en accesoar!

- Jag är helt beroende av citat som jag upptäcker lite här och var. Dessa skriver jag ner i olika böcker som finns nära tillhands. Skulle väl tippa att jag har fyllt si sådär 6-7 böcker med olika citat.

- Jag nålar alltid bara upp gardinerna istället för att sy upp dom. Har aldrig har varken ork eller tid för att sy upp gardinerna som jag köper och valde därför denna enkla väg som nu även min mor har tagit efter.

Jag väljer att utmana: Erica, Eva, Jonna, Lillis, Lina och Emma

/Åsa- Over and out, nu är det eran tur!!-

Vuxenpoäng samlas

Har sedan en tid varit klart att vi ska bli husägare, om än en hyresrätt, på Norrmalm. Känns som en lagom start att inte behöva låna pengar osv för att skaffa hus. Huset är gammalt som så många andra hur på samma område men dock väldigt fint inuti, nya tapeter med fondväggar överallt. Om en vecka förväntas tåget gå mot IKEA där det ska inhandlas diverse möbler och prylar. Blir nog iaf en sängram, köksbord, soffbord, tv-bänk.. inte speciellt billigt med andra ord men desto roligare!! Det blir en tjejresa med jag, åsa, lena, stina o förhoppningsvis moder oxå. Petter får inte följa, han är iställlet nere i stockholm då och förhoppningsvis hejar fram Sverige till en ny vinst! De är tur du litar på mig och mina inköp darling.

Frågan om när vi får flytta in är ett mysterium då vi har kvar våran lägenhet än och kanske ett tag framöver. Har legat ute på Pitebo tills i torsags så får hoppas att de 5 första börjar ringa snart så vi kan deala lite om in/utflyttning. Ska verkligen bli hur härligt som helst att få flytta till nåt riktigt eget, bara du och jag!

Annars känns det som att livet leker på ganska bra, jobbar för tillfället på christinaskolan i 2 veckor och förhoppningsvis kan det bli ännu längre, håller tummarna!! Ska även och jobba ikväll på golfen, schyssta Lina fixar lite extrajobb, kanju behövas med tanke på den stundande IKEA-trippen.

Inom en snart framtid bjuds det upp till inflyttningsfest i nya huset..

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa!