Krönika av det klockrena året 2006..

...2006, det var året som gick som på ett kick..nya vänskaper bildades, Grodorna kom och hoppade iväg men allt som allt kommer jag minnas året 2006 som ett av de bästa i mitt hittills 20 åring liv!

En krönika må vara överskattat, tråkig eller överarbetad men för oss är den då iaf alldeles, alldeles UNDERBAR! Vissa kategorier kan kännas kopierade av andra men ha överseende med detta och försök att dra på smilbanden istället för att vara gnälliga..det är ju trots allt en sammanfattning av det klockrena året 2006 och en ny början på det kommande året..Läs och njut!


ÅRETS: Höjdpunkt- Det har varit en hel del snack om att kliva upp på steg på trappan. För mig är årets höjdpunkt att jag själv känner mig ett eller två steg högre över marken detta år än det förra!

Låt- Här blev det oavgjort, Hello Saferides The Quiz duellerar med Coldplays Fix you.

Flopp- Kan man säga annat än Zidane fotbolls VM..skandal, pinsamt o grymt barnsligt!

Diss- Den här kategorin överlåter jag till min vapendragare..läs årets säämsta diss på
http://ericaas.blogg.se/ där de så småningom även kommer en krönika:)

Hunk (+bragd)- Uber heta hunken aka 28-year-old har övertagit tronen och han gjorde det med bragd!

Lagg- Inga namn nämda men "sry för mitt lagg" citatet säger allt!!:P

Stekare- Behöver jag säga annat än Nr.1 och Nr. 2, unbeatable!!

Ständigt återkommande kommentar-Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins!!

Floskel- Som vanligt är det jag själv som står för de flesta flosklarna inom vårat gäng och de här är väl favoriten(?!) om man kan kalla de så haha " Det är bara jag, men jag tog er båda bakifrån"

Mat- Utan tvekan går Thaigardens K06 in på upploppet helt utan konkurens!!

Rookie- Allas våran Pop-up gjorde entré på norrmalmia och utbrister under en time-out kommentaren "Nu inge innebandy..(när time-outen är slut)..men nu myyycke innebandy" söööta unge!! De ska verkligen börjas i tid haha

Comeback-Tack Allbäck för att du äntligen kom in i matchen..först såå hatad men sen såå älskad av hela svenska folket, tack ännu en gång!

Tabbe- Jag läste på Cosmopolitans hemsida och kom över en fråga som man skulle svar på om årets som varit..Det stod nått i stil med om man hade gjort allt som man velat under det gångna året..och jag var väldigt snabb att svara..nja, kunde ha gjort mer..såhär i efterhand måste jag erkänna att det var en grov tabbe av mig..är man inte nöjd med ett sånt här år är man ju it helt hundra..!!


Blogg-
Här måste jag va lite ego igen..men min kontaktannons-blogg passade såå bra just vid detta tillfälle..läs och avgör själva och den förtjänar en plats på listan: http://chicas.blogg.se/2006/september/varken-matchcom-eller-motesplatsense.html
skulle de nu vara så att ni känner nån som stämmer in på alla eller iaf de flesta av dessa punkter så är de bara att keep in touch haha!!;)


Bild- The standard pose aka "sexy pose", finns numera på de flesta kort i den här stan..på både ont o gott!

Diskussion- "Hemmings o blåsmark är inte alls samma sak, de är ju typ 4 km mellan.." "däremot munksund och skuthamn är ju typ samma sak..allt är ju ett enda stort Zoo..." Årets helt klart onödigaste och sämsta diskussion!!

Match- Hemma match eller borta match..för mig sprollar de då hahahaa..hemmapubliken brukar dock va ett större stöd;)

Hjälte- Går till min älskade mor..du är så underbar.."whenever I need you, you are right there waiting for me!" TACK!

Festival- Utan ett uns av tvekan tar PDOL hem både GULD, silver och brons priset..så kul som vi hade då blir grymt svårt att överträffa..vilka minnen..dom lär vara heela livet, TACK!!

TV-serie- Här har vi ännu en till tveklös vinnare..One tree hill har gjort mig frälst..just love it!! Kan man inte tycka om en serie med citat som detta: "Nobody has all the answers but we all have our y's" ?!?!

Uteställe/Party- YTAN har gjort min och många flers sommar till en av dom bästa i historian, underbart!!

Dryck- Under denna överheta sommar har det hinkats x antal liter av Perre Marre som i folkmun även kallas Pepsi Max..såå gott och såå svalkande!

Drink- Sommarens andra svalkare blir Åsas egna specialare..hemligt recept..nja ja vet då it men samtidigt så avslöjar en bra kock aldrig sina hemliga knep:P

Färg- Man brukar ju säga att Rött är sött..dock har färgen röd numera fått en helt annan betydelse..behöver ja säga mer än..kärlek, nagellack och läppstift..het, hetare, heeetast;)

Fest- PDOL---> YTAN kunde de ha varit en större succé?!


Reklam- Även här delar dessam reklamjättar på guldet..Arlas reklam som lever efter mottot Orka vara..är ju såå skön men samtidigt vet jag inte hur många tårar som har sprutat när vi i bittra försök har provat efterlikna Telias såå bra reklam där tjejerna använder sig av olika hälsning ljud..ett försök: haaaaa-lååå (kung fu) i skrivandets stund sitter jag och skrattar för mig själv!!

Samtal- "Men-kom-o-sitt-med-oss..ingen-vill-ju-äta-själv-på-Biggan!!!- fyllan haha..Åsa aka öppna boken!

Kommentar- En kul kille sa årets överlägset roligaste kommentar i helt rätt ögonblick. Den löd som följer: "Dom tror ju att dom är nån jävla mur..bara försöka ta sig igenom är ju som att försöka gå genom jävla Berlinmuren..helt sanslöst!!" Såå rätt han hade och som jag skrattade!!:)

Skräll- Hela 2006 har varit som en stor skräll för både mig och mina chicas..dock tror jag den största skrällen kommer att synas i sommar..Vi ses på gräset killar:P
 
Jag vet att det är såå mycket som jag har glömt och självklart skulle jag kunna skriva sida upp och sida ner om hur mycket vi har hunnit med under detta år men samtidigt vet jag inte om det skulle bli speciellt intressant..så jag lämnar det såhär..hoppas nått fick er att dra lite på smilbanden..för mig räcker leendet från öra till öra och jag vill sist men inte minst tacka alla er som gjorde detta år till ett heelt underbart!!! Ni förtjänar alla det absolut bästa av livet!!

88766-61

GOTT NYTT 2007!!!!


/Åsa- Det är inte åren i ditt liv som räknas utan livet i dina år!! Tänk på de ni!!:)

 

OMY!!


Är allt som egentligen behöver sägas!!
88766-60


Jag kan inte sticka under stolen med att mina förväntningar på juldagens fest med stort F var skyhöga!
Efter en lång tids planerande över the perfect outfit och snacks och den perfekta julklappen till brudsen var dagen äntligen här! Och jaa ja vet att vår planering inte ens är i samma sfär som OMY grabbsens men dock samtidigt hade vi ju pressen på oss att leverera på festen och va gör man inte för att hålla fast vid dessa förväntningar haha!

Kvällen inleddes hemma hos mig (standard numera) med snacks, vissa bättre än andra, och ett nästintill övertaggat gäng brudar. Bag-in-boxen korkades (va man nu kallar det?!) upp och visst hann vi med ett par glas under en hel del fixning, sminkning och hårprojekt..

Under kvällens gång hemma hos mig var det dags för den obligatoriska "julklappen" (som en klok man sa: i år kommer julafton en dag för sent) och det egenkomponerade rimmet lyder som följer: Het, svart och briljant, har t o m en diamant. Ni nu blir festens drottning, vi får inte hoppas på någon blottning:P
Resten lämnar vi till fantasin, dock tog de inte många minuter innan "julklappen" blottades på festen..dock var den extremt uppskattad haha erica hann t o m bli caught on camera!:P
88766-58
Kvällens bästa bild!!

Där vid halv 7 snåret var det dags för den sista touchen innan det bar av för att inleda festen på norrmalmia. Vi hade kvällen till ära t o m en privatchaufför som stod utanför porten ca. 18,40 för att eskortera dessa övertaggade, utsmyckade och klockrena babes!

Väl inne på festen flöt kvällen på i ett otroligt tempo och storstyrk levererade än en gång och dom sparade den bästa karamellen till sist---> Bohemian Rhapsody..soom vi sjöng o sååå bra den är!!:)

Tänker inte gå in på mer detaljer än såhär men en kort summering av händelserna som fastnade i mitt minne är:
* Vissa människor överraskar gång på gång, underbart!
* Pusskalas är bara förnamnet på denna helt galna kväll..
* Hade varit trevligt att vinna priset som Janne P tyckte ja förtjänade, men som sagt så värmde de att de var en o annan som tyckte likadant som han..aldrig fel att anses som en partypleaser;)
* Som vanligt  (typ) ljöd telen under natten både en o annan gång..vilket är grymt trevligt!!
* Korten var såå bra, nu är de bara att vänta på de andra brudsens kort, blir spännande
* Avslutningsvis: People never stop surprising me;)

TACK killar för en grymt trevlig fest!! Vi i Chicas gänget skickar all kred till er, vi håller tummarna för en favorit i repris!!:)

Inom kort kommer en årskrönika..hasta la vista hotties;)

Planer för nyår är nästintill obefintliga så om ni vill ha 2 partypinglor till eran fest så är de bara slå en signal;)

/Åsa- Jason Mraz- I'm yours!!!

Ville bara...~***~
Önska alla en riktigt

GOD JUL

hoppas tomten är snäll i år
~***~


88766-55

/Åsa

What if...


~Life is not measured by the breaths we take, but rather by moments that take breath away...~


88766-57

/Åsa - What if you had one last chance to change your destiny?!-

Ugly Betty..

Tell a question to my heart...

"Who takes your breath away and makes your heart beat faster..?!"

What do I really want...88766-10
/Åsa - I must give love a chance...

Bak, mat, utgång

Gårdagens julbak höjde defrintivt vår: lina, åsa, linda, sanna o jag, hemmafrustatus då vi i 4h stod för högklassigt julbakande. Som vi gjorde det! Hur gick då denna dag till?
för ett antal veckor sedan fick lina den brighta idéen att vi skulle fixa en bakdag med brudarna och vi skred till verket. Lina fixade lokal nämnligen christinaskolans hemkunskap. Dagen började men storköpsinhandling på coop med vissa felberäkningar gällande mängdinköp på ingredienser men men vi är ju trots allt inga mattegenier..
Det var med stora förväntningar som vi äntrade lokalen, ett gäng halvvirriga brudar sugna på sötsaker. Den enda person i gänget som jag hade förväntningar på angående slutresultatet var linda med tanke på hennes tidgare fikabjudningar. Måste välerkänna att den jag hade minst förhoppning om var (befogat?) lina som aldrig tidigare visat prov på kökskunskaper. Det närmaste hon kommit är väl en fika på lyktan eller roasters dvs inte fy skam:) Själv skulle jag klassa mig som en medelmåttig bakare/kock med pytt i panna o stekt ägg som specialitet.. nä skämt o sido, mat är nog mer min grej än bakning vilket petter nog kan intyga om. Blev så sent som i fredags gomiddag. Stått för kockandet var o varannan dag på sistonde dett mer än gärna, markservicen är mao på topp!

Hur som haver så tog lina på sig den största uppgiften av alla, skalning av 2 påsar mandlar ämnde för knäcken. Det visade dock sig sen att vi inte hade tid att ens koka knäck så allt detta slit för inget starkt jobbat för laget bruden!! Linda o sanna tog på sig finliret med choklad/kola fixning. Detta med varierande resultat, dock inte smakmässigt, utan mer konsistensen... Jag o syrran stod för grovgörat dvs lussebullsdegen som skulle fixas utan bakmaskin. Det blev ett bodybuildarpass utan dess like vill jag lova:) Det ska oxå nämnas att det bakades pepparkakor för ett helt kompani o diverse andra godsaker. Tillhörande glögg o julmust infann sig oxå i våra magar under eftermiddagen. Efter dessa 4h med julmusik a la dansband var vi alla trötta, hungriga o bakluktande så vi bestämde oss för hämtmat på thai garden.Hem, duscha, snabbsminkning, mathämtning, matätning hos linda, vindrickning, mkt surr mm mm mm får sammanfatta den delen av kvällen. Sen blev de mer alkoholintag i takt med så det kan låta spelade.. linda o åsa, grattis till en välförtjänt seger!! dock surprisade både jag o åsa med några gamla godingar som morsa plågat oss med under våra uppväxtdagar... kvällen slutade med något för mkt alkoholintag för 3/5 festdeltagare med ack så trevligt vi hade!!!!! vi begav oss även sena re till 1906 där stämningen så klart var på topp i och med våran äntring:)

TACK för en mkt lyckad o trevlig lördag brudar, måste definitivt göras om!!!!!


My rose

/Eva - med ett ständigt leende på läpparna;)