"Vi flyr från verkligheten.."

För alla som inte vet att det inom en väldigt snar framtid stundar en utlandssemester för 3 av chicas gänget (Jag, Eva och Erica) så tänkte jag att det bra läge att släppa bomben nu..vi åker nämligen iväg till turkland på fredag morgon, närmare bestämt Marmaris..

Och på tal om bomber så undrar säkert många va fan vi tänker med med tanke på vad som just har hänt på olika platser i Turkiet..och för att klargöra detta så är vi fullt medvetna om detta men vi tänker absolut inte ställa in denna resa som ständigt har varit i våra tankar den senaste tiden!!

Som sagt tror och hoppas vi alla att man inte bombar på samma ställe 2 gånger, de har nog aldrig hänt iaf.. vi ska nog klara oss bra ska ni se:)

Så nu ska vi snart flyga ner till hettan (ca 40 grader varmt i luften och 26-27 grader i vattnet) och bara njuta och ta de lugnt!! Ska bli så otroligt skönt, jag tror verkligen att vi alla behöver lite miljöombyte just nu så ni ska se att de kommer bli perfekt!!:)

Just nu har jag öppnat min resväska och inser till min stora skräck att hela min garderob inte (!!) går in  och att jag antagligen kommer att ta med mig för mycket kläder som vanligt och att min kära mor kommer klaga på min 5 par skor som ja nödvändigtvis var tvungen att ta med mig..men det är smällar man får ta..som sagt så är det ju vääääldigt varmt där nere just nu så vi ska väl inte behöva ha så mycke kläder på oss, eller va tror ni chicas;) Och om jag och erica ska göra man för vårt smeknamn så måste vi ju vara heeta med tanke på att vi kallas "stekarna";) de ska nog inte var nått problem i den hettan haha eller va säger du babe;)
88766-15

Nää nu ska ja återgå till packandet och försöka komma på ett bra sätt för att jag ska rymma så mycket som möjligt och samtidigt lämna plats åt shoppingen( det lär ju behövas)!!

Hasta la vista babes;)

/Åsa - Skönare sätt att fly från den bistra verkligheten får man leta efter..

Sommaren lider mot sitt slut..

88766-21

Så var sommaren snart över och hur ska man sammanfatta den på ett bra sätt eg? Det första som dyker upp i mitt huvud är fantastisk!! Detta mkt tack vare mina chicas som ställt upp i vått o torrt, både på emotionellt support, trevligt sällskap, magrutor pga allt skrattande o självklart sommarens eviga festande:) Vi har alla haft våra ups & downs o vissa har de väl fortfarande (mig inkluderat) men vad har vi eg att klaga på?! Vi har ju varandra babes:)

Vad har vi då i korta drag varit med om i sommar? (betygsättning medföljer)
- Värmen: Hur länge sen var det vi fick uppleva denna underbara värme? Tack vädergudarna för ett utmärkt jobb!! * * * * *
- Festandet: Måste erkänna att det var länge sen det blev så mkt o så ofta fest som i sommar:) Men vad gör man eg i en stad som piteå om man inte festar på helgerna? Haha nu lät de där tragiskt men jag tror vederbörande förstår min tanke..? Dessa många festtillfällen har bringar många skratt men oxå tårar. Det var just i sommar som jag o erica myntade uttrycket "crybabies", eller hur babe?;) Kanske inte så bra men ibland kan man bara inte hålla tillbaka det. Vi gör ett nytt försök imorrn babe, glada miner!!:) * * * *
- Killar: Bra länk till festandet:) Finns eg inte så mkt o säga om dessa underliga varelser, de är helt enkelt ett mysterium! Dessa varelser har kommit o gått under sommaren (iaf för några av chicas), de har gjort oss lyckliga men oxå väldigt olyckliga... Men vad skulle vi eg göra utan er?:) * * *
- Kräftskivan: Gick det att få ett bättre "avslut" på sommaren än våran kräftskiva på "ytan"?! Hur kul som helst! Vi bjöd upp till mat, sång, dans o otroligt härliga mskor:) Vi bjöds ju oxå på ett gästspel av mssk:s herrar o de var ju inte fy skam. Piller bjöd ju bla upp till styrdans a la corrine corrine:) Har så här i efterhand fått väldigt bra respons av festdeltagarna så därför kan betyget inte bli annat än just dessa 5 solar * * * * *
- "Ytan": Denna beryktade gräsplätt utanför åsa, jonte, peter, martin o pierre, hur hade vi klarat sommaren utan den?:) Den har minsann fått stå ut med det ena med det tredje: grillning, PDOL-firande i dagarna långa, kräftskivan, "vanliga" fester osv osv. Denn yta blev oxå allmänt känd genom PT:s korttagning på delar av chicas under just PDOL, så nu mer är den vida känd staden runt!:) * * * * *
- Fotbollen: Ja vad kan jag mer säga än 10 vinster av 10 möjliga?!?!?! Hur bra som helst, div 3 nästa!!!:) Börjar med match imorrn mot öif där 11e segarna ska komma!! * * * * *
- Vännerna (främst chicas): Ni är helt UNDERBARA, vad skulle jag göra utan er?!?! Tack för att ni har gjort min sommar till den bästa nånsin, ni är ovärdeliga!!!:) * * * * * * * * * * (av 5 möjliga!!!)Detta var min sommar som jag upplevt den i korta drag... Imorrn väntar match mot Öif o sen grillning med brudarna där jag som alltid är grilmästaren:) Sen blir det nog match med b-laget på sön oxå, vi ska förhoppningsvis  förstärka lite:) Sen det som vi längtar mest efter TURKIET på fredag (1/9) med familjen o erica:) Sen börjar ju skolan oxå på måndag, suck!
Frida far tillbaka till sthlm på söndag, gud vad jag kommer sakna dig vännen!! Varit härligt att få ha dig hemma i sommar!! Ska absolut komma o hälsa på dig snart!:)

/Eva - why do I have to go and make things so complicated?kräftskivan stundar!!

88766-19

Länge sen jag bloggade så nu fick det bli dags.. Den största kommande händelsen är väl chicas kräftskiva som äger rum på "ytan" på lördag, ska bli hur skoj som helst!! Har skyhöga förväntningar:) Det enda som kan ställa till de skulle väl vara om vädergudarna inte lyssnat på våra böner, men de ser iaf okej ut av vad vi har sett.. Skulle ju kunna bkli en smärre katastrof eftersom chicasbrudarna är gjorda av socker;) Men de är väl som man säger; det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder:) Ska väl inte bli supervarmt heller men då får man ju i stället värma sig inifrån, eller hur babes?!;)

Känner iaf att vi är bra förberedda med mat, sånger o framför allt ett MKT GLATT HUMÖR vilket ju är det viktigaste!! Har varit så pass seriösa att vi har skickat ut inbjudningar till de noga utvalda gästerna, känn er hedrade haha:P Nä men skämt o sido vi har fixat det mesta sen blir sluttampen på lördag då skiva går av stapeln..

Annars så har ju jag o Åsa sommarlov o gör väl inte så där värst mkt, springer på stan, hälsar på gammelföräldrarna, sköter söta kusinbarn, tränar osv.. Känns som en behövlig semester efter 7 veckors städande på Pitebo, inget glamouröst jobb precis! Dock ska de blir hur skönt som helst o få lönen den 25e ojoj så efterlängtade 1000-lappar!!

Sen så börjar ju skolan igen den 28e augusti, inte peppad för 5 öre men vad gör man? Ska ju tom läsa min sista termin sen är jag klar, fatta ångesten jag har!!!! Usch!! inte vill jag börja söka jobb, springvicka.. lilla eva vad ska jag kunna lära eleverna på gymnasiet?! Jaja, som jag brukar svara då folk frågar vad jag ska göra efter jul.. det tar jag itu med då:) Man får helt enkelt ta en dag i taget så ordnar det sig förr eller senare:) Något som jag dock ser fram emot är ju att åka utomlands som familjen svärdsudd gör den 1 september, betald semester är ju inte fel precis:) Turkland here we come!!! Finns en extra speciell "grej" där som jag/vi ser fram emot men de tar vi se haha:P

Nä nu får de va bra för den här ggn, blir säkert en efter helgens partajande, eller föresten något som kan vara värt att nämna är att vi är kungar i fotbollen!!! 9 raka vinster för MSSK:s damlag!!! alltså ingen förlust än så länge, har en bra känsla att de kommer fortsätta så:) Div 3 here we come!!!

/Eva med höga förväntningar på lördagens krästskiva!!ROADTRIPP á la Åsa & Erica


Kvällens destination var förutbestämd sedan några dagar tillbaka då jag från Åsa fick en förfrågan om jag ville hänga med på en roadtripp in i självaste buschen, hemmings för grod-spaning!! Jag var kanske lite snabb att tacka ja för min egen groda hade nämligen också match samtidigt, men jag offrade min spaning för Åsas så kl 18,30 plockade jag upp Åsa i min skrutt-bil o så bar det iväg in i skogen.


Väl framme blev vi först skrämmda av det stora antalet bilar på parkeringen och när vi sedan smög oss närmare läktaren i tron att den skulle vara smock tjock så kom första garvet då läktaren innehöll max 6 pers!! :P Vi satt sedan där o kände oss en aning iakttagna, de måste ha undrat vilka vi var o vad vi gjorde där o troligen misstänkt att vi var Alters-fans, huvvaligen, hemska tanke!!

När sedan lagen entrade planen blev vi lite oroliga, för vi såg inte skymten av grodan vi kom dit för och när alla spelare till slut entrat och spelet börjat kom andra garvet.. han var inte ens med i truppen, ja han var tom inte ens där o kollade på matchen!! Helt otroligt, han har spelat varenda match hittils men såklart inte denna match då vi gett oss ut på en galen liten roadtripp bara för denna grodas skull!!

Vi bestämde oss snabbt för att dra vidare, vi hade ju inget i hemmings att hämta längre när inte grodan var där så vi styrde om vår lilla roadtripp o drog snabbt vidare mot Parken och min groda så jag kan ju inte säga att jag var helt missnöjd ändå :P

Mssk herrar fixade iaf en efterlängtad seger 2-1 mot Heden, Lasse sa ngt i stil med att snart är herrarna uppe på samma nivå som er damer.. men jag vet inte om jag vill sträcka mig så långt.. hehe.. :P 

Slutet gott allting gott eller.. svider ändå lite att vi gjorde nått så stort som en hemmings-roadtripp o blev så blåsta på grod-spaningen men vem vet, när ni minst anar det dyker vi upp på hifton igen.. inga förvarningar.. :P


/ Erica


Rastlös..

åren passerar ett efter ett och man blir bara äldre och äldre (kanske inte var nån större nyhet för nån av er men..) och med åren kommer även en väldigt tråkigt, jobbigt och enerverande "sjukdom" eller vad man nu ska kalla det..de jag pratar om är Rastlöshet!!

Jag har aldrig under mitt 20-åriga liv varit rastlös och har inte heller kunnat sätta mig in i hur det skulle vara att känna sig rastlös..NU vet jag!

Jag gillar sport och de gör även chicas gänget..de har nog inte ungått någon att friidrotts EM just passerat och efter en hel del tv-tittande på detta kände jag de gott kunde vara slut..varför kan jag inte riktigt svara på men ibland får man lite konstiga infall..

I alla fall satt jag eva och erica en kväll och kollade på någon final..kommer inte på rak arm på vilken det var men vi inväntade iaf  Johan Wissmans final löpning..under denna stund hann jag med att lägga en patiens, gå på toa, irritera eva och erica, fylla på vatten och säkert mycket mer..å det ska tilläggas att vi inte snackar så väldigt lång tid...tillslut slog jag mig ner på soffkanten och försökte slappna av och bara njuta av stämningen på arenan och känna lugnet..men icket!! Jag kände snabbt att mina fingrar började trumma mitt ben "rycka" osv.. jag var helt enkelt rastlös IGEN!!

Detta är bara ett tillfälle som jag har betett mig mer eller mindre som ett nervvrak p g a min otroliga rastlöshet..de kanske låter löjligt men jag ska ta och säga er alla att det är väldigt jobbigt..

Just nu har jag ett annat anfall och vet inte vad jag ska hitta på..de är tur att jag och Erica ska se some nice football tonight så man kan få bukt på denna outhärdliga "sjukdom"!!

I kväll är det enbart spaning som gäller och har vi tur får vi se sett eller annat mål..självklart för de laget som vi "hejar" på;)

/Å - If it's meant to be, it will be!!


"Kiss-incidenten"

En slöar dag som söndag tyckte jag att de kunde va dags för en ny blogg..har inte nått bättre för mig heller så de passade ju utmärkt:)

Kan börja med att uppdatera helgens bravader från lulekalaset:
De hela började med en 3 rätters middag hos Ericas päron..en delikat sådan..tackar så väldigt mycket för den päronen Lundgren, riktigt lyxigt!!Inte nog med att de bjöds på middag utan de bjöds även på lite alkoholhaltiga drycker..väldigt generöst måste jag säga och smaskigt me slush!!
Efter en lyckad "förfest" i Bersika begav vi oss mot lule med hjälp av vår privatchaufför herr Lundgren SR och självklart bjöds det på underbara toner från stereon med våran skiva..helt perfekt..(de obligatoriska snacksen följde oxå med, alltså salta pinnarna för er som inte visste de!)

Väl framme i lule vart vi ju naturligtvis outhärdligt pissnödiga och vi bestämde oss för att pissa i någon buske..det blev inte vilken buske som helst utan en i kärnan av Luleå..i stadsparken!! Eva tog första steget och pissadepå ett perfekt diskret ställe..näste man ut var erica, som tydligen inte alls gillade idéen om att pissa ute men som ställde upp för laget och gjorde de trots detta. Hon fick ta platsen bakom en parkbänk som inte alls var lika bra som evas..men man tager vad man haver och visst gick det bra tills en stor polisbil, eller S.W.A.T bil som vi kallade de, körde förbi..paniken infann sig rätt snabbt men smidiga som vi är så märkte S.W.A.T teamet inte oss och jag kunde lugnt pissa vidare på samma ställe som erica och visst fick vi oss ett GOTT skratt!! Detta är numera kännt som "Kiss-incidenten" med S.W.A.t  teamet!!

När vi tagit oss in och över den ostabila bron mot södra hamn lyssnade vi på ljuvliga toner av Lena PH..låtarna som vi fick njuta av var du kan få mig när du vill  & det ringer på min dörr
Riktigt bra live men synd bara på de dåliga ljudet! Våran rastlöshet och längtan till Kittelfjäll tog snart över och vi bestämde oss för att gå in och få en favorit i repris från PDOL..
Till en början var vi riktigt besvikna men de tog inte länge förrän vi hittade tillbaka till förra helgens stämning och som vanligt lämnade vi stället när de var som roligast och begav oss till bussen..

88766-17

Väl i bussen väntade nästa äventyr..Erica var väl ganska mycke äldst på den bussen om jag säger så och jag  och eva var inte sämre vi heller..de var med andra ord vi och fjortisarna som denna kväll hade bestämt oss för de smidiga resesättet buss..efter många tjafs och många idioter som befann sig på denna buss kom vi till slut hem och avslutade en lyckad kväll på allas våran biggan..mycket gott och nödvändigt!!
Tack babes för en härlig dag och kväll, som sagt så är chicas alltid bäst på fest!!

Idag har vi spenderat en heldag på Parken-Munksund..helt perfekt fotbollsdag måste ja säga..först var de mina brudar som hade match och som alltid annars tog de enkelt hem 3 pinnar mot Älvsbyn..3-0!! härligt brudar och sen var de herrarnas tur men de lyckades bara kamma hem 1 pinne mot SAIK..måste säga att nivån på deras matcher bara sjunker och sjunker tyvärr men kom igen grabbs, vi ska inte svika er ändå..trogna supporters som vi är;)

Kom just hem från stugan där ja har haft lite talk me min älskade mor om livet och allt vad de innebär..tur att man har sin kära mor ibland..bara för att lätta på sitt hjärta lite..en "utomstående" typ...Jag är verkligen inte en människa som tycker illa om att vara själv och så..men den senaste tiden har ja börjat känna att de är nått som saknas..ja känner mig för första gången på länge väldigt ensam..de är inte de att ja inte har kompisar och sånt, för ja har dom allra bästa man kan tänka sig!!, utan de är mer att ja saknar någon att tycka om och att bli omtyckt av.."When will waiting for the 1 be done?!" Jag känner att ja behöver lite kärlek omkring mig..måste bara tillägga att de är tur som F*n att ja har mina darlingar och mina chicas;) dom har gjort mina "ensamma" stunder till nått bra..TACK!!  Vars är alla mina grodor när man helst av allt vill ha dom??Är dom inte upptagna så är dom "out of you league" tyvärr men som papi sa till mig idag..Åsa ibland måste man sänka sina krav lite..då sa ja men papi de har ja redan gjort..och då sa den kloke mannen..men då får du väl ta å sänka dom lite till då:) tack för råden hehe!!

Nää nu är de bara att invänta de "kända" 22:22 och make a wish for something good too happen!!

Over and out chicas!!!


/ Åsa - There are truths we can't deny...

PDOL 2006 +++++ av ÅsaSå var de dags för min uppdatering från helgen..känns lite vemodigt att behöva avsluta en så lyckad helg, men de måste ju göras så...

Torsdagen är redan klar och jag som de andra väljer då att lämna den till de förflutan!

Så kom fredagen och den självklara festen på "Ytan"...kunde inte ha varit bättre förutsättningar: Sol, värme, vänner, underbar musik och smarrigt dricka;) Man kan ju inte annat än å bara njuta!! Behöver ja säga mer än ca 100 personer, många vackra ansikten och våran blandskiva, just love it!! Ett stort plus var ju att chicas gänget fastnade på bild i världsbladet och därmed är Ytan på kartan!!

Väl ute på området bar det av direkt av till Kittel, den stressen kanske inte var riktigt nödvändig men samtidigt vill man ju inte missa alla hotties å den klockrena musiken haha! Självklart höll Kittel samma mått som vanligt, grymt mycke folk och jag är den sista att klaga på att fräschingar som fanns där;) Kan ju säga att en hel del av dom förvånade mig till det positiva!! Himla trevligt å träffa massa folk men självklart tappade ja ju snabbt bort mina chicas..å som eva säger så var ja upptagen me annat;) Så jag och "herr x" bestämde oss för att vi skulle kolla in allas våran Håkan H..ja kan bara säga att han verkligen levde upp till mina förväntningar..UNDERBART!! Jag hatar att jag älskar dig men jag älskar dig så mycket att jag hatar mig, Du kan få mig så lätt nu, Känn ingen sorg för mig Göteborg och Ramlar..kan man komma mer lämpligt?! Det var i vart fall väldigt mysigt under hela konserten, precis vad jag behövde!!
När konserten närmade sitt slut kommer mina crybabys gående och berättar om deras mindre trevliga timme, men när de tänkte tillbaka på de skrattade de lite lätt! Sen dock Hannah E upp från ingenstans och vi avslutade vår kväll på Biggan med en Chicas burgare..mycket smaskigt!!

Lördan började med talangjakten som gav mig härlig gåshud, ruggigt bra med en värdig vinnare!!
Tog dagens första cider med mor och far i de grekiska tältet efter en "Pita Jyros", lovely!!
Därefter slöt en något bakis och sliten Magnifika Erica upp och vi bestämde oss för att njuta lite av de vackra vädret med en till cider i Kittel och ska jag vara ärlig så ville vi väl spana lite oxå;)
Väl där var de folkat till 1000 men himla trevligt! Nästa steg på schemat var åka ut till stugan för att käka och bada tunna..TACK papi för den goda maten och tunnbadet..lite stressade begav vi oss tillbaka till stan och gjorde oss festklara för att sedan slå oss ner på "Ytan" Till en början var de lite segt men så småningom kom vi igång och snart var festen lika stor som gårdagens..himla kul me så mycke nytt folk! Några skulle man ha kunnat plocka bort, men va fan de är bara PDOL en gång om året så lite snäll fick man vara:) Ytan bjöd inte upp till några speciellt hotta grabbs men på en balkong i områden var utbudet desto bättre..väldigt väldigt bra!!
Vissa personer som svängde förbi sjönk i min värld under denna kväll men samtidigt så höjdes desto fler:P Om blickar kunde döda hade ja nog varit död i Kittel efter väldigt obefogade blickar från oväntat håll..

Väl ute på området denna kväll stannade jag eva erica och angelica för att få oss en smakbit av Ledin och tacka gudarna för att vi kom då vi kom..vi hade nämligen turen att få höra "helt galen i dig"  fick bäst kritik:)
Inne på Kittel var stämningen återigen väldigt bra och med en cider i handen och min hotties på var sin sida intog vi danceflooret som så många gånger tidigare..självklart var vi kungarna!!;) På nått sätt tappades dom bort även denna kväll men jag hittade snabbt ett trevligt manligt sällskap som höll ställningarna medan brudarna var borta..måste bara inflika med att "all the good once are taken!"Vilket var väääligt synd just denna kväll men men sånt är livet tyvärr..träffade även brudarna senare och kvällen avslutades med den godaste tacosen jag har ätit på väldigt länge..perfekt avslut på helgen och som om detta inte skulle vara nog så dök de manliga sällskapet upp igen och vi hade en väldigt intressant diskussion så där på morgonkvisten innan John Blund kallade..

Tack Chicas för en klockren helg!!
Tack Marre för din insats på Ytan, utan dig hade de inte blivit samma succé!!
Tack för allt PDOL, riktigt kul hoppas på samma lycka nästa år!!:)

88766-15

/ Åsa - Alla dansar, å ja tänker e du också själv?Var e du ikväll..-