Ny favorit..



Tjejen kan verkligen sjunga..

Nu--> fotboll

Å- What if leaving is a loving thing..

Here I am..

Idag har jag hunnit med en vända på stan med syster o berghet och inte att förglömma mosters ögonsten. Planen var att jag och Erica skulle luncha men när jag kom in i småstaden satt eva, lisa och lina redan där så vi slog våra kloka ihop och lunchade tillsammans, alltid trevligt!

Gick en vända på stan för att hitta nått nytt och snyggt till lördagens festligheter men gick hem tomhänt..nä nu ljög jag allt. Jag hämtade ut bilderna från min engångskamera som jag fick i present av tobbe och rick när jag fyllde år. Det ska även tilläggas att det inte var det enda paketet innehöll och ni som var där och ni som vet hur det gick på nyår vet vad det innehöll haha som jag skrattade när jag öppnade paketet!! Fina bilder i alla fall. haha

Fikade med Lina och Lina i tisdags, börjar bli en tradition snart tror jag, grymt trevligt!! Mycket skvaller och alltmänt snack som jag älskar.

I alla fall kom jag på att jag skulle besöka Kupan och se om min shoppinglycka skulle bli bättre där. Och som jag hade rätt. Jag köpte en kort kavaj, super fin.. och ett tyg som jag ska sy över en klänning som jag har här hemma så jag hoppas det blir bra!! Sen en liten grej till Flisan oxå.

Nu ska jag snart och hämta mor för att åka mot skutis och släppa av henne och sen blir det träning, ny skiva idag!

Måste bara lägga till att mina drömmar skrämmer mig ibland, känner inte rikigt igen mina egna tankar och känslor i dessa och måste därför granska mig själv rejält när jag vaknar..skumt!

Imorrn blir det fotboll på Norrmalmia, svågern min ska spela och coacha hem MSSK till seger!!
Sen jobb, statt och en redig fest på lördag, woohoo

Ciao


Å- ...rock you like a hurricane!!

Äntligen bröllop!!

Idag damp det ner ett kuvert med mitt namn på. Det var inte det vanliga ränkningar-kuvertet utan ett fint kuvert.

Öppnade med spänning utan att riktigt veta vad som komma skulle. Jag möttes av ett väldigt fint inbjudningskort till mitt första kompis bröllop. Den 19 juni ska min vän Lillemor gifta sig med sin Carl och jag är inbjuden. Så midsommarafton kommer jag spendera i Råneå för att sedan bege mig till Rutvik där festen ska hållas, som jag längtar!!




 

Återstår bara att hitta en +1..


Å- Ibland skrämmer mina drömmar mig..

When you were young..

Det slutade med att det blev alternativet slappa i soffan som segrade och visst var det slappt. Vi såg melodifestivalen och började se filmen Hot Chick men då nyheterna ställer till det lite så valde VP att bege sig hem i snöstormen.

Skönt  med en slapp lördag och söndagen börjar med jobb på Apoteket, sen handla och sen möte med MSSK vid 7.

Imorrn bär det av mot luleå där vi förhoppningsvis ska slutföra det sista på vårt ex-jobb..Äntligen!!

Nu bär det av mot gallerian..

Tjing!

Å-..and your heart was an open book..

I en evighet levde jag som om du inte fanns

Efter en arbetsvecka och en mysig fredag med favorit syster och Lisa så är lördagen återigen här. Kände suget efter stan så jag och VP tog tag i saken och gick ner på stan för en lunch och lite skvaller stund, var länge sen vi sågs sist. Blev inge shopping för mig, ovanligt nog.

Nu sitter jag här och har fäll nån tår till filmen Seven Pounds, riktigt bra! Sen under tiden som jag såg filmen passade jag på att färga mitt hår, inte en dag för tidigt!!

Nu är då frågan vad som händer ikväll, det finns några olika möjligheter. Det finns en fest som jag känner att jag verkligen skulle vilja vara på men tror faktiskt inte jag lyckas ta mig dit, vilket gör mig rätt irriterad..jag vill verkligen kunna lyckas med detta! Sen finns alternativet med ett glas vin till melodifestivalen och en valdino-utgång eller så helt enkelt slappa som bara den framför tvn. Festen känns såå bra men att slappa är oxå sjukt skönt. I-landsproblem!!

Så är det!

Å-I alla drömmar var du ändå nära..

En sån där söndag..

Så var det söndag igen, herregud vad fort veckorna passerar.

Igår var en händelserik dag med trevliga och mindre trevliga inslag. Det bästa med dagen var att jag fick BLOMMOR av någon jag tycker väldigt mycket om!!

Idag är de en sån där söndag igen. Jag försöker hitta på saker som gör att kvällen går men det verkar vara svårt. Har jobbat, sett bandy och käkat middag. Försökte vila lite men inte känner jag mig utvilad för det.

Imorrn blir det simning igen, riktigt skönt men jobbigt.

Sen går det inte att undvika, det går inte att slita sig, det går inte att inte hoppas..


Å-What if I told you it was all meant to be?!

Tomorrow..

Imorrn är den dagen på året som vi singlar avskyr allra mest. Vet att jag år efter år skriver eller uttrycker denna känsla för att jag verkligen tycker att det är jobbigt. Det är rosa små hjärtan på allt och alla och man kan inte ens gå på stan utan att man stöter på puss-rutor, rosa ballonger, hjärtan och mycket annat lull lull.

Imorrn ska jag jobba, se innebandy, möta den där blicken som får mig ur balans, se melodifestivalen och gå och lägga mig. Närmare bestämt en helt vanlig lördagskväll. Jag ska inte för en sekund märka av att det är alla hjärtans dag utan för mig är det den 14:e februari, en helt vanlig lördag i mitt helt vanliga liv.

OM det nu mot formodan skulle vara så att jag skulle bli överraskad av någon prins på en vit springare(ja så troligt är det att någon skulle uppvakta mig imorrn, sen är jag ju ändå allergisk haha) så skulle jag vilja ha blommor, inte rosor utan tulpaner och en mysig middag. Då skulle jag vara sjuukt nöjd. Men läget är inte så för tillfället så det blir väl sitta hemma o tycka lite extra synd om sig själv och se på melodifestivalen. Men så är det bara!

Over and out.

'Cause if one day you wake up and find that you're missing me,
And your heart starts to wonder where on this earth I can be,
Thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet,
And you'd see me waiting for you on the corner of the street.


Å- rätt och slätt..

Medan mina vänner packar BB-väskor..

..packar jag min vikarie väska och gör mig redo för nya upptåg och framsteg i min karriär som förskole- och grundskollärare. Det är verkligen super kul!

Annars då?

- Slut på festandet nu på ett bra tag, grymt less!
- Nytt motto: Ny dag, nya möjligheter!
- Nya upptåg.
- Nya sysselsättningar.
- Nytt liv helt enkelt.
- Jobba, jobba och jobba.

Riktigt bra dag idag på jobbet, super kul med bya förskolor/skolor.


Å-I feel alive and the world I'll turn it inside out..

Tonight's the night..

..ikväll blir det ett hejdundrandes partaj här på nygatan, närmare bestämt hos mig.  Och som vi ska fira, vi ska fira att jag har fyllt 23 år och att jag snart tar min lärarexamen!!

Hoppas alla som kommer tar med sitt bästa party humör så åker vi!!

Ses på Kalles dansgolv?!

Och ikväll bjuds det på mammas super goda tårta..först till kvarn haha

Party all night long!

Tjing


Å-This is how we party!

Då var man 23..

..ja tänk vad tiden rinner iväg. Helt plötsligt var man 23 år gammal.

Vad har då hänt sen sist?

Den 3/2 fyllde jag då 23.
Samma dag hade vi en mysig middag hos syster med mamma, pappa eva och lilla Lisa. Petter var inte med när han var tvungen att jobba.
Onsdagen var jag däckad, hade drabbats av denna hemska influensa. Hade väl känningar redan tisdag men orkade eller ville verkligen inte tänka att jag skulle bli sjuk.
Låg utslagen med 39,3 graders feber och såg min lördagfest gå till spillo, Min Hello Saferide biljett brinna upp likväl jag själv och min arbetsvecka gå åt skogen.
Hur som haver är jag nu på benen och mest troligt feberfri. Trots en missad, enligt säkra källor, underbar konsert, ett jobb och frisk luft har jag överlevt och visst är det jobbigt med influensa men det finns alltid dom som har det värre.

Så imorrn hoppas jag på en klipptid hos min vän sanna och en ny outfit till min födelsedagsfest på lördag. Sen blir det att inhandla alla saker till festen!

Nu ska jag sova, som om jag inte har gjort de tillräckligt, så man är pigg imorrn!!

Auf wiedersehen!!



Å-vad vill du veta om mig?