Många frågor..

Åsa- men ibland är svaren få..-


GRATTIS BABE!!


Idag är det ingen vanlig dag för det är Evas 25 års dag

HURRA HURRA HURRA

Grattis världens bästa syster
Hoppas din födelsedag blir den bästa på länge, de är du värd!!

1000 Kramar från mig


Nattens sms..Va fan! Vem grävde du upp nu då?
2 stycken? nån potentiell?:)Det ska då tilläggas att det var från min syster inatt klockan 01.16 och mina manliga kollegor var en av mina vänners karl och hans arbetskamrat. Så Eva svaret på din fråga blir.. Uffe + okänd. 2 stycken. Ja men tyvärr ingen potentiell haha


Åsa- Lay all your love on me!!

Snart bär de av....till mossvägen 25 där partyt är ikväll!!
Syster yster fyller 25 år på söndag och detta ska vi fira ikväll som bara den!!

Sen ses vi ute i dimman!!

Skål o välkommen!!
Åsa- Åhhhh vilken härlig dag!!

Dagens bästa..

"In dreams and love
 there are no impossibilities.."

Precis så känner jag just nu!


Åsa-Impossible is nothing!!

Helgen som var..

Fredag spenderades på stan me syster o Flisan som i vanlig ordning var en ängel. Vi hann med en lunch lite shopping och möten med trevliga människor. Innan det hann jag med ett tandläkarbesök som var prickfritt. Sen blev de käk hos mamma och pappa, tacos!För att sedan åka tillbaka in till stan o möta upp Tobbe o Mallan på Nodo och sedan vidare hem till mig för att se idol.

Lill-Emma blev igår Stor-Emma då hon dagen till ära fyllde 20 år!! Grattis igen vännen och tack för en toppen kväll!

Sen hann jag även med en tripp till IKEA med mor och far, riktigt trevligt och nog handlade man lite iaf, dock inte så mkt som de brukar bli.

Sen på kvällen bar det av till Emma där vi hade tjejfest, i alla fall till en början. Sen dök karlar upp från höger och vänster, några kända några nya ansikten..precis som det ska vara. Jag gillar verkligen att träffa nya människor!Hoppas det finns några härliga kort på kameran hos Emma.

Sen blev utgången på Kalles för en gångs skull som bjöd upp bra. Hela kalles sjöng allsång till allas vår favorti Halleluja, rysningar! Ville inte riktigt att kvällen skulle ta slut om jag ska vara ärlig.

Idag har varit den slappaste dagen på väldigt länge, men så skönt de har varit!

Imorrn börjar praktiken med dom små barnen i storfors, ska bli riktigt trevligt o göra nått annat.

Tack för en trevlig helg alla inblandade, ser fram emot nästa då stora syster blir lite större..i alla fall ett år äldre!


Åsa-Isn't it ironic, don't you think?!..-


Givetvis..

Första gången jag, Stina och Anja festade i sommar var hos min vän Eve. Anja lyckades med bragden att spilla rödvin på Eves matta (det ska verkligen tilläggas att det var första gången Anja och Eve träffades). Vi satt ute på balkongen och njöt av det helt underbara sommarvädret medan vi glodde på alla bilar som cruisade genom stan.

Då ringer det i Stinkos telefon och det är Alter som har lagfest. Alla var väldigt glada i hågen och detta samtal var det som ledde in oss på "Givetvis".

Varken Anja eller Stina har varit speciellt intresserade av lagidrotter och har därmed gått miste om väldigt många, sjuka och trevliga lagfester. Det var då idéen om att vi borde starta ett korpenlag i fotboll för att kunna ha sjuka och galna lagfester. Vi skulle självklart prioritera lagfesterna  men samtidigt kände vi att vi i alla fall var tvungna att spela en match, om inte annat en träningsmatch. Vi satt länge och väl och funderade över ett bra lagnamn, för det är ju verkligen viktigt. Vi kom inte på nått bra förrän, rätta mig om jag har fel, Stina kläcker ur sig "GIVETVIS ÄR DET SÅ".  Där var det, mitt framför oss i en simpel mening, det lagnamn som Pite skulle få skvallra om!!

Det dröjde inte länge innan nästa samtal från Alters lagfest dök upp och det var då nästa idé kom oss tillmötes. En träningsmatch mot Alter, GIVETVIS!!

Sagt och gjort vi bokade in en träningsmatch mot Alterdalens IF onsdagen därefter kl. 18.00.

Givetvis kändes det väldigt långt bort med en träningsmatch när man vaknade upp dagen efter..Så givetvis ställdes matchen in men soooom vi har firat detta hela sommarn lång med en otaliga lagfester!!

Tack för säsongen brudar!! Vad sägs om korpen innebandy? Då kan showen fortsätta...


Lagfoto: Coach, VP, Stinko, Linneruth & Goofy

Coach Åsa 

Note to self..

..jag hatar folk som poppar bas!!

Tänkte att det kunde vara bra att skriva upp..Åsa- This was not what I planed..

En gammal dänga..

 


I ny tappning..kan bara gilla det!!


Åsa-Tro inte att mitt hjärta är av typen slit och släng.

Är din dörr öppen..?

Den första gången jag såg på dig
Och kände hur du såg på mig
föll allting jag trott var sant
Jag vet du kände likadant
Du var så vacker då som nåt jag aldrig kunnat nå
Och hjärtat slog ett slag för var förlorad dag..

Åsa-öppna din dörr..

I wish I could be a fly on your wall..

På senare tiden har jag kommit till insikt med att jag har slutat söka (som jag gjorde konstant förut). Jag har insett att jag är ganska tillfreds med mitt liv som det är. Man blir helt enkelt lätt bekväm, så är det bara.

Igår var faster Stina på besök och som vanligt hade vi väldans mycket att prata om, alltid trevligt. Även då insåg jag nog, mer eller mindre, att jag inte söker någon. Jag ska dock inte sticka under stolen med att det finns några därute som verkligen är intressanta och som kanske skulle behövas undersökas hehe men de kommer de också!

Hade ännu en väldigt trevlig vecka och helg i form av många skratt och lite festligheter!
Tack för de alla inblandade!

Bjuder på en vimmelbild av skaran Svärdsudd/Johansson från förra helgen:He är svårt att blogga när man har torka haha

Åsa-Who's stealing your dreams?!


Man säger det för få gånger...

Ibland kan jag komma att tänka på saker som inte är av någon större vikt men samtidigt kan jag ibland känna att jag blir väldigt djup, ja jag är sån!!. Idag är det en sådan dag..

Jag kan komma på mig själv sitta och älta nått gammalt problem som inte riktigt fick den lösning som jag hoppats på. Idag var det en sån dag!

Sen kan jag komma på mig själv att facineras över människor som gör saker som jag bara vågar drömma om..skulle oxå vilja sjunga som husbandet idag och stå på scen som nicke och åsa. Idag är det en sån dag!

Nått jag även kan tänka på är att jag ger upp lite väl lätt trots att min magkänsla och hjärta säger att det inte är över än..Idag är en sån dag!

Ligger det något bakom min förvåning idag? Jag kan bara undra och ju mer jag undrar desto fler blir frågetecknen..Idag är det en sån dag!

Jag kan fråga mig själv varför jag hade svårt att hitta orden när jag står 1meter ifrån en person som jag egentligen inte känner men som jag har pratat väldigt mycket med (jaa, i onyktert tillstånd men ändå) när prata är det bästa jag vet! Varför kom inte orden som jag alltid annars brukar använda fram just då de behövdes..ligger det något annat bakom? Säger min magkänsla mig nått? Talar vi 2 olika språk jag och mitt hjärta? Varför ska de behöva vara så svårt?Idag är det en sån dag!

Jag shoppar när jag behöver tänka!!

Idag vart det en sån blogg!!

Min vänner och min familj är de allra allra bästa, ville bara tillägga det! Man säger det alldeles för få gånger!:)

Åsa- You are the Dancing queen young and sweet only seventeen..-