Är du kär i kärleken?

Ta bort alla materiella attribut runt omkring honom, som coola bilen, kaxiga stilen och trendiga vännerna. Föreställ dig sedan honom och dig ensamma på en öde ö. Är det han som person som intresserar dig eller är det de saker som gör honom till den han är som du egentligen är ute efter?

Helt plötsligt spelar utseendet ingen roll alls längre. Du märker att du gillar honom lika mycket i utslitna mjukisbrallor som välstylad i märkesjeans. Eller är det kläderna som gör mannen?

Du märker att du inte längre stör dig på hans dåliga skämt utan ler lyckligt fast de är just dåliga. Eller är det egentligen så att du stör dig fast du inte vill erkänna det?

Du är helt dig själv, springer runt i mysbyxor utan bh och smink i hans närhet och kunde inte bry dig minder. Eller? Det är när du inte behöver spela eller hålla upp en fasad som dina äkta känslor avslöjas..

Han är sådär perfekt som du vill ha honom och alla de där egenskaperna som de letar efter hos en kille har han. Men ärligt talat, finns det där sköna magpirret och känslorna verkligen där?

När du är själv, känner du mer att du saknar någon än honom i synnerhet?Att bara längta efter att tokmysa med någon i soffan eller visa upp något snyggt vid din sida är inte riktigt samma sak som du faktiskt är galet kär!

Kan ni både prata och vara tysta med varandra utan att du känner att du måste hålla uppe en fasad av någonting som kanske inte finns där?Pinsamma tystnader är inte direkt spontan grund att bygga på..

Föreställ dig ute en fredagskväll tokpartandes med tjejgänget. Skulle du byta bort det mot en hemmakväll med honom?Är han som totalt bortglömd kanske han inte är kärleken i ditt liv trots allt, eller?

Är det känslan av att lunna kalla någon pojkvän eller visa upp något snyggt vid din sida som gör att du helst vill slippa vara själv?Ta reda på dina motiv och tänk på att även objektet i fråga har känslor...

Bygger du upp små drömbilder av framtiden där du pusslar in honom i det perfekta pusslet? Se upp så att verklgheten stämmer överens med drömmen och att du inte bara är kär i kärleken utan i föremålet som faktiskt står mitt framför dig!

/ En Åsa som börjar fundera om hon oftast är kär i kärleken..!!

88766-10

(texten är hämtad från en väldigt vis kvinna (ELIN) som skriver i tidningen Vimmel)

Varken match.com eller motesplatsen.se..

88766-26

Här snackar vi inte sån deep shit utan här snackar vi helt enkelt chicas egna mötesplats..
Förhoppningsvis kommer helgens firande leda till något trevligt möte med en eller två grodor men man kan aldrig vara för säker utan de är bäst att man garderar sig på alla de möjliga sätt..

Så här kommer den allra första chicas kontaktannonsen!! (mest relaterad till 2 av chicas medlemmarna i nuläget)

Chicas är ett härligt gäng med underbart klockren humor.
Man kan alltså säga att man aldrig har tråkigt med chicas-brudarna!
Vad söker då dessa underbara brudar?!
Jo, det är så här att vi har en del krav som måste uppfyllas..
1. Sociala faktorn ska vara hög- vi tar inte den blyga killen i hörnet, så här gäller det att synas!
2. Festande är en av de högsta punkterna i chicas liv- alltså sökes en partykille.
3. FOTBOLL är nästintill ett måste- utan ett starkt fotbolls intresse är du lika ute som buffalo dojjerna.
4. Är du med på respektive 10-i-topp lista har du ett stort försprång
5. Kommer du inte överens med chicas gänget så bör du satsa på något annat..
6. Ålder är inget hinder för dessa brudar, ålder är ju bara en siffra!! (minst 84 max 77;P)
7. Lunch-dejter på Lyktan är ett stort + i chicas protokoll så ta chansen!

Känner du att du har några eller alla av dessa kvalitéer? Känner du att du skulle kunna spendera en hel del tid på och vid fotbollsplanen (främst då parken)? Tror du att du är med på 10-i-topp listan så bör du ta kontakt med någon av de 2 chicas brudarna som du anser/tror är dessa sökande brudar.. Vi börjar bli trötta på att vänta;)

Här lämnas inte några nummer ut så vill du ta kontakt så är de bäst att du kämpar lite för de du vill ha och skaffar fram nummret på egen hand (ett tips är eniro.se och hitta.se)

88766-25


-When will waiting for the 1 be done?-

/ En Chicas som börjar bli desperat;)

Back to reality...

Så har det gått några dagara sedan delar av chicas hemkomst från turkland, har knappt förstått att vi varit där.. 1 vecka går alldeles för snabbt samtidigt som det på nåt sätt är ganska lagom. Det var iaf en resa jag sent kommer glömma tack vare er brudar! Vilket härligt gäng!!:) Tänkte försöka summera resan ganska kort om det nu är möjligt..
Vi äntrade turkisk mark fredag kväll (1/9) och hann inte mer än komma till det tilltänkta hotellet så var det fullbokat, typiskt vilken start på resan!! Det löste sig iaf till det bättre då vi fick ett fräschare o större hotell. Det visade sig dessutom att vi skulle få en gratis 1-dagars båttur av detur, riktigt schysst! Som sagt så var det nya hotellet fint o med ett hyfsat läge, typ 10 min från playan där vi spenderade varje dag från ca 10-15. Kändes som att vi pressade o pressade men blev aldrig nå brunare förrän man hoppade i duschen, har nog aldrig varit så brun som då:P En av de bästa delarna med resan var nog den goda maten, fick veta att turkarna har det 3e bästa köket i världen efter frankrike o kina, de ni! Dock så måste ju tilläggas att allt detta ätande fick sina konsekvenser, måste ha gått upp ett o annat kilo under veckan men det var det värt!! Chirren var inte o leka med må jag säga;)

                                  

Det blev ju oxå ett x antal drinkar under resan, många strawberry daiquiris o sex on the beach. Det var nästan jämnt happy hour så blev oftast mer dricka än väntat men de var bara trevligt:) Vi hittade vårat place som vi snabbt blev stammisar på, kan det ha berott på de heta inkastarna mån tro?! (tror erica är beredd att hålla med;) Vid ett partytillfälle råkade en av chicasbrudarna bli lite överförfriskad så vi fick bege oss hem lite tidigare än planerat men vad gjorde de när kaviarmackor väntade?:) + att vi fick oss ett riktigt gott skratt:
-"Nej, vi måste vänta på Lundström"
-"Ehh näe, hon är inte här, du ligger på toan på hotellrummet" hahahahaa

Blev en del shopping oxå under resan, dock så less alla som vill att man ska köpa plagiatgrejor till dyra priser, vad tar dom mig för egentligen? En dum blondin?!:) Som sagt blev det oxå en båttripp o en tripp till en strand som tydligen skulle vara så mkt bättre.. inte riktigt beredd att hålla med..

Så vad blev då resans behållning?
- Det underbara vädret!! Som mest kring 40 grader o som "minst" 27 grader på kvällen, UNDERBART!!
- Världens bästa resesällskap:)
- Kaviarmackorna
- Att kära papi bjöd på det mesta, mkt generöst må jag säga!
- Sea side bar vårt stammisställe, nästan som 1906 blev för oss i sommar:P
- Att verkligheten ändå hinner ikapp en, livet är inte som en underbar utlandssemester utan en trist grå vardag i lilla pite.. men vad har vi eg att klaga på? Vi har underbara vänner, familjer.. helt enkelt ett härligt liv! Turkland var ett äventyr men pite är vårat liv:)


88766-24

Du hittar fler härliga bilder från resan på  Erica_.pixbox.se (klicka vidare på åsas sida)

/Eva - Nya upplevelser, nya minnen

segern är vår, segern är vår!!!!

Nu är det avgjort! MSSK har vunnit serien i och med vinsten mot Norrsken idag. Det känns otroligt skönt. Vi vann med hela 6-1, men ändå är det här kanske den sämsta matchen som vi har spelat på hela säsongen, inklusive mig själv. Det var otroligt bra att Norrsken inte är bättre, för då skulle det inte ha blivit de siffror som det faktiskt blev. På backlinjen var det mycket skakigt med flera misstag som Norrsken som tur var inte var så duktiga på att utnyttja. Det märktes att Eva och Erica saknades måste jag säga! Det måste ha varit pressen över att vi hade chans att avgöra nu som gjorde att det blev så skakigt som det blev, lite lojt var det också. Norrsken fick ju dock ett mål på straff så de var i alla fall på vår planhalva lite då och då. I anfallet slog vi lite för många passningar eller höll i bollen för länge så att Norrsken kunde ta av oss bollen. Vi måste försöka avsluta snabbare!!

Eva och Erica saknades även efter matchen då man kanske inte kände sig så glad som man borde känna sig efter en serieseger. Hade ni varit hemma hade det garanterat blivit någon form av lagfest efteråt, men inte nu, nu for alla bara hem till sitt. Efter matchen hade dock Janne en champagneflaska som han öppnade och sprutade på oss. Det var festligt. PT var också där och tog ett segerfoto. Vi får ta och styra upp en lagfest efter sista matchen för att fira ordentligt då. Jag måste säga att jag saknade guldhattarna... :) Idag var det dock den bästa dagen att spela eftersom det var fotbollens dag vilket innebar att det var mycket publik. Bra att de fick se MSSK vinna, men synd att vi skulle spela så dåligt.

/Linda - div 3 here we come!