Have yourself a very Merry Christmas..

Ville bara önska alla vänner och bekanta en riktigt skön o mysig jul!!
Vi ses ute i vimmelt på juldan..Julkramar från Åsa

One down, many too go...

Så var den lilla julaftonen avklarad igår med massa mys o smask, o sist men inte minst julklappar!!
Himla många skratt och roliga rim.

Nu är det bara vänta till den riktiga julaftonen som förhoppningsvis bjuder på massa mys o några fina saker...hehe

Har även börjar inse att man kanske är ute lite väl ofta när man får kommentaren..ska it du ut?! Förhoppningsvis är man saknad ute ikväll på hemvändarfesterna runt omkring i stan medan man sitter hemma o myser till nån riktigt bra film med trevligt sällskap:)


Bra utbud idag måste ja verkligen erkänna..såg han som man vänder sig om 2 om it fler gånger efter, sen en okänd heting, sen brandmannen o blondie hahaha..bra att de bjuder till lite när man strosar omkring!!

Inser nu att de här heldagarna på stan snart kommer va till ända när Elin tar flyttlasset ner till lill-piteå--umeå..känns himla tråkigt måste jag säga men samtidigt unnar jag er alla lycka!! Bara en bra anledning att åka ner o hälsa på hehe/Åsa- Du är inte så fin, men det är nåt med dig..-

Look, it got balls..

Så kul som vi hade på Kvantum åt de här päronet kan inte beskrivas med ord!!


   
Päronen som vi skulle ha till osten o kexen!


Helgen har iaf gått i sportens tecken. Det blev först o främst innebandy för hela slanten o sen har vi haft träning både lördag och söndag. Skönt att se att bandygrabbarna tog hem 6 pinnar när de väl gällde. Har även hunnit avverka 2 filmer i helgen tillsammans med mina brudar..vi har haft en hel helg hehe. Filmerna var Alpha dog, lite Sherk 2 och Oceans thirteen, betygen blir väl godkänt.       

Sen har den här helgen utmärkt sig lite utöver de vanliga helgerna. Vi har inte varit ute på krogen nå trots att vi hann besöka en trevlig fest hos Sara. Jag själv har även haft en känsla av att jag nog är lite accidentally in love. Känns faktiskt lite kul me allt de som händer men jag vet att det nog egentligen bara är för att den mysigaste högtiden av alla är nära..vi säger så:)


/Åsa-When you least expect something great might come along..-Finns du?!


Å jäär dö hä så jär hä bara o hör utav sää..

/Åsa

All I want for christmas is....

Julen är nära och så även lovet, kan inte säga annat än att jag längtar grymt mkt.Bara få sova ut o läsa en bra bok o sen bara strosa på utan att behöva tänka på nått speciellt, ska bli så skönt!!

Frågan är verkligen vad jag önskar mig i julklapp..känns som det alltid blir mindre och mindre för varje år..kanske har de nått att göra med att de även blir dyrare och dyrare paket som man vill ska ligga under granen..?!

Är även super nöjd över min snygga svarta julgran som står här bredvid och sprider lite julstämning..imorrn kommer nog stämningen att höjas märkbart igen när vi ska bege oss till kyrkan för att se luciakröningen som förr året. Var väldigt mysigt med många härligt julsånger! Då fick det mig i julstämning så jag hoppas det har samma inverkan även i år!!

Något som har upptagit en stor del av min tid på senaste har varit underliga drömmar...på både gott och ont måste jag säga! Dessa drömmar är så otroligt verklighetstrogna att när jag vaknar på morgonen inte vet om det verkligen har hänt eller om det enbart var en dröm. Vet inte vad detta beror på men nått skumt är det verkligen! De drömmar som jag har drömt har mer eller mindre alltid handlat om det andra könet och jag vet inte om det är någon pik mot mig själv eller om det är jag själv som börjar inbilla mig saker och ting..det är nästan lite jobbigt att hela tiden drömma drömmar om personer som jag känner. Det är allt från kärleksförklaringar i sms till pussar med personer in public..ja herregud haha komiskt!!


I am the one and only,
Nobody I'd rather be,
I am the one and only,
You can't take that away from me


/Åsa

Party in the stomach...

But you don't really care for music, do you..?

Nu har vi inlett vår innebandy karriär med stormsteg. Vi brudar har nämligen börjat lira lite varje torsdag mellan 9 o 10  på Norrmalmia. Himla kul men jobbigt haha

Har jobbat min första helg nu och jag måste säga att det känns kul trots några små störningsmoment som jag inte verkar komma ifrån i första taget..det är verkligen typiskt men det finns som tur var många ljusglimtar som förgyller min vardag....o snart är det jul!!

I wasn't looking for a lifetime with you
I never thought it would hurt just to hear
I do and I do and I do a number on myself
And all that I thought to be
And you'll be the one
That just left me undone
By my own, Hesitation

And for the million hours that we were
Well I'll smile and remember it all
Then I'll turn and go
While your story's completed
Mine, it's a long way from done
/Åsa- But you don't really care for music, do you?!-