That somebody's me..


Efter 2 nästintill sömnlösa nätter har jag kommit till insikt med att det är nått som ligger i luften. Jag har aldrig haft problem med att sova tidigare men nu har det hållit i sig i 2 hela nätter i sträck, man blir så less..för vad kan men egentligen göra mitt i natten?!

Under de få timmar som jag lyckats få någon sömn har jag hunnit drömma en hel del lustiga drömmar.

Har även gjort min röst hörd och skickat in en insändare till PT, och dagen till ära var den bara där. Mitt på sidan med direkt svar och allt, coolt ändå. Dom tog mig på allvar och bad så mkt om ursäkt..tänk att man ändå kan påverka om man bara vågar ta ställning!!

Nä hade egentligen inte nått mer att säga förutom att jag vill gratulera min vapendragare och bästa vän Erica till sitt nya jobb!! Grymt härligt, synd bara på utlandsresan;)
__________________________________________________________________________________________

"Somebody wants you
somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That somebody's me
that somebody's me"
__________________________________________________________________________________________

/Åsa- Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans..-

Looks like I've made it...

För sisådär 13 veckor sedan bestämde jag mig för att starta ett nytt liv, en ny livsstil. Jag gjorde sak av mitt beslut och gick med i aftonbladets Viktklubb. Måste erkänna att jag var aningens skeptiskt till allt detta med att föra någon slags dagbok på allt man äter osv. Jag blev lyckligtvis positivt överraskad och kan med glädje säga att jag är super nöjd med hela konceptet. Det jag kände att jag behövde för att lyckas var någon slags motivation som skulle kunna hålla mig på rätt bana genom hela den långa resan, vilket detta verkligen gjorde.

Nu sitter jag här 13 veckor senare och tiden har bara runnit iväg liksom mina kilon. Kan stolt berätta att jag har tappat 12 hela kilon på 13 veckor. Jag nådde mitt mål och jag lever numera en sund och hälsosam vardag utan att jag känner att jag måste anstränga mig för mycket. Jag lever mitt liv precis som tidigare förutom att jag har kryssat över en del onödiga produkter från livsmedelslistan. Jag har dragit ner på alkoholintaget men inte på festandet, det utövara jag numera nyktert. Lyxade till min vardag under PDOL fredagen och drack lite vin, kände att jag var värd det. Men annars har mitt liv inte förändrat så mycket förutom att jag känner mig mer nöjd med mig själv och är betydligt piggare och har ett gott humör!!

Det som väntar här framöver är att fortsätta med min nya livsstil men självklart unna sig något gott och trevligt någon gång. Förhoppningsvis väntar en härlig utlandsresa inom de kommande veckorna där man bara får koppla av och koppla bort allt som kan kännas jobbigt, helt enkelt njuta!!

Nog med självhyllning men jag kände bara att jag var tvungen att skriva av mig och vem vet kanske kan jag inspirera någon annan att göra samma sak.

Måste sist men inte minst passa på att tacka alla mina härliga vänner och bekanta som har varit till en stor hjälp för mig i de med och motgångar som har kommit med allt detta. Ett stort varmt Tack!!

image145

/Åsa- So glad I've made it!!-

Punkterna ... vad betyder de egentligen?!

Igår hade Jag, Erica, Elin och Frida en super mysig tjejkväll som startade i Skuthamn hos mor och far där det vankades grillning. Och såå smarrigt det var alltså. Därefter korkade flickorna upp och trevligheterna fortsatte till där omkring 22 snåret då det bar av mot staden för hårfixning och sista touchen av maken. När vi var så nöjda som man kan bli så gav vi oss ut i vimmlet och gjorde stan osäker. Vi lyckades t o m få V.I.P behandling i kassan in på nittonnollsex, med det menar jag då att vi fick gå in gratis, ruggigt skönt!!

Måste passa på att hylla DJ:en på stället som levererade låtar utan dess like..det var verkligen allt ifrån klassikern "Eloise" till "Rock the night"..sjuuukt bra!! och som vi skakade våra lurviga:)
__________________________________________________________________________________________

Så till gårdagens hetaste samtalsämne - Överanalysera sms  

Med tanke på att det plingade till i mobiler lite till och från under kvällen så var det helt enkelt ofrånkomligt att inte diskutera ämnet. Dock så fastnade vi alla för en punkt som nog alla har varit med om en eller flera gånger. Något som många har stört sig på och haft sömnlösa nätter funderande över vad det egentligen betyder... Jag menar självklart alla dessa Punkter ...

Vi hade alla en mängd olika förslag om vad det skulle kunna tänkas betyda men kände ändå inte att vi var helt nöjda med svaren. Det skulle därför underlätta för alla oss tjejer om vi kunde få lite hjälp med detta, kanske skulle man kunna skriva en egen liten handbok om att tyda killars sms och deras speciella uttryck. Det är ju verkligen inte så att alla brudar förstår sig på blindskrift som dessa punkter verkligen kan liknas med utan vi vill ha i klarspråk vad dessa punkter betyder.

Skulle nästan kunna slå vad om att dessa punkter mer kan liknas med någon form av utfyllnad för att man eg inte vet hur man ska avsluta smsen. Men då skulle jag hellre rekommendera att man skriver nått i stil med vi hörs ha de bra osv..

Så killar skippa punkterna/blindskriften och kör på med raka rör!!

/Åsa- .........-

I will try...

__________________________________________________________________________________________

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

_________________________________________________________________________________________


image144
_________________________________________________________________________________________

/Åsa-...to fix you...-

Även vindarna kan vända...

One tree hill måste vara en av de bästa serierna som visats på svensk tv. Jag vet att det finns många som håller med mig och andra inte men enligt min egna åsikt stämmer detta helt perfekt.
Har väntat och läntat efter de nya avsnitten varje vecka och plågat erica genom mitt ständigt tjat om det har kommit ut nått nytt, hoppas det är lugnt!

Kom att tänka på denna härliga serie just idag när det allra första avsnittet visades på kanal 5. Det verkar som om det kommer sändas varje dag nu framöver, så ett tips från coachen är att ta sig en titt.


__________________________________________________________________________________________

So, no one told you life was going to be this way.
Your job's a joke, you're broke, your love life's D.O.A.
It's like you're always stuck in second gear.
When it hasn't been your day, your week, your month,
or even your year.

You're still in bed at ten and work began at eight.
You've burned your breakfast, so far, things are going great.
Your mother warned you there'd be days like these.
But she didn't tell you when the world
has brought you down to your knees

________________________________________________________________________________________

Know the feeling!!
Just nu vet jag varken ut eller in, fram eller bak eller rätt eller fel. Känner att jag står och stampar på ett och samma ställe, skulle it förvåna mig om golvet här i läggan snart nöts sönder pga all vandring. Vet egentligen it vad detta beror på men samtidigt kanske det finns där i bakhuvudet någonstans trots allt. Känner verkligen för att skriva en "rolig" blogg men kommer inte på något att skriva. Och jag som gillar att skämt och stoja på...

Det som skulle behövas i mitt liv just nu är spänning, överraskning, nyheter och med allt detta menar jag bara bryta den gråa vardagen. Blir sjukt rastlös om jag inte har något att göra så det är egentligen lika bra att jag jobbar, dock är det sista veckan i veckan...och som grädde på moset har jag lyckats dra på mig en ny förkylning, kul ens då!!

Men ja är int bitter.. det är bara att bryta ihop och komma igen!!
__________________________________________________________________________________________

/Åsa- Jag väntar och hoppas och längtar...-


I wanna hold you but you're out of reach..

Känner verkligen att hösten knackar på dörren, i alla fall på min. Skolan närmar sig, vädret sviker och allting ändras. Sommarens soliga och varma dagar övergår till mörka och kyliga nätter. Det är tur att värmeljusen finns så att inte alla lågor slocknar.

Något som står högt upp på min önskelista just nu är en mysmiddag men ett trevligt sällskap. Många värmeljus som lyser så där härligt spännande. Mystiken ligger i luften och endast tiden kan avslöja vad som händer näst..

image141


Kände bara att det var det jag ville säga. Måste även tipsa om en så bortglömd låt som jag numera nöter:  Sister Hazel- Champagne High

And for the million hours that we were
Well I'll smile and remember it all
Then I'll turn and go
While your story's completed
Mine, it's a long way from done


/Åsa- We are safe but we can't stop wondering, if this is it..then who's fooling who?!