Oförskämt bra..

Kände att det åter igen var dags för en bloggning och det kan ju inte passa bättre att blogga än när man är ledig och humöret är på topp!!

Jag och Erica hade bestämt oss för att starta ett nytt liv för exakt en vecka sen..visst är det enkelt att säga men däremot inte alls lika lätt att genomföra:P Vi kom iaf fram till de punkterna som vi skulle förändra/förbättra, de var följande:

~ Bättre matvanor: Inge mer fylleskrov, lyx och onödigt flottiga maträtter, sallad är ju supergott!:P
~ Förhoppningsvis bättre träning: Måste verkligen återuppta prommisarna inom en snar framtid!
~ Inte slösa en massa onödig energi på små, obetydliga saker och ting!
~ Nya relationer: Ut med de gamla och in med det nya, tolka fritt..nä men helt ärligt varför ska man   haka upp sig på en massa gammal groll när det finns så mycket (många) oupptäckta vägar att gå..;)

Som sagt är det lättare sagt än gjort att ta tag i dessa punkter men vi betämde oss för att göra ett tappert försök..dock sket det sig redan första dagen..:P

Regelbrott nr 1:
Lunch-time på lyktan, där standard tacosen skulle uteslutas, och sallads trenden skulle starta..första titten på dagens meny gjorde oss konfunderade..ingen kycklingsallad, hur gör vi nu?! Vår fråga fick snabbt ett svar och salladen fick vi skippa och det blev en taco istället, inte alld helt fel och inte alls vårat fel haha!!

Regelbrott nr 2:
Det vackra vädret har ingen undgått att se, inte heller vi..så självklart lockar prommisarna mer när solen skiner än när snön yr..efter en hel del mental förberedelse inför dessa underbara prommisar upptäcker vi till vår stora förvåning att solen försvunnit (antagligen för att förberedelsen tog ett par dagar) och övetgått till snöorkan:P Synd (hmm), när det stormar vill ju ingen sig ut, speciellt inte ut på prommis:P

Regelbrott nr 3:
Efter mitt sammanbrott under praktiken kände jag att det inte var värt att slösa en massa energi på en massa världsliga saker, det finns viktigare saker att koncentrera sig på..tro mig!! Trots detta löfte till mig själv kommer jag ständigt och jämt på mig själv sitta och överanalysera allt och alla..vilket är såå otroligt onödigt..så nu är det slut på detta, nu får saker och ting hända för en orsak..som sagt så är ödet och jag numera väldigt goda vänner (hoppas jag iaf!!)


Sist men inte minst kommer vi till den viktigaste punkten på hela listan..nya relationer..det kan gälla allt från gamla vänner till nya vänner, dröm-relationer, tänkbara-relationer, relationer man bara kan dagdrömma om osv..jag tror ni förstår vad det är jag vill säga med allt detta..
I alla fall kan jag ärligt säga att den här punkten är den enda vi inte har brytit mot..snarare tvärtom:) Vi vidgar våra vyer som tusan och spinner upp ett härlish kontaktnät..we like it!!;) Nä men skämt och sido..otroligt kul att träffa massa nya människor..precis det vi båda behöver just nu!!:)Sjukt kul att undersöka pites olika kretsar!!:)

Så till helgens bravader:
Syster yster fyllde ju som bekant år i torsdags så det var lämpligt med ett party på lördagen, självklart bjöd man in till fest i läggan..startade mycket trevligt med många intressanta samtal om allt möjligt, samt en del skvaller (just love it!!) Senare under kvällen fick jag ett samtal och en inbjudan till en annan fest..vi var inte sena att tacka ja eftersom vi redan avböjt ett antal gånger innan, och självklart vill vi fara dit oxå, inte för de:) Väl där var det endast jag och Linda som valde att stanna kvar, vilket vi gjorde väldigt rätt i!! Himla trevligt folk och intressanta pratstunder!:) Efter en del sång och snack bestämde vi oss för att strosa vidare till 1906..för att sammanfatta en grymt trevlig kväll med ett par meningar kan man säga:
Händelserik kväll med intressanta människor, intressanta och givande samtal samt en del sjuka erbjudanden..men som en klok person sa till mig: "man går ju inte hem med vem som helst:)" kunde inte ha sagt det bättre själv..hoppas på fler liknande samtal med denna person måste jag säga..kände att vi är på samma våglängd!! Som sagt blev kvällen sjukt lyckad och självklart saknades du, stekarn;), men vi tar igen det snart igen ska du se haha
Vi knöt ihop säcken med en lugn efterfest hos mig och resten lämnar vi åt historien..kan som sagt var inte sätta fingret på denna situation..tror tyvärr inte på den nog mycket..händer för mycket just nu..kan ju bara hänvisa till detta klockrena citat:

" The greatest ironies of life: Having the right person at the wrong time, having the wrong person when the time is right and finding out that you love someone after that person walks out of your sight!"

Himla trevlig dag idag i alla fall, många personer som förvånar mig..dock denna gång till det positiva, sjukt kul!!
/Åsa- Innan du påbörjar en jakt är det klokt att veta vad du letar efter innan du börjar leta efter det..

Hellre ute på hal is..

Känner mig extremt modig för att jag äntligen tog steget att inte vara blondin längre vilket var ett STORT steg för mig då jag mer eller mindre varit blondin hela mitt snart 23-åriga liv. Blev dock en salig blandning av färger o huvudsaken är ju att jag blev nöjd iaf. Måste bara vänja mig.. På torsdag fyller jag 23 jordsnurr som en vis kille skulle uttryckt det. Dessa jordsnurr som osökt får oss att tänka tillbaka på Bullentiden där alla som skickade inte brev var en sisådär 12-13 jordsnurr gamla. "Som vanligt är det inte pojken i filmen som skrivit brevet" haha:) Känns iaf helt okej att fylla 23, ingen spec ålder utan bara ännu ett år på nacken..Är för övrigt inne på min sista vecka av praktiken vilket är sorgligt men samtidigt skönt.. Kommer sakna alla gulliga elever o lärare! Sista dan på fredag alltså, ska minsann bjuda på fika så de kommer ihåg mig o kan lägga ett gott ord för mig. Tänk att strömbacka kan bli min kommande arbetsplats.


Blev en lugn helg med mys o trevlig sällskap, bla pizzabakande o idol men på lördag blir de födelsedags P A R T Y, oj så kul de ska bli!!!!:) Inte igår jag festade så nu är de dags! Kan tänka mig att de kommer spelas en o annan black jack låt:)                                    


/Eva- hellre vara ute på hal is och ha de glatt än att stå i lera o sörja!


Ett återkommande problem...

Var ett bra tag sen jag skrev en blogg så jag tänkte att det var dags..

Som en början på denna blogg måste jag säga att jag saknar luncherna på stan där vid 12 snåret, dvs. den tiden då alla hotties börjar droppa in från deras arbeten och är super sugna på en lunch! Då är man där, just in the spot-light, för att förhoppningsvis få sig en titt på tha hunk!
Vad kan man mer säga om detta tillfälle då..ja kanske att man inte bara blir mätt på den mat som serveras för dagen ( tacotallrik är inte en högoddsare) utan man släcker även törsten på kärleken..kan låta lite klyschigt men samtidigt så är det detta som hela världen söker efter dagligen..nån som kan släcka denna eviga törst på kärlek!
88766-32

Ett återkommande, och även väldigt fungerand, ämne som det skrivs om på denna blogg är just kärleken..min sista blogg som jag skrev här handlade om Destiny nästa hette Är du kär i kärleken?, bloggen efter de kallade jag varken match.com eller motesplatsen.se osv.. som ni ser finns det ett mönster på denna blogg som återkommer regelbundet..kanske är det bra, kanske inte!

Denna blogg kommer garanterat inte släcka min törst på kärleken, de finns det andra som måste göra..frågan är bara vem, var och hur? Kommer man hitta sig THE ONE?Finns det någon som är perfekt, dvs, The One? 

~Fråga på fråga, men vars finner jag mitt facit?~

88766-31


Kanske måste man släppa tanken på den perfekta och istället inrikta sig på den näst bäst?!  Det går utmärkt för mig!!

Pratade med en av mina  vänner från skoltiden i veckan och frågan som kom upp nästan direkt var just :

~Hur går det med kärleken då? Har du träffat nån?~

Jag tycker verkligen att det börjar vara min tur på den där listan..vissa hinner inte mer än göra slut med sina karlar innan de har hittat en ny love of their life..inget illa menat men det skulle bara vara trevligt att hitta sin soulmate snart..som sagt tickar klockan...

Kalla mig avundsjuk/svartsjuk what ever..jag kan ta de..för visst är man avis, utan tvekan!!

När mörkret faller ner och hösten övergår till vinter känner man, i alla fall jag, att man behöver ett varmt duntäcke att värma sig under, vars kan man köpa sig ett mänsligt sådant?! Men det kanske är så att kärlek kan inte köpas för pengar, vilket jag verkligen håller med om!!

Nä nu ska jag sluta filosofera om detta oundvikliga ämne som har etsat sig fast någonstans djupt därinne i hjärnan..så de är lättare sagt än gjort att sluta tänka på det..


The One?!

Vill och måste bara lägga till att jag just sett filmen Click och jag blev helt ärligt tagen i slutet, eller det jag trodde var slutet..hur hemskt som helst för att vara en film som ska föreställa en komedi..men men den var ändå hyffsad, dock vann slutet överlägset på raksträckan och filmen klara sig bra undan på min topplista!! (det finns topplistor för allt och alla;P)

Tål att tänkas på:

"It's true we don't know what we got until it's gone, but we don't know what we've been missing until it arrives"

/Åsa- Jag håller mig från lösnummer och satsar istället på en prenumeration!;)


Tänk...88766-29


...hur det kan gå...


88766-30Tänk på att...

"Destiny has a way of finding you"

88766-7

/ Åsa - Relaxed ;)

mörkare o mysigare tider

88766-27


Ojoj så länge sen det var jag skrev en blogg.. nu var det alltså dags igen!! Nu när höstmörkret kommit för att stanna kändes de som att det var dags att skriva av sig lite..

Så vad händer då i mitt liv nu? Ja de kan man ju alltid fråga sig, men frågan är ju dock om nån annan är intresserad av att veta de? Om inte kan jag väl rekommendera att ni gör nåt annat nu de närmaste 2 minuterna.. eller iofs så kan du väl ge mig 2 minuter av din tid ändå:) Hur som haver, är för tillfället ute på min sista praktik innan jag är färdig gymnasielärare, SKRÄMMANDE eller hur?!?!?! Fatta att lilla jag snart är färdigutbildad, helt sjukt! "Barnen" är ju för tusan lika stora som mig känns de som!! Första dagarna hade jag helångest men de känns sakta men säkert bättre o som att jag ändå valt (ganska) rätt iaf. Skulle väl va hemskt att ha lagt ner 4½ år av sitt liv o en massa massa pengar på nånting som jag inte vill.. nä herregud, de är bara o ha rätt inställning så löser det sig..

Måste oxå passa på o skicka lite grattishälsningar när jag ändå är på g:
- Lina "berghet" Berg fyllde hela 23 år i tisdags vilket firades igår kväll med en fika på roasters med jag, lina (så klart) o linda. Blev en del skvaller som vanligt:) Jag som även trodde att jag hade VÄRLDENS smaskigaste o bjuda på men icket, dessa killar fattar inte innebörden av skvaller haha 

- Även ett stort GRATTIS till kusinbarnet Pontus som fyllde 2 år i onsdags, trevligt värre med massa släkt där.. jag o åsa agerade nannys som vanligt o detta med bravur! Inte lätt att hålla reda på nästan en handfull ungar:)

- Sist men inte minst fyllde min kära far år igår!! Grattis grattis!! Kalas fick vänta tills på söndag så då blir de mer bullar o tårta... måste verkligen träna som jag så stort hade lovat mig själv o en viss person, 2 dar denna vecka måste va rekord senaste 2 månaderna:)

Sen så stundar man ju själv de 23 åren.. känns helt okej, ingen åldersnoja här inte.. Som det stod på linas kort: Man är inte äldre än man känner sig:)

I lördags ägde ju den omtalade fotbollsavslutningsfesten rum för MSSK:s damer o herrar o de blev verkligen festen med stort F!!!!!!! Hur kul som helst!! Bad, buffée på furuborg, partaj på folkan i munksund, utgång på statt.. Tack för en mkt trevlig dag/kväll alla närvarande!! 

Nu tackar jag för mig för den här gången, på återseende alla glada mskor!! Trevlig helg!!

/Eva - du gör mig glad;)En ros till dig sötis;)