Ett nytt försök

Taskigt nog fungerade inte mitt första försök till ett inlägg - inte mitt fel vill jag tillägga. Jag tror att det fanns några tvivlare om jag överhuvudtaget skulle klara av att logga in på sidan. Jag måste erkänna att jag var en av dem och jag känner mig mindre nöjd nu när det har gått - låt oss säga sådär. För er som inte vet är jag raka motsatsen till datanörd så det här är med andra ord inte riktigt mitt element, men jag gör ett försök ändå. Och så till vår hemläxa, en presentation av las chicas.

Första bruden: Eva "Svärdet" Svärdsudd

Denna tjej är en av mina bästa, synd bara att vi större delen av året bor så många mil isär. Som tur är delar vi ett stort intresse - båda gillar att prata - vilket gör avståndet avsevärt mindre! Eva är en trogen Piteå bo, men personligen tycker jag att denna snart nyexaminerade lärare ska dra sitt flyttlass söderut efter jul! Eva är vidare ett troget MSSK-fan! Jag kan i min spåkula uttyda att denna brud kommer att kämpa för de svart/vita så länge hennes små ben bär! Fitness bruden, eller hur? Jovisst, jag måste ge henne creed för det! Men jag skulle snarare beskriva henne som ett godismonster vilket egentligen är raka motsatsen... =) Kort och gott är denna tös bäst!

För tillfället har denna läckra donna sina tassar nedtryckta i rabatterna på jakt efter ogräs. Är inte sommarjobb underbara! Jag har ett antal historier på lager om Eva, men dem sparar vi till senare! I och för sig kan jag redan nu bjuda på ett smakprov, vad sägs bara om igår då Eva drog den om bössan med krut i...

Andra bruden: Åsa Svärdsudd
Som ni kanske har förstått är Åsa lillasyster Svärdsudd. Ibland känner även jag mig som en storasyster till Åsa! Kommer ihåg då jag befann mig på andra sidan klotet och konstant bad Eva att hålla mig uppdaterad om även ditt liv. Åsa är helt enkelt världens gulligaste! Hon och jag delar ett intresse som ligger oss båda varmt om hjärtat - nämligen skor! Åsa är precis som jag en fashionista och ingen utav oss klarar av att gå förbi en skoaffär utan att slinka in och skaffa det senaste! Skor är Guds gåva till kvinnorna! Åsa är helt enkelt fabulous!

Tredje bruden: Erica Lundgren
Jag och Erica har känt varandra i kanske tre veckor nu. Med andra ord vet vi inte så mycket av varandra, men här kommer vad jag än så länge listat ut om denna brud. Erica är en trevlig tjej som är lätt att umgås med och bjuder på sig själv. Hon är rolig och skämtsam och jag ser framemot att lära känna henne ytterligare! Avslutningsvis tror jag att jag dra klassikern snäll, söt och trevlig!

Det var allt för idag!
Vi ses och hörs!

Kram Frida


Presentation av de hotta brudarna ;)

För min del blir det oxå den första bloggen som jag skriver.. ska bli väldigt trevligt att få skriva ner lite händelser o känslor som man bär runt på..  Som sagt fick vi ju hemläxa att skriva var sin blogg om varandra så här kommer min version:

Älskade syster ÅSA:


Till att börja med kan jag väl säga att en bild säger ju mer än tusen ord så skulle eg inte behöva skriva så mkt om dig ;) Nä skämt o sido, finns så mkt att säga att jag knappt vet var jag ska börja.. Du är helt enkelt BÄST, ovärdelig syster som alltid finns där när jag behöver dig. "The good and the bad times,we've been through them all.You make me rise when I fall" skulle jag väl kunna säga :) Vad vet då jag om Åsa som inte ni vet? Tja, förra helgen gjorde hon minsann uttrycket BACON personifierat då hon efter en kort bilfärd bokstavligt talat tog löpet till toan för att.. ja ni vet :P Haha, sorry babe kunde inte låta bli :)

Världens underbaraste FRIDA:

Denna hamburgerflippande donna är utan tvekan världens bästa vän (tål att upprepas!) Trots att hon största delen av året lever livet i storstan, och då på ett exemplariskt sätt lägger om till sthlms-dialekt, så finns hon alltid där för mig i vått o torrt. Tur att de är billigt o ringa lokalsamtal babe, vad skulle vi göra utan tele?! :) Måste ju avsluta med en textrad från en av Carolas låtar som för övrigt Frida heldiggade till när hon var liten (eller jaja, liten o liten) Många timmar framför spegeln minsann..

"Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän
Sanna vänner kommer alltid igen"

Superhärliga "nyfunna" vännen  ERICA:

Sorry babe, kunde inte låta bli o ta den här bilden, hur heeet som helst ;) Som ett förtydligande för er ovetande som inte var med på festen så var de tävling för fulla muggar, tror dock inte att Erica vann eftersom hon var grymt rädd för att ballongen skulle sprängas vilket för övrigt vad själva poängen med tävlingen :) Finns bara gott o säga om denna härliga brud, alltid glad o trevlig!! Ställer dessutom nästan alltid upp på fest o vilka fester de alltid blir!! Black Jack för heeeela slanten, inte dåligt precis :) Nä men om jag för en stund ska vara lite seriös så är jag väldigt glad o tacksam att jag har funnit en sån fin vän som dig ska du veta!! Detssutom insåg hon ju för 1 år sedan att det bara finns en enda klubb  med stort K i denna stad, nämligen MSSK o hon gjorde slag i saken o böt till oss, det tackar vi så hemskt mkt för :) "Inget kan stoppa oss nu" :)

Hoppas att ni fått en trevlig läsning o en liten inblick i dessa underbara brudar!!!
På återseende!
/Eva

Så var de dags!

Så var de dags för min första blogg någonsin...vi har alla kommit överens om att vi ska börja med att introducera varandra för alla er läsare så att ni har någon lite aning om vilka "chicas" är..
here it goes:

Jag börjar med min käraste och enda syster Eva, man kan ju inte annat än att nämna henne först!;)
Vem är hon då, ja de är inte de lättaste att svara på men ja ska ta och göra ett försök.
Eva är min andra hälft och den bästa systern ever!! Hon är den person som finns där om man behöver henne å hon är den som är den smarta av oss två;) det är så de sägs iaf hahaaa
Vad mer kan man säga, hon är alltid med på fest å så klart är det alltid vi som rööjjer meeeest!! Vad vore statt utan black jack, eller hur chicas;) Kan inte mer än säga att hon är den bästa blondinen i stan!!
Evas motto: "Every song ends but is that any reason not to enjoy the music?!"

Nästa person som ska beskrivas är Frida! Frida är den tjejen som är ständigt positiv och glad, med henne kan man bara inte ha tråkigt!! Kommer direkt att tänka på festen i Luleå i Evas korridor när vi bokstavligt talat fick klä av Frida som inte var i det nyktraste tillståndet haha de var ett otroligt roligt minne som jag kommer att  komma ihåg väääldigt länge..varför just detta minne är så kul är för att det är en ovanlig syn  att se Frida så pass onykter;) Men som sagt kan man inte säga mer än att Frida är en klockren brud från Edet som man sällan, väldigt sällan har tråkigt med!! Kan bara säga ""Don't worry, be happy!!" eller hur?!:P

Sist men INTE minst har vi då allas vår Erica! Erica är bruden som är bäst på feeest!! När man partar me henne kan man bara inte misslyckas haha..grodor hit och grodor dit...de har varit en hel del långa och intressanta(!!) nattliga diskussioner om dessa!! Erica har ett par fler år än mig på nacken men va spelar väl de för roll när ja ändå får vuxenpoäng hit och dit och är 25 i sinnet, eller hur babe;) Så jag skulle summera Erica med de bästa orden som finns (typ) : "Never let the fear of striking out keep you from playing the game"" Eller hur;)

Hoppas ni är nöjda med denna korta presentation av mina chicas;)Inom en snar framtid lovar jag er att ni har lärt känna dom henna på djupet, precis som jag har!! För dom är alldeles, alldeles uuuunderbara, de lovar jag!!

Peace out broders and sisters;)

/Åsa

Nystart!!


Efter en tacomiddag har vi nu äntligen bestämt oss för att starta en gemensam blogg, mycket nöje!!


/ Eva Svärdsudd, Åsa Svärdsudd, Frida Persson o Erica Lundgren