80-tals kvällen som vi sent kommer glömma..

Igår stundade vår numera traditionella tjejmiddag. Vi har tagit ett väldigt klokt beslut om att vi ska ska turas om att en gång varje månad laga en smarrig middag och bjuda dom andra brudarna.

Igår stod mitt, lindas och cissis namn högs upp på turlistan. Vi träffades torsdag efter jobben och börjar med planeringen. Efter många om och men så kom vi tillslut fram till en meny som skulle komma att se ut som följer:

Förrätt:
Bruschetta med körsbärstomater, avokado och mozzarella.
Varmrätt:
Marinerad pepparlax med pressad potatis och citronsås.
Efterrätt:
Het fruktsallad med kanelglass.

  


Det gick verkligen hem hos brudarna och vi slukade i oss allt som om vi aldrig sett mat tidigare. Vi var lite nervösa över hur vår tidsplan skulle hålla och om menyn skulle duga för gästerna,men allt blev super!

Vi korkade upp vinet och pratade på tills dess att vi kom på att idol var på tapeten. Medan vi kockar förberedde maten och sprang titt som tätt in och ut ur köket så nöjt resten av gänget ganska bra.

Idol är numera ett stort skämt, va händer i våra länder?!?!

I alla fall så fixade vi till det sista innan det bar av mot sara öhmans fest ovanför valdino. Vi tog stämpel och begav oss upp på en väldigt trevlig fest med härliga människor. Sen där vid kvart i 12 sa den blivande mamman att hon var tvungen att börja gå ut så hon skulle orka va ett litet tag i alla fall. Sagt och gjort..vi strosade ner och jag måste säga att stämpeln var ett smart drag när man med lätta steg gled förbi den långa kön.

 

Väl inne skakade vi våra lurviga och vår rumpa som aldrig förr till den klockrena musiken. Och som Elin sa idag:
-Fatta va vi brände kalorier!!
Håller helt och fullt med henne och såå roligt vi hade. Inte nog med att det var bra musik, det var även bra me folk!!
När kvällen var till ända och våra lurviga var slutkörda så intog vi den super långa jack-kön. Väl där bjöds det upp på skönsång med klassiker som piteälva, just idag är jag stark och bara vara vänner..vi tjejer som stod i kön bestämde oss då för att bara vara vänner är bullshit och att det finns betydligt bättre alternativ istället;)

Jag, elin, cissi och nisse begav oss därefter mot Big Boy..och på vägen så sjöng vi för fulla muggar!! Ruggigt kul o såå bra vi var hahaa

Jag och elin hann vara med om både det ena och det andra under vår vistelse på detta matställe, bla: sjuk 08:a, konstiga kommentarer, sjuka samtalsämnen osv.

Så här dagen efter känner nog både jag och elin att vår topp kom aningens försent ,där vid 3 var vi som bäst!! Så vi bestämde oss för att hitta på nått galet eller kul haha så det galnaste vi kom på var att vi gick hem till mig o snackade som bara den..trevligt trevligt tills dessa att båda gäspade regält och vi kom överens om att det nog var bäst att gå o sova..sagt o gjort!! Skönt!

Idag har vi hunnit luncha o strosa på stan. Himla trevligt o snacka igenom kvällen och allt vad det innebar.


Gårdagens bästa:

Linda bjuder till på en sjukt rolig berättelse om hur magen festar. Mer info om den vid ett senare tillfälle..ska söka upp den!!/Åsa-You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say,
It's too late to apologize...Världens stoltaste blivande moster..

Det största som händer i mitt liv just nu är att jag ska bli moster till Eva o Petters lilla filur som för tillfället ligger o växer i syrrans mage..sjukt spännande o grymt skoj!!


Helt sjukt läckert!!

Spenderar i princip all min tid på min praktikplats o för tillfället även i apotekets nya lokaler där jag kommer arbeta lite till och från framöver. Jag och Kristin gör ett gediget arbete på praktiken som ofta om inte jämt slutar med ett grymt härligt skrattanfall!!

Julen närmar sig med stormsteg bara 6 veckor kvar. Efter de kommer Strumpans lilla filur som vilar i hennes mage. Ska verkligen bli spännande:)

Resterande tid strosar jag omkring på alla de möjliga platser o tillställningar - kul!! Men mestadels håller jag mig inomhus o slipper den kyla som numera har tagit över...

/Åsa- It's cold around me
the night is young
The sun has fallen and
I've become the lonely one..

Vecka 18

Det är väl numera vida känt i småstaden Piteå att jag o Petter väntar barn i April, känns hur underbart o spännande som helst! På torsdag blir det ultraljud o de är väl på nåt sätt då först som de kommer kännas verkligen verkligt. Tänkte bjuda på lite info om hur läget i magen ser ut trots att man inte kan tro de. Känns knappt som att jag har gått upp i vikt o magen är väl sisådär-stor, men ska väl inte klaga då jag med säkerhet kommer bli less de kommande stor-magen..Det 16 veckor gamla barnet är nu 12,5-14cm långt mellan huvud och stjärt och vikten ca 200g. En enormt aktiv period börjar med rejäla träningspass. Han eller hon vrider och vänder på sig, sparkar och slår. Små luftbubblor som kallas alveoler eller lungblåsor bildas nu i lungorna. Fingrar och tår ser alltmer färdiga ut, och de virvlar och ränder som utgör barnets unika fingeravtryck börjar framträda. Nu ligger ögonen i rätt läge och i tarmen har barnets första avföring samlats - barnbeck. Om det skall bli en pojke så bildas prostatan nu.

/Mamma Eva


Chicas recenserar GBG...

Ska summera vår resa till Götet genom några speciella event. Skala kommer vara mellan 1-5 där 1 är uselt och 5 är grymt bra. Vår bedömning kommer att ske i C:n som motsvarar i aftonbladets +.

Uppladdningen: C C C C C, kunde nog inte ha blivit bättre, vi var taggade som få!

Boende:  C C C C , gratis är gott!! trots att dubbelsängsluftmadrassen inte var den skönaste:P

Shopping:  C C C C C ++, länge sen jag var så nöjd med mina inköp!! Riktigt bra utbud.

Mat:  C C C , helt okej mat, speciellt thaibuffén, men mat är en världslig sak när man är på en shoppingresa..

Transportmedel: CC, spårvagn måste va ett av de segaste transportmedel i I-landet Sverige, skärpning!!

Lasse Lindh:  C C C , visst killen har bra texter och skön röst men mellansnacken var kassa för en 33 åring!!

The best of Sthlm live:  C C C C C ++, behöver bara säga att bättre får man leta grymt länge efter!!

Göteborgare:  C C C C C , Kan man ens bli arg på nån som lägger till ett "de är la gött" efter allt som sägs?!

Uppraggningar:  -C , IFK Göteborgs största fan +35 eller en raggning av en person med samma kön?!

Taxichauffören lördag natt:  C C C C C , klockren kille med skön inställning!

Sällskapet:  C C C C C +, vapendragarn o ja har haft en himla trevlig och välbehövlig semester..kunde it misslyckas!

GBG lyckades pricka in hela 41 C:n (och några plus) av  55 möjliga!!


Rolig och fräsch;)


/Åsa -Don't stop believing, hold on to the feeling..-