Kvällsaktivitet..

Det blir alltid värre framåt natten och här sitter vi och (sönder?!)analyserar...som vanligt!
Slutresultat beskrivs i figuren nedan haha:

Kvällens funderingar:

I need some,

I got some,
now I want some MORE...!!

88766-102


/Åsa o Erica

Miss Lyckad eller Misslyckad?!

Det är en hårfin gräns som skiljer dessa två begrepp åt. Frågan är då i vilket fack man sätter in sig själv i ?! Ena dagen är man det ena och andra dagen det andra.

 

Då kommer vi tillbaka till frågan om man kan sätta in personer i olika fack, och enligt mig måste man nästan kunna göra det. Jag vet i alla fall är att man oavsett regler och moral gör det ändå! Vissa placerar i smyg, andra inte. Vi är helt enkelt uppfostrade så att man alltför enkelt värdesätter personer efter utseende, yrke och bakgrund, samhället ser bara ut så!!


88766-101
 

Så över till helgens bravader

 

Fredag: Jag och Sara gjorde en smarrig middag som bestod av kycklingwook och nudlar och inte nog med det, hon hade även laddat upp för en super god ?efterrätt?. Denna bestod av likör 43, blåbärssoppa(!!) och grädde, helt underbart gott..och ska ja vara ärlig så blev det inte bara en utan ett antal shots av detta haha

Erica gled in till Partygatan precis i lagom tid till Så ska de låta, som för övrig var bra som vanligt! Kvällen bestod sedan av härliga diskussioner och lite karaoke och vi avslutade kvällen med utgång på Toxic, som för övrigt bjöd till väldigt bra!! Måste bara inflika att kvällen blev grymt lyckad och som vanligt var det folk som aldrig slutar förvåna mig, det är helt underbart kul!! För vissa avslutades kvällen med käk, för andra med roliga citat och trevligt sällskap för de sista med ett GRYMT roligt videoklipp med tyska, engelska och måånga roliga detaljer!!

 

Lördag: Bakis-lunch som verkligen inte var bakis utan i själva fallet väldigt trevlig. Uppladdning för födelsedagsfest och tillfixning at my place me syrran. Super god middag hos Linda och ett härligt gäng brudar som bjöd till rejält. Utgången denna dag var inte lika självklar men den slutade dock på 1906 och väl där vek sig jag och Linda i princip av skratt heeela kvällen. För att förtydliga detta kan jag bara ge några exempel: En brud i extas går ner i spagat (kan vara splitt), en annan går igenom heela sitt dansregister och jag och Linda shakar som aldrig förr alla de möjliga konstiga danser ni kan tänka er..helt sjukt kul!! Tack brudar!!

 

Söndag: Fotboll på kvarna i solen, mycket skönt men inget skönspel dock! Sen bar det av till Prästgårdsgatan 43 för utflyttning och även inflyttning på Storgatan 9. Idag kan jag meddela att det verkligen känns att man har tagit i lite..de blev lite soffor och självklart använde man sina kvinnliga powers haha fan va bra vi var mamma;) Dagen avslutades välförkänt på Max där man avnjöt en kycklingburgare!!Sedan störtade man väl mer eller mindre i säng!

 
/Åsa- Miss Lyckad, for now..!!   

Nytt skede i livet...


Nu har jag för första gången i mitt liv officiellt blivit sambo med min älskling! Sagt upp min lägga på Prästgårds o flyttat in hos Petter på Storgatan.. Det blev i hans lilla 1a men ack så mysigt vi har här tillsammans:) Inte riktigt städat ur min lägga men det ska hinnas med i veckan med lite hjälp av min kära mor. Många har frågat om de känns tråkigt o vemodigt att lämna sin första riktiga lägga men svaret blir självklart nej, dels för att jag vill bo i en nyare o fräschare lägenhet och inte 1000 trappor upp men absolut mest för att jag får bo med dig Petter!88766-99

It just keeps getting better

GRATTIS Linda 25 år!!


Grattis på 25-årsdagen Linda!!!Om ett tag kommer vi och stormgästar!:)

Grattiskramar från Eva, Åsa, Erica

Hakuna Matata...

..eller total befrielse från all världens problem och oro som denna underbara fiolsofi eller livsstil även kan översättas till på Swahili.

"Hakuna Matata
Det är ord som är bra
Hakuna Matata
Gör att man blir glaa´
Inga bekymmer
Man är lycklig var da´ 
e en härlig frid, filosofi
Hakuna Matata"


Sköna killar dom där Timon och Pumba. Tror att jag ska börja leva efter den här filosofin, då löser sig säker de mesta!! Inga bekymmer, kan ju inte bli mycke bättre än så.

88766-98
*Grattis Tobbe 25 år (IDAG, 22/3), som ett gott årsvin blir du bara bättre med åren!!:)
*Grattis Linda 25 år (Lördag, 24/3), ska bli riktigt spännande me veg-mat och självklart lite party!! Tänk, nu är ni båda halvvägs till 50!!:P Själv har men en bit kvar.

/Åsa- Vart jag än kommer och går e det nånting som jag aldrig kommer ifrån..-

Att "paxa" eller inte..

Ställde mig själv just frågan: Kan man "paxa" någon?

Jag kommer ihåg när man var liten och alltid skulle "paxa" saker och ting, de kunde vara allt från en plats till ett tuggummi. Så nu på äldre dar då man insett att den platsen inte var så viktigt eller de där tuggummit it är nån match att själv skaffa fram kommer man på nya saker man kan "paxa".

Läste i en av våra konkurrerande bloggar för ett tag sen att man tydligen får paxa någon om man vill. Kan själv tycka att det känns lite lustigt men samtidigt så kan detta underlätta enormt mycke i ett kompisgäng.

Tänk er följande senario:
Hela gänget sitter och diskuterar om helgen och utbudet av alla (??) hunkar när någon plötsligt berättar att hon har träffat en karl på krogen. Alla tjejer spänner nyfiket upp öronen och lyssnar febrilt för att höra om helgens uberhunk. Hon börjar berätta och i samma sekund som hon nämner namnet på killen i fråga utbrister en av tjejerna.."men han är ju min!!!"
De andra tjejerna spärrar ögonen i den frustrerade tjejen och vrider sig snart av skratt och menar att man inte kan paxa en karl i den här stan..så många finns de ju faktiskt it att välja på!!
Diskussionen övergår efter en stund till något som kan liknas med en hönsgård, det ena kacklet avlöser det andra...osv..

Om man då omformulerar detta senario kan man tycka att om alla hade "paxat" den karl som de hade velat ha så hade detta aldrig inträffat. Om man paxar nån behöver det ju inte innebära att man verkligen måste ha den här personen men det är bara en helgardering att en sån här diskussion ska uppstå.

Jag har i alla fall bestämt mig för att jag ska paxa några, man kan aldrig vara för förberedd!!
Vem "paxar" du?!

88766-97


"Okej, jag kanske inte är
den som man, som man ska va
och jag kanske inte är
den du helst av allt vill ha
Men jag är nog lite grann
n sån som du gillar ibland
Och jag erkänner att jag kan
Tänka mej det ibland"


/Åsa


Have you ever...

...heard a little voice inside of you telling yuo that everything will turn out fine?

Det som de flesta söker här i livet är någon att dela the good and the bad times med. Helt oberoende kön, etnisk bakgrund eller samhällsklass är det, enligt mig, en av de största meningen med livet. Kan låta väldigt konstigt men märk väl att jag inte skriver den största utan en av de största.

Man våndas och man plågas när kärleken inte går vägen och hjärtan krossas. Man gråter floder eller skrattar åt de kittlande fjärilarna i magen. Ena stunden känner man att hela livet leker men denna magiska känsla kan snabbt ta en vändning till det motsatta. Det är helt enkelt livets gång, men andra ord är life's a bitch!

Den senaste tiden har jag lagt allt vad kärlek heter åt sidan och fokuserat, så gott det går, på andra människor och deras problem, på skolan och på allt annat viktigt i våra liv. Livet är för kort för att inte bry sig om de som betyder mest i sitt liv, glöm aldrig de! Jag måste erkänna att det inte var lätt men det är helt otroligt hur skönt det är att slippa gorma och tjafsa och överanalysera allt och alla.

Nu undrar säkert ni som känner mig, hur fan klarar hon de..hon som är kär i allt o alla (typ)?!

Det kan jag med en enkel mening svara er: Jag vet att allt kommer lösa sig, den rösten som jag just nu har inombords säger mig att allt kommer bli bra! Låter extremt flummigt men det stämmer något så otroligt bra, för det är ju som man säger att den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!!

Jag vet vad det är som jag söker och jag vet att han finns där ute!!

Han är den personen som säger allt med en blick, han är den personen som får mig att skratta och som får mig att må bra. Han är den personen som kan plocka fram dom där fjärilarna i magen bara genom en blick. Han är den personen man vill gifta sig med, stadga sig med och spendera resten av livet med. Han är han med stort H!!
Kanske har jag mött denna karln, kanske inte!! Den karamellen lämnar jag så ni får fortsätta suga på nått!;)

/Åsa- Du finns i mina drömmar..

Assyriskas storsatsning..

Fotbollslaget Assyriska har efter senaste förlusten beslutat att göra 9 st nyförvärv.

Först skaffar man 2 st judar, eftersom det enligt lag är förbjudet att förfölja dem.

Anfallet förstärks med en neger, en kines och en indian för att bli mer färgstarka.

Som backar värvas 2 bögar för att få mer tryck bakifrån.

Till målvakt värvar man en 40-årig nunna, hon har inte släppt in något på 40 år!

Som reservmålvakt skaffar man en zigenare, de tar ju allt!


Måste bara som en parentes påpeka att jag inte har något emot någon av dessa parter i laget utan tycker bara att det var en riktigt kul story!! Hoppas ingen tar illa upp, det är i varje fall inte min mening!!

Det här laget är väldigt kul att skämta om, iaf enligt många komiker. En av dom är Mårten Andersson, som på Stockholm live för någon vecka sen drog ett skämt som jag bara älskar att använda.

I Assyriska måste det vara svårt att skilja på alla spelar när alla heter nästintill likadant.
Det är "Brorsan", "Brorsan," och "Kompis". Har man riktigt tur stöter man på någon "Eyy vaaa händer".

Detta kan skapa en rad olika problem i t ex ett anfall, tänk er följande:

-Brooorsan passa bollen!!
-Neeej, inte den Broorsan
-Koompis jag är frriii!!
-Eyyy va händer?!

Svårt att få ner denna underbara komikers inlevelse och brytning på en simpel blogg så mitt tips till er är att spana in följande klipp:

http://www.youtube.com/watch?v=etz_MV47uP0

På tal om all denna fotboll så inleder jag min coach karriär imorrn på Kvarna kl. 11.00 mot ÖIF, blir grymt kul!!

/Åsa- You're my sweet little misery..-

Åå, det ligger i luften....nånting är på gång!!

Klart som korvspad att det är, våren är snart här och ingen är gladare än jag!
Hur skönt är det inte när man vaknar, alldeles för tidigt och på en ledig dag dessutom, och solen skiner in och tempmätaren visar + grader!! Känslan slår det mesta, förutom de där med den lediga dagen och de förstås!

Snön smälter fortare än kvickt och det märker man inte bara genom att se stora sjöar över hela stan utan även genom lika stora pölar i skorna. Detta påverkar självklart min och Ericas försäsongsträning negativt men oddsen till en härlig säsong 2007 är trots allt inte mörka alls. Detta året har startat helt otroligt bra och när man inte är gjorda av socker (tyvärr) så smälter man inte bort av pölar i skorna, det är bara bita ihop och plaska lite extra.

Under våra prommisar, den sk. försäsongsträningen, får man uppleva både det ena och det andra. Det som just nu ligger på tapeten har just med våren att göra. Har ni någon gång varit ute och gått och haft en enorm känsla av att åka på en regäl dusch? Det kan jag säga att vi har varenda gång vi spatserar gatan fram.

Om det är något jag kommer ihåg från körskolan så är de just att man måste vara extra vaksam och försiktig när det är ett sånt här väglag ute. Man måste passa sig så att man inte skvittrar ner de gående på sidan om vägen, det var liksom A o O!!

Jag tror helt ärligt att det är fler än jag som kommer ihåg detta, iaf de som är i min ålder! Det är nämligen inte min generation som är de stora bovarna utan det är de som kanske borde lägga kortet på hyllan och övergå till någon form av rullator som är minst vaksam.
 
Igår när vi som vanligt var ute på vår dagliga runda och verkligen kämpar för att undvika de största pölarna kommer det en karavan bilar mot oss. Känslan når oss och när vi inser att karavanen inte tänker sakta ner hinner vi i sista sekund hoppa undan och undvika den enorma duschen som sveper förbi bara någon centimeter bakom oss!!
Med ett lätt "puuuh" fortsätter vi vår runda med hjärtat i halsgropen, för vem vill duscha ute i mars??!!:P
Så jag uppmanar er alla att ta de försiktigt och se upp därute!!


image96

/Åsa- Jag vill veta vem du kan vara, kanske är du prinsen för mig..- 

Vann rätt låt...

Det är en av dagens mest ställda frågor. Mitt svar på den frågan har under dagen varit, Absolut!
Varför? Lite sång, lite dans, lite naket och lite trams!! Kan inte bli mycket bättre:)

Årets startfält i finalen såg, på pappret, grymt tufft ut. Jag kan inte annat än att hålla med om detta så nu kommer lite onödigt vetande om hur jag uppfattade årets line-up:

1. Andreas Johnson- A little bit of love: Skön låt som slår förra årets bidrag med hästlängder. Han glider in i skinn kostym, trots att det måste vara si sådär 1000 grader varmt med alla lampor, och avslöjar inte på något sätt om hettan som han befinner sig i, STORT! Riktigt skön låt som kommer tyvärr kommer nötas sönder på Rix fm.

2. Sonja Aldén- För att du finns: Kul med en ny Shirly kopia som går från låtskrivare till en skön artist. Dock inte bland mina topp 5 kandidater men gjorde ett klart godkänt framträdande, trots att hon inte valde en ny outfit kvällen till ära.

3. Anna Book- Samba sambero: Slutade på en nionde plats och med tanke på de sura tonerna i låtens början kan jag inte annat än att hålla med svenska folkets röstande, synd Anna men vi gillade iaf ABC..!!

4. Sebastian- When the night comes falling: En skön kille med härlig utstrålning som enligt mig kom lite väl långt ner på listan. Tog till sig kritiken om den super lejda outfiten och drog istället på sig en typisk Sebastian kostym som enligt mig lyfte låten even more! Låten finns med på playlistan och den platsen har den förtjänat.

5. Marie Lindberg- Trying to recall: Läraren på allas läppar men som kanske borde ha stannat vid katedern och undervisat eleverna i skolan med tanke på att hon verkligen inte pallade trycket för globens stora scen, who could blame her?!

6. Måns Zelmerlöw- Cara mia: Stiligare deltagare får man leta väldigt länge efter. Snyggt stuk, svängig låt och ett leende som är to die for;) Nä helt klart värd sin andra plats, och jag antar att han efter gårdagens succé nu har ett x antal fler beundrare än han hade tidigare!

7. Tommy Nilsson- Jag tror på människan: Vem älskade inte 'Öppna din dörr- Tommy' men vi är nu inne på år 2007 och då fullkomligt pissade svenska folket på han, helt förståeligt!

8. Sanna Nielsen- Vågar du, vågar jag: Tävlingens klart tydligaste schlager dänga som troligtvis får alla att nynna med en aning. Dock faller hon platt ner för mig när hon nästintill inte rör på munnen under hela sången, enbart hennes "darr" som får hennes mun i gungning!

9. Sarah Dawn Finer- I remember love: Hela tävlingens överlägset bästa sångare som skulle kunna sopa av banan för i stort sett alla andra länder i Helsingfors om det nu gick hem med balader. Tyvärr är läget inte så nu men hon slutade välförkänt på en fjärde plats????!!!

10. The Ark- The worrying kind: Kvällens kungar!! Helt klart det bästa bidraget i år och det bevisade de även med att slå undan benen på de andra bidraget och gå vinnande ur tävlingen. Som jag tidigare nämnde så innehåller låten precis det som en schlager nu för tiden ska innehålla: Lite sång, lite dans, lite naket och lite trams!!
Skönt att rätt låt vann i år, även min favorit för den delen!:)

Trevlig helg med sjukt kul skämt och härliga upptåg!!

/Åsa- When you smile, I smile too!!

88766-95


Efter 21 år..


Kan man börja funder vad man egentligen har hunnit med?!

- Den 3 februari 1986 föddes man på pite BB och fick namnet Åsa Maria( väldigt tråkigt namnval btw), inte de bästa man gjort mot syrran men nu för tiden går det betydligt bättre:P

-Har garanterat haft syrran som den största idolen man kan tänka sig!!

-Växte upp och började på dagis på Cypressen, där man lyckade genera sin far genom att vid en måltid, närmare bestämt palt, utbrista "Skål pappa!! "

-
Växte ännu lite till och började förskola på Dojan i Munksund, krokodilträsket.

-Nästa steg blev att börja skolan på Munksundsskolan och fritids vid badhuset. Kul var det säkert!

-Inledde en simmarkarriär som varade ca 2 år och visst var det roligt och visst gav det mig breda axlar men samtidigt var det nog inte något för mig. Måste få skryta lite med att jag ändå hann med att få hela medaljskala, Guld, silver och brons, riktigt kul!!

-Åren bara rullade vidare och tillslut hamnade man på Pitholmsskolan där man fick en väldigt klämkäck lärare vid namn Göte. Ett minne som jag sent kommer glömma är när vi lirade lite fotboll på gympan och Göte skulle naturligvis vara med. Det måste verkligen nämnas att denna Göte inte var den minsta person som jag har träffat, han hade en skön kula till mage. Men åter till händelsen, Göte gick in i en duell med en av killarna i klassen och denna dag var det lite skönt glidtacklarväder ansåg nog Göte. Rätt som det var ligger killen raklång på backen och med Göte ovanpå..väldigt många tårar sprutade denna dag, både på gott och ont!!

- Tiden gick och man skulle välja in till Gymnasiet och med tanke på det där med att syrran var ens största förebild var valet självklart, man måste ju följa sina rötter haha. Valet blev Samhällsprogrammet inriktning mot samhälls.

- Under gymnasiet inleddes många trevlig relationer, tyvärr inte så många som än idag lever kvar men iaf trevligt under den tid som det varade. 

-Hann även med 2 hemska operationer som ägde rum på ett så pass konstigt ställe som i munnen. Jag opererade in 3 titanskruvar och har numera 3 plasttänder, de ni!! Såg även ut som en misshandlad kvinna efter dessa hemska operationer, färgerna som prydde min nuna var blå, grön, gul och lite lila..hemskt!! Men då var det min ängel tobbe som lånade ut sin Patriots keps till mig, och det är jag än idag tacksam för!

- Studenten hägrade och vi hade grymt skoj måste jag säga. En stor härlig fest men resten lämnar vi till historien!!

- Återigen sommarjobb på Pitebo som rabattare/städerska, och väl där slår det mig som en blixt från ovan att jag ska börja plugga- till lärare!! Min syster är lika förvånad som jag, detta är nått som jag verkligen inte ångrar idag!!

- Skolan startar och det är då det där med egen bostad slår mig. Ryktet går att Henke N ska ut och upptäcka världen och att läggan ska hyras ut i andra hand. Jag är inte sen på att nappa på denna underbara lägga, saknar den faktiskt ibland. Där bor jag i 1 år ungefär och mitt sökande på ny bostad börjar. Även här träffas jag av denna blixt från ovan och åker för att titta på en ny lägga. Inte den fräschaste måste jag säga men samtidigt är den desto finare nu, tänk vad lite målafärg och tapeter kan göra!!

- Bor sedan dess här på Nygatan och trivs som fisken i vattnet. Talade med min kära mor nyligen och vi kom fram till att om jag ska flytta nån mer gång blir det till ett hus, jag känner redan att det lockar väldigt mycket!!

- Pluggar gör jag fortfarande och efter ca. 2 år av studerande har jag träffat heelt underbara människor. TACK, för att ni finns!!

- Har även för ca. 2 år sedan lagt fotbollsskorna på hyllan och agerar numera coach sedan ca 1 år tillbaka. Min karriär inleddes med MSSK div. 4 och nu har jag graderat mig till herrcoach för MSSK herrar div. 6, grymt sköna killar/herrar och fotboll är ju helt klart favoritsporten måste jag bara lägga till.

-Har lärt mig Nintendo Wii och har även kommit fram till att det är grymt kul!! Måste nästan inhandla ett själv!!

- Har hunnit få ett och annat hjärta krossat under dessa år men självklart har man kommit igen och är numera ständigt på jakt efter han med stort H!:)

- Har, under mina 21 åriga liv, haft och har än idag de bästa vännerna man kan tänka sig. Tyvärr har man glidit ifrån vissa lite väl mycket men samtidigt tror jag alltid att vi vet vars vi har varann trots att vi inte umgås som vi har gjort! Har även en underbar vän som ständigt är vid min sida, min egen vapendragare!!

-Har även den bästa syster man kan tänka sig!! Trots att vi har våra små och stora dispyter så vet vi alltid vars vi har varann och snart väntar även en till sommar med sommarjobb för oss, ska bli kul med alla nya upptåg!! Hon står bredvid mig i vått och torrt, vilket känns otroligt tryggt!!

- Nu väntar min examen från lärarutbildningen, ett hus, en karl, små kids och ett fortsatt underbart liv!! Ser fram emot vad detta liv kan ge mig med tanke på vad det redan har hunnit ge mig, ska bli spännande!!

Tack för mig så här långt!!


/Åsa- Skål för livet!!

Zlatan är alltid Zlatan!!

Året är 2007 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real.

Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert. Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör.
 
Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet. Figo, Ronaldo och Z tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.

De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron.

Gud säger då: "Figo, vad är det bästa med fotboll?" Figo bugar sig och svarar: "Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen". Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa: "Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida".

Gud tittade sedan på Ronaldo och sa: "Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?", Ronaldo svarar lite försynt: "Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket". Gud svarade: "Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida.".

Gud tittade sedan på Zlatan och sa: "Vad tycker du då Zlatan?"

Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger: "Du sitter på min stol"

88766-93

/Åsa

En funderare..

Jag och många med mig har garanterat någon gång funderat över om storleken har någon betydelse!
Detta kan tolkas på en rad olika sätt och självklart måste de få göra det.

Jag har kommit på mig själv sitta och fundera över denna fråga allt för många gånger. Nu tror ni säkert att jag är knäpp, men sanningen kan ibland var väldigt underlig!

Det finns alla de möjliga storlekar i denna värld; långa, korta, smala, tjocka, breda, tunna , lagoma ja stora och små... man kan kort sagt säga att det finns en mängd olika former och skepnader. 

Jag har, under den senaste tiden, kommit fram till att jag gillar former som lagoma och korta. De är inte för långa, inte fööör korta, inte för breda inte för tunna..utan helt enkelt lagoma!

Min vapendragare föredrar den långa slanka varianten medan min syster föredrar den mitt i mellan. Jag skulle självklart kunna go on and on about it men det tänker jag inte göra utan jag lämnar det som det är.

Jag har efter denna intressanta(?!) diskussion kommit fram till att storleken på olika människor inte har någon betydelse, inte för mig iaf!;) De kan vara korta, långa, stor eller små, för mig spelar de ingen roll så länge de kan tillföra nått som faller mig i smaken!" Big Bills Suck - small Bills Don't! "
Vad mer behöver man säga?!

/Åsa- The unexpected is what changes our lives..-

Think twice..

88766-92

/Åsa- väldigt nöjd, faktiskt!:)

Övning ger färdighet..

Vi i Chicas gänget har lärt oss att övning ger färdighet och det är därför vi har valt att publicera en gammal blogg men med ett favorit budskap. Det kan ju faktiskt vara så att detta har undgått någon, så vi lyfter fram det än en gång!!


"Ta ALDRIG nått du inte måste ha,
det är ändå du som i slutändan
måste titta på det varje dag!"

88766-91

Sugen på tuggummi nån?!


/Chicas