Måndag 090330

Kom igår på att måndagens schema ekade tomt så skickade iväg ett mess till min kära syster och frågade om hon var sugen på en lule tripp. Det tog inte länge innan hon nappade, kul. Där vid halv 11 var vi på väg efter lillan hade sovit. En riktigt trevlig dag men lite shopping men mycket quality time!!

Råkade igår ut för olycka (läs: klantig olycka) då jag råkade tappa bort något som inte tillhörde mig på väg till jobbet. Detta upptäcktes först vid halv 5 snåret och PANIKEN utbröt, bara fråga VP. Letade letade och letade febrilt utan något resultat.

Besökte polisen för att se om någon vänlig själ kunde rädda min måndag, men så var inte fallet. Återvände till platsen där allt började för att pröva min detektivyrke en sista chans. Sparkar bort snö och spärrar upp mina blå. Sparkar sen sista gång och där ligger den!!! Kan möjligtvis till och med ha avgett ett glädjetjut i stundens hetta, säkert!

Var inte långt från tårar när jag sprang in till min mor och fick en välbehövlig kram. Slutet gott allting gott. Hon rekommenderade mig att köpa en trisslott, sagt och gjort åkte till Coop för att pröva min tur en gång till. Vinst 50 spänn, JAA DÅ!

De tomma föntrena fylls med nya hemligheter, känns konstigt men är nog bäst så.

"Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in again.."Å- Jag blev ett måndagsbarn..

O så var man där igen..

Plötsligt släcktes lågan, men som så många gånger tidigare så lyser den igen.

Den låga som jag för en gångs skull skulle släcka för gott.
Det ljuset som äntligen skulle hamna i soporna.
Lågan är väldigt svag men lyser trots de upp min tillvaro, vare sig jag vill eller inte.
Vi går mot ljusare tider, värmeljus och stearinljus läggs tillbaka in i lådan, lågor släcks.
Stubinen går mot sitt slut, när går det att släcka?!Å- ..och jag försöker o hålla mig vid ytan allt jag kan, fast topparna är högre nu o dalarna är djupare sen elden försvann, som du vet?

Det värsta är..

..när verkligheten hinner ikapp. Det är en så kallad melankolisk känsla av att ha vunnit för att sedan ha förlorat och sen inse att tiden inte står still och att verkligheten verkligen kan hinna ikapp. Precis så blev det, lågan släcktes.


Skrämmande. Lugnande.Fördjävligt.

Bloggtorkan har verkligen gjort sig ett namn, men har it så mycket viktigt att komma med, that's just how it is. Har väl it nått väldigt intressant att komma med denna gång heller men kände bara att jag var tvungen att lufta för mig själv.

Nu bär det av mot Bersika för lite fotboll.

Just ja, höll nästan på att glömma, älskar solen och det underbart sköna vädret!


Å- Livet är en dans på rosor men det är en dans med svåra steg

Jag lyssnar och tröstar men ler inombords..Du har alltid en sån äcklig tur, ett osvikligt flyt
Själv får jag hävda mig genom överdrivet skryt
Varför får du alltid allt som både du och jag vill ha
Och varför ska jag behöva låtsas vara glad?

Å-Don't make up, break up!!

Min ögonsten!


En tuff brud i lyxförpackning!

You are the sunshine of my life!!

Mosters ögonsten Lisa

Å- Gör om, gör rätt!!!

Att besöka en biosalong..

Har nyss kommit hem från Bio3an som de flesta andra pitebor kände jag och mina föräldrar att en tisdag passade utmärkt för en bra bio. Vi såg självklart män som hatar kvinnor, grymt grymt grymt..hade visualiserat de mesta på samma ställe från boken så de kändes extra bra. Mina förväntningar stod pall, riktigt bra film.

Satte mig tillrätta i biosalongen och provsmakade mina pop-corn, salongen fylldes på rätt snabbt och jag ljuger inte när jag säger att det endast var de två raderna längst ner som var lediga. Bredvid min mamma var det två platser lediga och med tankt på hur full salongen var så var det rätt låga odds på att platserna skulle fyllas. Sneglar lite lätt mot dörren och ser att de är någon påväg mot vår rad. En tjej kämpar sig igenom raden mot platsen bredvid min mor med sin stora täckjacka och godispåsen i högsta hugg..hon sätter sig ner och jag kan inte slita mig från tanken att det där borde vara jag, jag som går själv på en stor bio film med godispåsen i högsta hugg. Jag avundas och känner mig väldigt feg..när reklamen just ska till att börja och ljuset tonas ner så ser jag till min stora förvåning att en till person börjar kämpa sig in mot mitten av raden. Jag tänker: men våran rad är ju redan full!?!?! så slår det mig...hon var inte alls själv på bio, hon var inte alls så cool som jag hade hoppats och hennes jacka och prasslande godispåse var verkligen inte coolt.

Jag måste nog ta mig ett besök på biografen i stan, helt själv!! DE, mina vänner, ÄR COOLT!Å-Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt
..

Hobby, fotboll och baby..

Min nya hobby är: Simning. Riktigt skön träningsform när man mest bara glider fram i vattnet. Det är härligt att man bara åker dit, simmar sina 40 längder och sen kommer därifrån nytränad och ny duschad på ca 40 minuter. Det kan man verkligen säga att man har tid till. Så 2 ggr i veckan åker jag och syster till munksund för att simma, trevligt värre.

Träning snart, laguttagning och lite fys står på schemat. Cup imorrn på norrmalmia, spännande.

Helgen blir lugn, lugn, lugn då vi även har cup på söndag i Ä-byn. Skönt!

Måste även passa på att gratta Linda och John till deras lille kille!


Räcker för idag..


Å- Closing time..

Kors i taket..

..nu finns det risk för att mina vänner svimmar men måste erkänna att jag föll för grupptrycket och började lyssna lite smått på Lars Winnerbäck efter festen hos Lillis. En av dom bästa texterna jag har hört på länge är verkligen Kom i håg mig då.Så känner jag idag..

Å- När det blir varma sommardar, kom ihåg mig då..