De senaste projektet

Besökte Lions loppis i lördags med VP. Målet var att hitta ett bord till mitt projekt men jag lyckades fynda mer än så. De blev 2 skålar i glas och ett par skor samt de omtalade bordet!! Ingen var gladare än jag och som jag kämpade med att hålla detta bord för att kunna göra fler fynd.

Ivrig som man är lämnades bordet i skutis redan samma eftermiddag och med lite hjälp av mina kära föräldrar är det klart idag. Blev hur snyggt som helst och med mina tänkta saker på kan det inte bli sämre.

Att pensionärer beter sig som idioter och tränger sig som att de tävlar mot döden är ett stort minus men att mitt bord numera är på plats övervägde hela besöket till ett stort pluss.

/Å- Nobody said it was easy..

Älgen

Projektet med älghornet i chock-rosa är numera avslutat. Har länge suktat efter ett läckert horn och så i måndags kommer Therese på jobbet och ber mig följa med henne till bilen. Hon öppnar kofferten och där ligger det, som jag läntat efter. Det är numera mitt och chock-rosa. Idag påbörjade jag upphängningen som till en början verkligen inte ville vara med mig men nu hänger det på sin plats och ingen är stoltare än jag!

Älskar projekt, speciellt såna som blir så här snygga!

- Dags för nästa då..?!


PoetiskNånstans långt därinne
bor en mycket lonesome kvinna.
Hon är väldigt rädd för att bli kär
men egentligen är det de enda hon är.
I hennes huvud rullar tankar
som gör att hon av och an vankar.
Drömmar som hon drömmer henne skrämmer
men det är inget hon erkänner.
Vad kan hennes liv och drömmar erbjuda
som får hennes liv att sjuda?
Hur berättelsen än fortsätter och slutar
kan man hoppas att hon av livet njuter.


/Å - The Poet


I drömmarnas värld...

Har nyss vaknat från min skönhetssömn som blev allt annat än det. Har till och från drömt om samma sak och om samma person. Jag undrar om mitt undermedvetna har börjat spela mig ett spratt?! Eller är detta något jag känner att jag vill pröva på? Vem kan svara på de förutom jag själv.

Drömmen handlade i alla fall om att jag var väldigt väldigt kär i en karl. Då jag vaknade trodde jag att drömmen skulle sluta men så fort jag slog igen mina blå igen så kom samma dröm tillbaka med en väldig fart.

Snart bär det av till jobbet men först måste jag hämta mina nya däck som är klara!

Hoppas alla får en trevlig dag så ska vi se om jag kan lyckas hålla fast vid bloggilet:)


- Sing to me, why won't you sing to me..

Saknas..

Igår hade vi en liten mammafest här hos mig. Inte för att jag är någon mamma men bjuder man upp med lokal så får man även delta i festen. Som vanligt var det mycket trevligt före och utgången var väl sådär. Mssk herr verkade dock ha väldans trevligt på dansgolvet så de var ju kul att se!

På festen blev det en hel del bloggdiskussioner och jag kom fram till att min blogg har fått vila tillräckligt länge nu ska verkligen försöka ta tag i de igen. Jag som funderar så otroligt mycket kan väl lika gärna skriva ner dessa funderingar här.

Just nu vet jag varken ut eller in på många plan. Är rätt tillfreds med mitt liv just nu men jag kan trots de inte släppa vissa saker. Tanken skrämmer mig ibland när jag funderar över saker som jag aldrig någonsin skulle kunna tänka mig skulle inträffa. Jag vet att jag är kryptisk men bloggen är egentligen till för mig själv och för att skriva av sig lite så de som känner mig väl kan säker lista ut vad jag pratar om..

Annars så saknar jag en karl i mitt liv..de kommer man inte ifrån speciellt inte på en söndag:)Prinsessa!!


Kloka ord..

..som fick mig att fundera ordentligt.
 När ska kombin få användas till annat än att köra min rumpa och när ska jag få bygga mitt drömhus. När ska vi 2 bli 1?"The only time you loose is when you really wanna win.."


Give me yours