Kunde it ha sagt de bättre själv..

You look nice alright

And I like the way you nod after everything I say

Like it actually means something to you


But there are things you need to know about me

I'm weak right now, so weak right now

I need proof before I dare to open this heart

So I've prepared a quiz for you


Would you freak out if I said I liked you?

Do you walk the line?

Is your IQ higher than your neighbours?

And is it very much higher than mine?GRATTIS EVA!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Evas födelsedag

  

Hipp hurra hurra hurra!!

  

GRATTIS babe på 24 års dagen

  

Önskar vi i Chicas-gänget

  

Vi ses ikväll!!


Hey there here's to you...

Helgen var som ett enda stort kalas. Min ingifta morbror Gunnar fyllde nämligt 60 år ung!! Och då menar jag verkligen ung, skulle aldrig tro att han var 60 bast.

Lördagen gick som sagt i firandets tecken som inleddes med kalas i Öjebyn med smörgåstårta och alla super söta ungar. Vi åt och hade det mysigt som bara den!

Där vid 5 snåret gled hela gänget in på bowlinghallen för att utmana varandra i en omgång av bowling. Vem vann då kanske nån undrar..Jo men självklart tog man hem seger haha!! Nä men skämt och sido så lyckades jag faktiskt vinna hela första omgången med 135 poäng..det måste bara tilläggas att vi dock var 12 pers som spelade så jag var något nöjd hela kvällen!!

Sen blev det ett pit-stop hos Eva och Petter i deras supermysiga hus på norrmalm. Då skålade vi med skumpa och drack lite vin. Riktigt trevligt att träffa alla så där måste jag verkligen säga.

Sedan styrde vi kosan mot Golden Dragon där en lyx middag väntade. Sååå gott som de var alltså. Jag och min mor käkade samma inbakade kyckling med västerbottensostsås, mumma!!

Efter en lång o trevlig middag bestämde vi oss för att besöka Valdino. Väl där bildade vi långbord och hade riktigt trevligt allihopa. Tänk att man skulle gå på Valdino me sin mor o far o nästan hela släkten..

Jag och min kära kusin Mia besökte toan för att fixa till oss lite innan alla andra människor började droppa in. Efter mycket snacka och tillfixning så begav vi oss till baren för att sedan chilla lite med de andra.

Kvällen slutade med ett kul samtal och många timmar på Big Boy!! Himla trevligt som vanligt. Därefter väntade john blund och jag måste erkänna att jag somnade väldigt skönt efter denna grymt trevliga kvällen som inte kunde ha varit bättre!!/Åsa- this one's for you...-
 

When you were young and your heart was an open book...

Helgen som gick har varit något utöver det vanliga. Jag hade turen att vinna biljetter till studio acusticum där Collision course, Juvelen och Timo Räisänen skulle spela. Hade som vanligt höga förväntningar på collision course, som levererade som alltid! De övriga hade jag inte studerat närmare utan bara hört i all hast. Jag måste säga att Juvelen är väl det mest speciella jag har sett på väldigt länge.

Så kommer vi till Timo..vilken härlig prick alltså!! Behöver inte säga mer än så tycker ja..men som vi diggade och som vi skrattade!

Vi började iaf fredags kvällen med lite fördrink hos mig. Sara och Co dök upp vid 7 och efter mkt snack och lite idol begav vi oss vidare mot acusticum för att pausa på More media därefter avnjuta lite skön musik.
Nästa punkt på schemat var efterfest på Valdino, hyffsat med folk men vi avlägsnade ändå rätt tidigt med tanke på att åldern var rätt så ung o musiken kass. Trots de så hann vi ändå med att bli fotograferade, efter många om o men haha:P


Lördagen började med lite rensning i mormors stora hus som snart ska säljas. Därefter gled jag, Petter o co ut till havsbadet för fotbollsavslutning. Det började med lite grupparbeten och statistik av den gångna säsongen. Sen fortsatte grabbarna med bad. När jag anlände vid 5 började den sköna kvällen. Grabbarna passade verkligen upp mig hela kvällen, aldrig var mitt glas tomt haha hade grymt skoj!! Maten var super god, trevligt sällskap, Sverige vann och man blev uppassad!! Kan ju inte va annat än en succé =)

Söndagen fortsatte i städningens tecken och vi hann med en hel massa. Därefter blev jag bjuden på lyxig mysmiddag hos vapendragarn för att sedan fortsätta mot innebandyn. Tyvärr blev de förlust för Wibax men de löser sig nog ändå!

Well the time it takes to know someone
It all can change before you know it's gone
So close your eyes and feel the way I'm with you now
Believe there's nothing wrong


/Åsa

Nice to meet you anyway...

You see this isn't where my head is
If you knew me I'm not like this
But I just found someone special
And that's really something special
If you knew me
Nice to meet you anyway

I believe you're very fine
Still I haven't got the time
Cause I just found someone special
And that's really something special
If you knew me
Nice to meet you anyway

I don't mean to be so strange
But my life just took a change
Cause I just found something special
And that's really something special
If you knew me
Nice to meet you anyway

So before this goes too far
Let me tell you what you are
You're amazing, I'm attracted
But I'm terribly distraced
And I'm trying to be verbal
And I'm back into this circle

/Åsa - Nice to meet you anyway..-

It's all about the ride.."It's not about what happened in the past, or what you think might happen in the future. It's about the ride, for Christ's sake. There is no point in going through all this crap, if your are not going to enjoy the ride. And you know what... when you least expect something great might come along. Something better then you even planned for. "

Händelserik helg med många vääldigt trevliga inslag!
~ Fredag: Utgång på Toxic, trevligt folk och härliga samtal.
~ Lördag: Roasters, grymt trevligt besök på fest med sköna människor!
~Söndag: Fika med Mia och Zelma på Waynes och extra jobb hos mormor.

Senare på kvällen fick jag en allergisk reaktion mot min hostmedicin och trodde mer eller mindre att jag skulle dö..kryddat javisst men så sjukt ont som jag hade i ryggen är inte nådigt!! Men mor min var underbar, även pappa:)

Nu kan jag bara vänta, hoppas och längta..


/Åsa- Only time will tell..-