EFTERLYSNING!!!

Efterlyser Petters bil som blev stulen natten mot söndag på Storgatan mot kanalen  i Piteå, har någon sett eller hört något om denna bil kontakta någon av oss så fort som möjligt är ni snälla!!!

Märke: SAAB 9000
Färg: Mörkblå
Reg.nr: FBP 408

Vars håller vår vår stad på att sluta.. 2 inbrott där stereon togs och nu HELA bilen borta.. unbelievable..


som om det inte skulle vara nog för min älskling så drog han även på sig en liten hjärnskakning på premiärmatchen i lördags, det var helt enkelt inte din helg babe..

Hoppas det är till någon tröst att jag finns här och stöttar dig, gör allt för dig:)

Love you!!!

Toxic, valborg och hjärnskakning..

Helgen har snart passerat trots att det är en lite speciell sådan just denna gång nu när det är valborg. Hur man än vrider och vänder på det så kan man tycka att veckan går fort men det är ändå alltid så att helgen går superfort, slår aldrig fel.

Det blev utgång i fredags på Toxic som var väldigt lyckad. Vi shakade på dansgovlet som aldrig förr trots den dåliga och enformiga musiken. Damerna hade lagfest så vi slöt upp med dom på flooret vilket var en riktig hit och det var väl där jag befann mig största delen av kvällen skulle jag nog kunna säga. Kvällen bjöd på en hel del positiva överraskningar och man kan säga att allt som allt var det en riktigt lyckad kväll!

Valborg imorrn, planerna är inte många men middag, grillning, finns med i agendan iaf.. Skulle absolut va trevligt att hitta på nått mer men vi får la se va som händer..Det har pratats om detta en hel del denna vecka och har kommit fram till att man börjar bli gammal när man bara vill ta de lugnt o käka gott och bara mysa på..känns långt ifrån lika stort nu som det var när man gick på högstadiet och skulle på typ kärlekstigen eller liknande! Var dock grymt sugen på att åka till stugan och bada lite tunna imorrn på dan, får se om syster yster är på:)

Var även på fotboll igår och idag. Gårdagen slutade med förlust för div 3 och en hjärnskakning för Petter, ruggit obehagligt att se! Våran match idag vann vi med 3-1, kändes skönt trots det otroligt blåsiga vädret!

Måste bara avsluta med att jag nog aldrig kommer att sluta förundras över vissa människor..går inte med ord att beskriva vad det är jag menar men kände att jag bara var tvungen att lägga till det..

image113

/Åsa- I can see it in your eyes..-

Jag och Mållgan..

Jag har fått mig en ny inneboende. Han är vit, snäll och väldigt hemlig. Han är precis som Alfons Åbergs Mållgan.
Det bästa med denna nya inneboende är att han varken klagar, bråkar eller är arg han bara är! Uttrycket man tager vad man haver slår verkligen huvudet på spiken just här.

Han är min
hemlige vän som
kommer precis
när jag vill...

Han är så hemlig så bara
jag kan se honom!!

image112

Nä skämt och sido..hade match igår mot Jiiver och visst blev det en förkrossande seger med hela 7-0!! Grymt bra jobbat! Det är här allt konstigt börjar..sitter och skriver laguppställningen och kollar upp av en slump och just i detta ögonblick kommer en jävre spelar in. Han är nått så grymt bekant men jag kan verkligen inte placera han. Matchen flyter på och målen bara sprutar in men jag kan inte sluta fundera över vart jag har sett denna människa tidigare. När jag sitter i bilen på vägen hem så slår det mig att jag måste ha dröm om just denna herre någon gång i mitt liv..helt sjukt att man ska träffa någon som man har drömt om i verkligheten, skrämmande!!

/Åsa- The sweet escape..!!-

WOW-upplevelse..

Ännu en vecka har passerat och det känns som om sommaren väntar bakom knuten, jag kan inte mer än säga: "Come out come out were ever you are, vi längtar efter dig!"

Gårdagen gick i  barnens tecken, dvs. barnvakt åt väldens sötaste Zelma. Man måste bara få skryta lite och säga att hon verkligen väldigt sällan är arg eller lessen vilket underlättar barnvaktandet. Fick även höra att många trodde de var min egen lilla unge, inte vet jag men den här stan har nog inte så väldigt stor koll på människor trots allt. Men inte hade det varit dumt att ha en egen liten parvel, dock så kommer de väl förhoppningsvis i ett senare skede av livet!

Har även under natten åkt på en regäl förkylning. Fattar inte att det bara kan komma så där hips vips från ingenstans under en natt. Får hoppas att det blir bättre iaf. Fick även veta att det blir coachning på söndag mot jävre på heden, kan bli skoj bara man it är sjuk.

Det stundas fest imorron för många men eftersom de utlovade biljetterna är borta med vinden blir det en myspys kväll med världens bästa syster yster istället. Är nog lika bra det med tanke på mitt förkylda tillstånd. Kan dock inte sticka under stolen med att det hade varit trevligt!

Gårdagen bjöd även på en WOW-upplevelse!! Sitter och fjantar mig med lill gullebarnet och höjer blicken av en slump och in kommer denna WOW-upplevelese. Han bär dom coolaste solbrillorna och har den skönaste klädstil jag har sett på länge och jag kände att jag nästintill glodde fööör mycket på denna WOW person!! HAHA lite typiskt mig faktiskt. Vet, till min stora förvåning, inget om detta WOW och det är därför det känns extra spännande att filosofera om vem det är och vad han gör mm..  haha såå klockrent att den här staden kan bjuda på lite oupptäckta puddingar;)
image111

Helgen som var kan man bara sammanfatta på följande sätt:
Bra form, bra människor, en del missförstånd, grym besvikelse, stora lögner, panikattack, ett super bra nattsamtal och lyckligtvis somnade man med ett leende på läpparna trots en del aggresiva tårar!

/Åsa- I teorin är det lätt det finns någon för alla, men säg det till dom som blir kvar..-

Love is in the air

Finns det nå härligare än dessa vårtider då känslor spirar som aldrig förr? Man känner sig som en ny människa tack vare solen och den värme som den avger. Varje morgon man stiger upp känns som en befrielse när man drar upp persiennerna och solen skiner. Det gör ju inte saken sämre att det ligger världens underbaraste kille bredvid mig varje morgon. Har nog först nu förstått att jag numera är sambo, vilken härlig känsla:)


Love is in the air

Säkra vårtecken:
* Solen
* Fotbollsmatch på fotbollsmatch på heden och kvarnvallen, underbart!
* Grillade för första ggn i år i helgen, smarrigt!
* Svanarna flyger förbi titt som tätt
* EU-moppegängen tinar fram och gör återigen trafiken farlig
Kärleken spirar som aldrig förr!!


DU är det bästa som finns!!

/Eva


Men gör du rätt...

...Har egentligen inget att säga men samtidigt hur mycket som helst. Känns som om jag enbart har irrat omkring hela veckan trots att mitt schema har varit mer än fullspäckat! Kanske är det det härliga vädret som säger sitt eller så är det bara något som tynger mitt hjärta/hjärna, svårt att veta!!

Idag verkar du vilja undersöka varför inte du kan få det som du tycker att alla andra får och att det som är tillåtet för andra ska vara det för dig också. Du är till och med beredd att överskrida vissa gränser, eller hur? Men gör du rätt...


Stämmer nog rätt bra just för tillfället. Har umgåtts en hel del med min älskade syster och Petter nu i veckan, vilket har varit väldigt trevlig men samtidigt kan man inte sticka under stolen med att avundsjukan hoppar lite på ena axeln..vare sig man vill det eller inte!! Kul att ser att kärleken spirar så här när sommaren närmar sig iaf!
88766-109

Prommisarna våra är numera nästan något som jag längtar efter. Där vid 10 i 5 loggar Erica in på msn och jag skriver min vanliga fras: "Jag är redo, klä på dig!"  Trots mina skavande hälar och lite blåst går det hur lätt som helst att fördriva tiden när man är ute och går. Man får snacka igenom dagen, man får frisk luft och man får motion - en super härlig kombination! Skulle inte mina fötter va så dåliga just nu hade jag garanterat tagit mig 2 turer per dag, är sugen igen nu faktiskt trots att de inte var mer än ca 2 timmar sen vi kom tillbaka från den förra.


Hade tänkt se lite hockey ikväll men det känns inte som om det är det bästa som jag kunde göra för tillfället. Är sjukt rastlös ständigt och jämt vilket verkligen har kommit med åren, så med hockeyn i bakgrunden blev det denna blogg istället, bra..ja jag vet inte?!


Måste bara tillägga att blogga måste vara det bästa sättet att lufta lite på sina tankar, trots att det inte går att vara alltför personlig..dock lyckas jag nog ändå alltid att slinka in liiite väl personliga detaljer ändå!!

/Åsa - You're the stranger that confused my heart...-


Don't hate on me..

I try to search but it's hard to find
Find a reason leave it all behind
I made a promise that I wanna keep
To spend my days with you

You're the light when I'm feeling dark
You're the stranger that confused my heart
One step forward and two steps back
We're the right train running on the wrong track
We're the right train running on the wrong track

This is for you) This is for you
This is for me
This is for love we left in history
Don't blame it on you
Don't blame it on me
Blame it on the trip we gotta garantee
This is the day, this is the time
Don't hate on me

I try to reach but it's way too high
High up in the sky where I can't fly
I like you gone but I wonder why
Why I'm missing you

You're the sun when I'm feeling rain
You're the needle when I don't need pain
One step forward and two steps back
We're the right train running on the wrong track
We're the right train running on the wrong track

(This is for you) This is for you
This is for me
This is for love we left in history
Don't blame it on you
Don't blame it on me
Blame it on the trip we gotta garantee
This is the day, this is the time
Don't hate on me

Oh don't hate on me, don't hate on you

We're the right train running on the wrong track
We're the right train running on the wrong track

This is for you, This is for you
This is for me
This is for love we left in history
Don't blame it on you
Don't blame it on me
Blame it on the trip we gotta garantee
This is the day, this is the time

Don't hate on me


88766-108
/Åsa- Jag och han men kommer det bli ett han och jag?!-

Sammanfattning av gårdagens påskfest:


* Otroligt kul med SingStar-vi vann Sis haha!! Fick även veta att jag har mer vinnarskalle än vad jag trodde med tanke på att syrran alltid brukar stå för den biten!

* Ett härligt gäng me brudar som verkligen bjöd till så de räckte och blev över, TACK för kvällen babes!!

88766-107
Sköna gänget från gårdagen! 



* Utgången sa väl mycke folk, grym hetta och en hel del intriger, men samtidigt kan man bli såå less på vissa! Varför måste man ge sken för nått och sen it fullfölja det?!

* Sorry för mitt tjat om dryghet, du bevisade igår att de it stämmer..skönt!

* Borta med vinden är ett passande uttryck som genomsyrar många av de senaste händelserna...

* Svek min stolthet och inledde ett samtal, som jag inte trodde skulle hända, i en kö. Tror helt ärligt att de betydde mycket, kändes som de.

* Kvällen avslutades kanske inte i stil med resten av kvällen, någon onödig kommentar om ingenting en och annan idiot men ändå ett behövligt samtal innan man somnade gott!!

Så allt som allt så bjöd kvällen på en hel del och vi brudar lyckade som vanligt göra en otroligt bra förfest! Himla kul att statt oxå bjöd till och att människorna ute verkligen var i en bra form! Hoppas ni hade lika roligt som jag, trots all skit som vi nu försöker lägga bakom oss!! För som vi vet så löser det sig alltid ändå:)

Den ultimata slapparkvällen i kväll skulle se ut så här om ja fick min vilja igenom:

En super romantisk rulle som man bara blir förbannad på, en karra påse och Thai käk!!


    
/Åsa- Everybody knows..but you..-


 


Påskens händelser...

Så var påsken här men det härliga vädret verkar vara bokstavligt bortblåst (haha kul att ja ordvitsar!!)

Tänkte bara uppdatera lite om helgen:

VId 3 snåret körde jag upp på Ericas gård i Bersika och överlämnade min överraskning som bjöd på en hel del skratt och interna skämt. Hoppas du får användning av nått i helgen!! Därefter bar det av till Heejda för att kolla lite fotboll. Trots vädret så måste jag säga att det var en underhållande match, eller va säger du Erica?! Kanske du ska köra på svarta byxor nästa snöoväder haha!!

Ikväll har vi varit hemma i skutis och käkat en mysig påsk middag, tyvärr fanns inte suget där för min egen del kanske kan de bero på att jag har frysit nått så kopiöst ikväll..hoppas verkligen inte att det är nått som är pågång att bryta ut!!

Imorgon stundar nästa tradition i familjen Svärdsudd, nämligen påsk lunch hos farmor och farfar. Vi skulle till en början infinna oss kl. 14 men efter lite övertalning av mig själv och lite annat så lyckades vi flytta lunchen till kl. 13 istället, himla skönt!!

Kvällen ser lugn ut, självklart finns Så ska det låta med i agendan..det kan man ju bara inte missa när det t o m är säsongsavslutning!!

Lördagen går i festandets tecken. Mest troligt lutar det väl mot att vi brudar kommer infinna oss här hos mig där vid 7 snåret för att påbörja, vad jag tror kommer blir, en hejdundrande fest!! Längtar redan, uppladdningen är i full gång:) Tror även att det kommer att bli en överraskning i form av något musikaliskt speciellt för kvällen, vi får se hur lördagen ser ut. Sedan stundar väl hemvändarutgång på statt som kan bli mycket intressant!

Nu är det en överdos av c-vitamin och andra super huskurer för att detta inte ska bli något mer än extrem kyla..de ska nog bli bra!

Måste bara tillägga en kul grej som hände idag på skolan. Ellinor glider in på skolan och säger: "Åsa, vet du vad jag har en present till dig!" Fundersamt räcker hon över ett häfte och jag nästintill dööör av skratt, kunde inte vara mer passande!! Tack!


GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!

88766-106


/Åsa- Should I take a chance or should I sit and wonder of you..-



Här kommer Gynning- ensam och stark!

Älskad eller hatad, men ack så många kloka ord som sprutar från denna härliga tjejs mun!!

HÄR KOMMER GYNNING- ENSAM OCH STARK!!

ENSAM OCH STARK!
Nu har jag varit singel i 14 dagar 18 timmar 5 minuter och 3 sekunder! Och jag kan inte säga att jag stormtrivs med läget. Vackra par som hånglar upp varandra i vårsolen får mig att vilja mörda mig själv! Det är så intressant det där att när man har en hang-up på någonting så ser man det överallt. När jag glider runt på stan så känns det nästan som om jag går igenom Red Light District, så mycket som folk tafsar på varandra.
Men nej, förlåt det är härligt att se att andra människor har kärlek i sina liv. NOT!

En vis man
sa i veckan till mig att man måste söka inåt och inte resa ifrån problemen som jag skrev i min förra krönika. Så det är vad jag har ägnat helgen åt. Jag har promenerat för mig själv??suttit på en parkbänk och kollat på barn ensam som en psykopat. Jag har hyrt film och vräkt i mig 80 kg mat själv. Det sista var i och för sig inte så svårt! Och nu är det söndag och jag har överlevt. Ensam, helt sjukt! Jag vaknar av att solens varma strålar träffar mitt blekfräkniga ansikte. Och så frågar jag skrattande mig själv:
  - Jaha, Carolina vad ska vi göra i dag?
  - Ja, vi kan väl ringa nån rolig kompis och gå en promenad?
  - Ja! Vad kul.
  
Och så fläskar jag upp ur sängen. Tvättar ansiktet. Dricker te med honung för att jag har lite ont i halsen och så sätter jag fart ut i livet och tänker: HÄR KOMMER GYNNING, ENSAM OCH STARK! HÄR KOMMER GYNNING, ENSAM OCH STARK! Och jag måste säga att det funkar att ha ett litet mantra i åtanke om du känner dig ensam. Jag ska träffa min pryda kristna väninna i dag och hon tycker att jag borde gå i celibat fram till midsommar.Ja, varför inte? Jag säger alltid att jag vill prova allt och lite celibat har väl ingen dött av. Eller?



Crossroad in life..

 
Don't wanna live without attraction
No I wanna feel all there is to feel
To many things fade out to nothing
So I wanna know how you really feel 


Vi kommer alla, någon gång i livet, att komma till ett vägskäl där vi måste välja en väg. Det finns ingen garanti om att man väljer just den rätta vägen utan här måste man lita på sin magkänsla och bara hoppas på att den leder en rätt. Kanske hamnar man på helt fel väg, kanske hamnar man rätt. Det är någon man får ta tag i när det väl händer, för det är verkligen ingen idé att gå och grubbla på det innan det inträffar, då blir man tokig.

 

Önskningen 11:11 kunde inte ha slagit in på ett mer passande sätt, så vem vet kanske är det dit vägen leder mig. Ska bli spännande att se vart de här slutar!

 

Måste bara lägga till en parentes som kanske inte hör till ämnet men som bara måste få komma upp på ytan. Jag blir så less på människor som ska spela dryga som egentligen inte är det. Jag tycker att jag för det mesta är väldigt trevlig och glad mot de som förtjänar de och anser att jag förtjänar samma bemötande, men detta verkar vid vissa tillfällen inte möjligt. Jag blir så less, kom igen nu va!!

 

Har btw även grymma skavsår efter dagens prommis. Dilemmat blir morgondagens heldag i skolan, va ska ja ha för skor?? Visst har ja mycke skor men inga som passar för ?vår-skavsår? fan också vilka problem man har alltså!!


Note to self; It's time to make up my mind!

 /Åsa- Just trust in the good times, no matter how long it takes..- 

SMASK 2007

88766-103


Så har jag för första, och definitivt inte sista, gången besökt SMASK i Piteå. Det var en ny upplevelse för min del som aldrig förr bevittnat ett sådant evenemang live. Visst har jag kollat på vanliga melodifestivalen på tv men aldrig live. Den otroliga känslan och inlevelsen man får av att sitta i Norrmalmias sporthall och beskåda dessa musiklasiska studenter framföra sina nummer. Tanken att det enbart är studenter som fixat allt vad heter ljud, ljus, framträdanden mm gör bara känslan ännu starkare.

Hade som sagt aldrig tidigare besökt detta evenemang och hade väl egentligen ingen direkt tanke på att göra det i år heller men pga en "utebliven" födelsedagspresent och liter pengar över bestämde jag o Petter oss för att ge det ett försökt. Petters päron hakade snabbt på så det bjöds på gomiddag på månskensgatan innan med tillhörade vin. Mycket trevligt om än lite stressigt! Sedan fick syster för första ggn på längeagera chaufför, danke schön!

Så till den stora (?) frågan; vann rätt låtar?
- 1:a kom låten "Min general" som handlade om snus.. riktigt bra så den förtjänade en finalplats!
- 2:a kom "Bättre än du" som handlade om stockholms-brats, så sann så.. kändes som att "Dra dit pepparn växer" lika gärna, om inte hellre, hade kunnat knipa en andra finalplats men men juryn hade slutordet..

Vad blir då mina slutpoäng för detta evenemang? +++++ då det verkligen överträffade mina förväntningar, som enbart hade höjts av andra som rekommenderat oss att gå. Så min rekommendation får då bli; missa inte nästa års SMASK-deltävling och även Riksfinal som kommer att gå i Piteå 2008.

Väl mött ! /smask-eva