segern är vår, segern är vår!!!!

Nu är det avgjort! MSSK har vunnit serien i och med vinsten mot Norrsken idag. Det känns otroligt skönt. Vi vann med hela 6-1, men ändå är det här kanske den sämsta matchen som vi har spelat på hela säsongen, inklusive mig själv. Det var otroligt bra att Norrsken inte är bättre, för då skulle det inte ha blivit de siffror som det faktiskt blev. På backlinjen var det mycket skakigt med flera misstag som Norrsken som tur var inte var så duktiga på att utnyttja. Det märktes att Eva och Erica saknades måste jag säga! Det måste ha varit pressen över att vi hade chans att avgöra nu som gjorde att det blev så skakigt som det blev, lite lojt var det också. Norrsken fick ju dock ett mål på straff så de var i alla fall på vår planhalva lite då och då. I anfallet slog vi lite för många passningar eller höll i bollen för länge så att Norrsken kunde ta av oss bollen. Vi måste försöka avsluta snabbare!!

Eva och Erica saknades även efter matchen då man kanske inte kände sig så glad som man borde känna sig efter en serieseger. Hade ni varit hemma hade det garanterat blivit någon form av lagfest efteråt, men inte nu, nu for alla bara hem till sitt. Efter matchen hade dock Janne en champagneflaska som han öppnade och sprutade på oss. Det var festligt. PT var också där och tog ett segerfoto. Vi får ta och styra upp en lagfest efter sista matchen för att fira ordentligt då. Jag måste säga att jag saknade guldhattarna... :) Idag var det dock den bästa dagen att spela eftersom det var fotbollens dag vilket innebar att det var mycket publik. Bra att de fick se MSSK vinna, men synd att vi skulle spela så dåligt.

/Linda - div 3 here we come!


Kommentarer
Postat av: Eva

Så underbart skönt med serieseger!!!!:) Hade ju dock så klart velat vara där!! Så snäll du är babe som säger så där om oss, LOVAR att vi ska styra upp nån fest när säsongen är över!!

2006-09-08 @ 13:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback