Back to reality...

Så har det gått några dagara sedan delar av chicas hemkomst från turkland, har knappt förstått att vi varit där.. 1 vecka går alldeles för snabbt samtidigt som det på nåt sätt är ganska lagom. Det var iaf en resa jag sent kommer glömma tack vare er brudar! Vilket härligt gäng!!:) Tänkte försöka summera resan ganska kort om det nu är möjligt..
Vi äntrade turkisk mark fredag kväll (1/9) och hann inte mer än komma till det tilltänkta hotellet så var det fullbokat, typiskt vilken start på resan!! Det löste sig iaf till det bättre då vi fick ett fräschare o större hotell. Det visade sig dessutom att vi skulle få en gratis 1-dagars båttur av detur, riktigt schysst! Som sagt så var det nya hotellet fint o med ett hyfsat läge, typ 10 min från playan där vi spenderade varje dag från ca 10-15. Kändes som att vi pressade o pressade men blev aldrig nå brunare förrän man hoppade i duschen, har nog aldrig varit så brun som då:P En av de bästa delarna med resan var nog den goda maten, fick veta att turkarna har det 3e bästa köket i världen efter frankrike o kina, de ni! Dock så måste ju tilläggas att allt detta ätande fick sina konsekvenser, måste ha gått upp ett o annat kilo under veckan men det var det värt!! Chirren var inte o leka med må jag säga;)

                                  

Det blev ju oxå ett x antal drinkar under resan, många strawberry daiquiris o sex on the beach. Det var nästan jämnt happy hour så blev oftast mer dricka än väntat men de var bara trevligt:) Vi hittade vårat place som vi snabbt blev stammisar på, kan det ha berott på de heta inkastarna mån tro?! (tror erica är beredd att hålla med;) Vid ett partytillfälle råkade en av chicasbrudarna bli lite överförfriskad så vi fick bege oss hem lite tidigare än planerat men vad gjorde de när kaviarmackor väntade?:) + att vi fick oss ett riktigt gott skratt:
-"Nej, vi måste vänta på Lundström"
-"Ehh näe, hon är inte här, du ligger på toan på hotellrummet" hahahahaa

Blev en del shopping oxå under resan, dock så less alla som vill att man ska köpa plagiatgrejor till dyra priser, vad tar dom mig för egentligen? En dum blondin?!:) Som sagt blev det oxå en båttripp o en tripp till en strand som tydligen skulle vara så mkt bättre.. inte riktigt beredd att hålla med..

Så vad blev då resans behållning?
- Det underbara vädret!! Som mest kring 40 grader o som "minst" 27 grader på kvällen, UNDERBART!!
- Världens bästa resesällskap:)
- Kaviarmackorna
- Att kära papi bjöd på det mesta, mkt generöst må jag säga!
- Sea side bar vårt stammisställe, nästan som 1906 blev för oss i sommar:P
- Att verkligheten ändå hinner ikapp en, livet är inte som en underbar utlandssemester utan en trist grå vardag i lilla pite.. men vad har vi eg att klaga på? Vi har underbara vänner, familjer.. helt enkelt ett härligt liv! Turkland var ett äventyr men pite är vårat liv:)


88766-24

Du hittar fler härliga bilder från resan på  Erica_.pixbox.se (klicka vidare på åsas sida)

/Eva - Nya upplevelser, nya minnen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback