Återfunnen...

Petters Saab är äntligen (?) återfunnen.. frågan är om det var på gott eller ont.. inte precis i kördugligt skick vilket ju inte är så kul precis men nu är den ju iaf tillbaka.. Får se vad försäkringsbolaget och polisen säger, kanske blir att vi får lösa in den ändå och att det blir att köpa en "ny" bil. Undrar egentligen vad de är för människor som har mage att stjäla andras bilar, att man har samvete? förmodligen är det ett ord som inte existerar i deras vokabulär.. Skulle gissa på att det är ett gäng påtända ungdomar som triggat varandra och sett det som en kul grej att köra upp all bensin, sno stereon, röka lungorna ur sig och dessutom fimpa i heeela bilen.. En tungt knä mellan benen är vad de borde få!! Vars är denna stad påväg egentligen?!?!


Sen har vi ju den efterlängtade SCHLAGERN men ack vilken dunderskandal det blev.. herregud dessa östländer man blir ju galen.. okej att vi röstar på de skandinaviska länderna men va fan!! de är ju 95% fler än oss, de säger ju sig själv att nån av dom ska vinna.. en lesbisk kamsång, ja jag säger då de!! S K A N D A L ! ! ! ! !

Nu är det snart dags att fara o heja på min darling, har goda aningar så får hoppas att de stämmer, ett mål var ju utlovat :) HEJA MSSK!!


Kommentarer
Postat av: Mallan

Haha Åsa.. du måste göra nåt åt de där! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback