Punkterna ... vad betyder de egentligen?!

Igår hade Jag, Erica, Elin och Frida en super mysig tjejkväll som startade i Skuthamn hos mor och far där det vankades grillning. Och såå smarrigt det var alltså. Därefter korkade flickorna upp och trevligheterna fortsatte till där omkring 22 snåret då det bar av mot staden för hårfixning och sista touchen av maken. När vi var så nöjda som man kan bli så gav vi oss ut i vimmlet och gjorde stan osäker. Vi lyckades t o m få V.I.P behandling i kassan in på nittonnollsex, med det menar jag då att vi fick gå in gratis, ruggigt skönt!!

Måste passa på att hylla DJ:en på stället som levererade låtar utan dess like..det var verkligen allt ifrån klassikern "Eloise" till "Rock the night"..sjuuukt bra!! och som vi skakade våra lurviga:)
__________________________________________________________________________________________

Så till gårdagens hetaste samtalsämne - Överanalysera sms  

Med tanke på att det plingade till i mobiler lite till och från under kvällen så var det helt enkelt ofrånkomligt att inte diskutera ämnet. Dock så fastnade vi alla för en punkt som nog alla har varit med om en eller flera gånger. Något som många har stört sig på och haft sömnlösa nätter funderande över vad det egentligen betyder... Jag menar självklart alla dessa Punkter ...

Vi hade alla en mängd olika förslag om vad det skulle kunna tänkas betyda men kände ändå inte att vi var helt nöjda med svaren. Det skulle därför underlätta för alla oss tjejer om vi kunde få lite hjälp med detta, kanske skulle man kunna skriva en egen liten handbok om att tyda killars sms och deras speciella uttryck. Det är ju verkligen inte så att alla brudar förstår sig på blindskrift som dessa punkter verkligen kan liknas med utan vi vill ha i klarspråk vad dessa punkter betyder.

Skulle nästan kunna slå vad om att dessa punkter mer kan liknas med någon form av utfyllnad för att man eg inte vet hur man ska avsluta smsen. Men då skulle jag hellre rekommendera att man skriver nått i stil med vi hörs ha de bra osv..

Så killar skippa punkterna/blindskriften och kör på med raka rör!!

/Åsa- .........-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback