lite musiktips till alla

En dag som denna, när det är ganska kallt ute och inte så mycket sol finns inte så mycket annat att göra än att lyssna på musik, läsa, lösa sudoku och skriva blogg. Dessutom jobbar alla kompisar förutom en själv som har semester. Måste passa på att göra reklam för ett mycket bra artist vid namn Tiger Lou som alla som ska på PDOL borde gå och se. Lyssna till låtar som All I have, Nixon och Albino Apparel. Man kan inte sitta still... :) Andra artister som man bör kolla upp på PDOL är Laleh och Hello Saferide. Sedan är ju även Håkan en riktig glädjespridare som garanterat får fart på dig. Randy kommer ju också och som hängivet fan vid deras spelningar i Piteå är det en sorg att jag missar dem.

En annan bra låt som jag upptäckt är Hide and Seek med Imogen Heap. Alla som sett OC då Marissa skjuter Ryans bror har garanterat hört den, men kanske inte tänkte så mycket på den under programmet. Mycket bra....

Mycket nöje!


Kommentarer
Postat av: Erica

Det tackar vi för, sitter här på jobbet o tiden står stilla, vi skulle verkligen ha behövt lite underhållning :P ses snart babes!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback