2-dagars!!

Så sitter vi här igenpå fest precis som igår men denna gång enbart medlemmar från "chicasgänget" minus frida som dagen till ära flippar burgare på biggan o linda som spenderar kvällen på päronens stuga o förmodligen blir bortskämd :) Vi skickar ett extra tack till frida som ännu en gång stod för smaskiga "chicasburgare", tror starkt på att du räddade våran kväll från att barka :)

Gårdagens fest var som vanligt hus syster-yster först ute på "ytan" sen inne hos henne, väldigt stort att bjuda upp med lokal helg efter helg, goo sis ;) Frida har haft en kompis från Belgien här på besök så vi har ju tvungen visa piteås superdunderuteliv, tjoohoo inte att leka med!! :P Blev iaf utgång på valdino till slut o där var de väl väldigt blandad ålder o en maaaassa folk, vaaarmt!!! Var ganska trevligt iaf, dock så är de ju alltid roligast på förfesten med brudarna!!

Idag begav sig jag o linda till beachen på havs, hör o häpna så cyklade , hurtiga som vi är, iväg kl 11 tog fan 45 minuter o denna jävla motvind!! Ojoj helgens motion, 2 kvällar på dansgolvet (även om dregen spelade sääämst musik) o sammanlagt 1,5h på hojen.. Iaf så var de ju inte så varmt på havs utan fläktade ganska rejält så dum som man är så tror man ju inte att de tar på särskilt mkt men ack så fel man hade.. Ser för tillfället ut som en överröd kräfta o de hettar gode bra kan jag lova men de ska väl förmodligen bli brunt nån gång :) Nu sitter vi som sagt på brudparty hos syrran igen, är jag, erica åsa o elin.. Drinkkväll a la eva, inte att leka med!! Finns ett x antal drinkar på drinklistan, piteås värsta bartender whoohoo :P 

Nä nu måste man ju vara lite social o fylla på "dryckesförrådet" i kroppen, vill ju inte torka ut  en het dag som denna ;)

Chicasgänget har observetat: Killar & sommar = en underlig, oförståelig kombination? Kommer vi nånsin förstå dessa varelser? Förmodligen inte.. kanske inte är meningen heller (?)

/Eva med en eva-limespecial i handen :)

Kommentarer
Postat av: Erica

Kan bara instämma bruden, killar är och kommer alltid att förbli ett mysterium! Vet inte om det ens är ngn ide att försöka förstå, kanske är lika bra att bara lämna och gå vidare, ta nya tag.. du minns; Vi ska sluta söka, vi ska finna ;)

Postat av: Åsa

Assa varför kan vi inte bara få förstå oss på dessa varelser??!!Jag tror fan det är svåårt..tur vi har varann haha

2006-07-10 @ 19:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback