PDOL - de är över nu...

88766-13

Så var även denna helg över för i år.. tänkte försöka hitta ett enda ord som kan sammanfatta helgens bravader men de var då lättare sagt än gjort.. ett ord som dock dyker upp är intressant i den bemärkelse att man aldrig visste vad som skulle hända eller hur folk skulle bete sig från dag till dag.. People never stop surprising me skule jag väl kunna säga... menar inte nödvändigtvis intressant i en positiv bemärkelse heller utan.. svårt att förklara:)

Lämnar torsdagen eftersom den redan är utärderad:) Så över till fredag... började som vanligt med att äta smarrigt på området o sedan förfest på ytan som nu mera är vida känt i piteå iom vårat gästspel i PT haha inte heta:) De var nog som fridas mamma sa: "det syns att det bara är frida som är nykter":) Det kom iaf massor folk, dom flesta helt roliga o normala så de var ju trevligt!! Vi begav oss iaf ut senare o där hängde jag o erica tillsammans hela kvällen medans åsa var på annat hemligt uppdrag, eller hur babe?;) Vi tillbringade som alla andra kvällar mest tid i Kittelfjäll vilket var trevligt men blev lite tradigt efter 3 kvällar där.. nåja, man valde de ju själv trots allt.. Jag o erica blev iaf kvällen crybabys, vi vet inte riktigt hur de gick till men en mix av killar o mkt alkohol i blodet skulle nog vara en lågoddsare, eller hur babe?:) Kvällen slutade iaf som vanligt med mat (dvs tacos). Vi måste ju ha varit dom som fick stället att gå runt:) Kvällen avslutades för min del med väldigt trevligt sällskap, inte helt fel;) omständigheterna kunde dock ha varit lite annorlunda men man får ju inte alltid som man vill (typ aldrig!)

Lördagen började med att vi kollade på talangjakten där jonathans syster emma skulle vara med. Hon var hur duktigt som helst o kamma hem hela skiten, GRATTIS emma!!!:) Sen så blev de nån cider på dan innan vi drog ut till stugan o badade tunna o åt middag. Pappa stod för allt, det tackar vi för!
Sen var det bara att dra vidare till ytan o börja förfestandet! Massa folk nu oxå men inte alls lika roliga, många som man inte kände igen.. men de blev bra till slut ändå! Vi drog ut o såg Ledin ett tag men blev less efter typ 3 låtar, stor tabbe av oss haha Som vanligt drog vi vidare till kittelfjäll där åsa avlägsnade snabbt för ett annat hemligt uppdrag, denna uppdragmakerska:P Jag o erica pimplade cider som aldrig förr, inte undra på att pengarna tog slut som vi shoppade:) sen hände nåt som bara killar kan fixa, ar min tur att agera tröstare denna kväll.. herregud, vad säger vi bruden? crybabys är vad vi är hehe Kvällen avslutades som vanligt med mat, behöver inte nämna vilken:P

Vill rikta ett speciellt stort TACK till alla grannar runt ytan som stått ut med oss under denna helg!!! Alla i chicasgänget förtjänar oxå ett tack för en trevlig helg, utan er skulle de inte vara detsamma:) Martin Lindberg förtjänar även han ett fång rosor för allt städande, fixande o för det ständigt glada humöret!!!

Nu laddar vi upp inför lulekalaset.. ojoj hur ska detta gå?:)

/Eva - so much for my happy ending...

Ville bara...

ville bara och måste bara säga att  "All the good once are taken!!!!!!"
Fan oxå..de är då verkligen typiskt!
Jag hoppas bara att min kära visa syster har rätt i de hon sa..man vet ju aldrig vad som händer;)

Sleep tight babes!!
Update imorrn!

/Åsa- "And I wanted you so much, just like I do right now...BUT life got in the way!!" Damn




PDOL update #1

88766-13

Så var första kvällen på den så efterlängtade PDOL avklarad, mkt trevligt start må vi säga!! Vi saknade dock en av chicas-medlemmarna som var tvungen jobba idag. Hon dök ju iaf upp på ytan o checkade läget vilket var välkommet:)

Kvällen började med jag, åsa o linda åt middag på området, blev en tacos.. nån som är förvånad?!;) Sen bar det av upp till åsa o fixade o klara drog vi sen ner på innergården eller ytan som alla nu mer använder. Där droppade det in folk allt eftersom, en del bättre en del sämre.. vissa hade vi mao kunnat skippa men men de är bara att gilla läget. Dom viktigaste var iaf där vilket ju är huvudsaken:) På ytan dracks de o surrades som aldrig förr, vi hann tom spela en kubbmatch mot grabbarna som vi ju naturligtvis gick o förlorade.. sånt som händer hehe

Iaf så drogvi väl ut kring 11 kanske, blev lite senare än planerat men bara för att vi hade så trevligt här. Mötte upp med linda o åsa som hade varit o sett johnny rocket and the broncos som var mkt bra hörde jag ryktesvägarna. Träffade även en viss Herr Svärdsudd där i början, lite i gasen kan man ju säga haha bjöd bra på sig själv o hade trevligt vilket ju är huvudsaken, eller hur papi?! haha:) Som vanligt o som alla år drog vi till Kittelfjäll där ALLA andra pitebor är, ganska tragiskt eg men men man går ju ändå dit varje år så:) Träffade en massa folk vilket var supertrevligt.. dock hade ju bara området öppet till 1 så blev ingen långvisit men hann med o shaka lite o surra god mkt. Sen som sagt så var kvällen bara slut o det var dags att inta mattälten igen, mumma:) Snikade in mig på en tacotallrik, oväntat igen?! haha sämst men är man beroende så är man:)

Sen så träffade man ju en speciell groda oxå vilket var riktigt trevligt må jag säga;) Hade fått i sig en å annan öl må jag lova hehe Så efter det var kvällen över så nu sitter vi o laddar upp för kvällens äventyr då chica-erica tillkommen men tyvärr så faller ju linda o frida bort.. tur vi hinner med fler partyn i sommar babes:) Blir o käka ute till middag ikväll oxå, ska försöka hålla mig borta från tacon haha Nä seriöst, blir kanske en thai som jag ju blev så stort rekommenderad av en viss frog, måste väl lita på dig då:) Uppladdningen fortsätter på nygatan 35A!!

Hoppas alla får en trevlig kväll!! Kom ihåg: Det blir vad man gör det till!!


/Eva- redo för kvällens äventyr o med stora förhoppningar på en mkt trevlig kväll!!

PDOL är här.. !!

Saknar en blogg om gårdagen, dvs första partyt på PDOL, känner dock att jag inte är den rätta personen att blogga om denna kväll iom att jag för det första var nykter och sedan avvek väldigt tidigt...

Men förstår att ni har fullt upp brudar, o jag vet inte men misstänker att ni snart tänker korka upp ute på YTAN,  själv har man har några timmar kvar innan jag kommer och joinar er, tänkte dock svänga förbi 10 till 12 o inhandla en "perre marre" så jag också har ngt att korka upp :P

Sitter o funderar på livet, o killar o helgen.. det blir en tuff helg för CHICAs, vi har ju ett hett rykte att leva upp till vilket jag igår fick bekräftelse på då jag fick senaste skvallret från ett gäng grabbar i stan som sa att CHICAS-brudarna är väldigt hotta!! De ni, ta åt er allihopa!!

Vi ses snart babes!!


/ Magnifika Erica!!




Att vara eller inte vara...


..de är verkligen dagens, veckans, årets och livets fråga!!



Kände att det var dags för lite bloggande efter alla de senaste bravader som vi i chicas gänget bjudit upp till.

Ni har redan fått uppdatering om onsdagens utgång men måste bara lägga till att 40 taggarna borde ligga hemma i sina sängar när vi ska ut å röja på dance flooret eller hur bruds;)

I alla fall stod det lagfest på gårdagens schema och som vanligt bjöds det upp till fest på ytan..och vi var inte ensamma..igår befann sig ca 30-40 pers på YTAN (de måste ha varit nått slags rekord!!)
Vilka var då där?! De var självklart mina grabbs till grannar (dom me balkongerna mot "rätta" sidan:P), ett rätt så stort gäng me MSSK bruds, Tobbe och Co..å en määängd annat folk!! Jag kan inte annat än att säga att det var väldigt lyckat..alltid kul me mycke och nytt folk:)

Vi vart ute ett bra tag på ytan men brudsen blev lite kalla om rumpan och begav sig in mot mitt place och där fortsatte festen på helt klockrent!! Självklart var det senare dags för den alltid så obligatoriska utgången på chicas stammis ställe (1906 för dom som it visste de)..så alla grabbs som söker oss, vi infinner oss på detta ställe i stort sett alltid..de börjar bli något av vårat andra hem;)

Väl ute träffade man som vanligt en hel del människor och träningsvärken känns av bra idag efter allt knuffande on the dance floor, men de är smällar man får ta.
Dock var det ju några speciella personer som det spanades efter...en chica såg "sin" och blev lite besviken, nästa chica såg till en början inte till "sin" och kände sig grymt negg..nästa chica såg, agerade och segrade?!(Kanske iaf..väntar på en uppdatering inom en snar framtid;P) det som såg ut att bli en fortsatt negg kväll ändrade plötsligt när brudsen fick in sin radar på the hunk;) och självklart var man framme och snackade lite..och sist men inte minst träffade Å och L den alltid så stilige gobiten..man vill bara äta upp han..såå fräsch!!

Kvällen led mot sitt slut och när vi kollade oss runt märkte vi att Magnifika Erica och Eva Maria hade lämnat oss..kvar stod Åsa min älskling och Linda, my Linda...de var vi som kvällen till ära tog på oss att stänga stället!!! Och inte nog med detta..de bar även av till Big Boy efteråt där Eva och Tommy väntade på oss..när vi kliver in på biggan sitter Ida och Sara där..såå kul att träffa dom..var ju verkligen inte igår!!

Kvällen slutade med en efterfest hos Jonte..jag, Eva, Tommy, Elin, Erik och Micke..himla trevligt:)Jonte fick ett litet smakprov på mitt raggningsknep (långa naglar är inte att leka med!!)

Sist men inte minst..att vara eller inte vara det är livets stora fråga..skulle bara vilja att någon svarade på den frågan åt mig..jag tror jag vet vad ja vill, men som en vis syster yster sa till mig.."din tur kommer snart ska du se".. man kan it annat än att vänta!! du ska även ha ett stort tack för att du numera har "gett ditt tillstånd" till den här grodan..för du vet precis vad jag vill!!

Magnifika E: Du får verkligen killarna att skrika så du ska veta att snart är de våran tur..undra hur långt de är kvar till topp 3 på listan..borde vi it va där nu tycker man;)

Eva Maria: Tack för att du numera är på min sida darling..de värmer otroligt mycket!!

Linda, my Linda: Helt klart kvällens höjdpunkt att vi stängde stället!!

Nää jag tror man måste söka sig ner mot BB och käka en chicasburgare idag..nån som är sugen?!

Over and out!

/ Åsa  - "You know I like my boys a little bit older;)"

SPÖKEN inte grodor?

88766-11                      

Så då har även jag fallit in i ericas o åsas grodprat.. eller inte helt då jag inte riktigt är beredd att hålla med om dessa grodor.. för mig känns den/dom mer som spöken på nåt sätt:) Just detta speciellt söta spöke slutar inte att spöka i min hjärna, kan som inte hjälpa de.. men men de är väl så de är.. Du kommer nog att spöka ett bra tag skulle jag tro, men känns iaf mkt bättre o de visar ju att jag är på god väg:) Väldigt trevligt att vi kan prata normalt o att du ringde idag var ju himla kul!

Nog om detta! Imorrn är det cup i Byske som gäller på dan o sen lagfest på kvällen, blir på standardplacet, stort o ställa upp än en gång sis!! Dig kan man lite på!!:) Ska bli trevligt, stammisarna ska ut än en gång, eller hur chicas hehe;) Kungarna på stället o dansgolvet som vanligt!! Tillbaka till cupen, är lite småskeptisk hur de kommer gå, ska möta ett div 2 lag o två div 3 lag.. vi får väl helt enkelt slå från underläge, iaf kul med cup!!

Blev ju utgång i onsdags oxå; jag, linda, erica o åsa, nästan hela chicasgänget:) Bara frida som jobbade på biggan, där jag förövrigt avslutade kvällen o mötte en inte allt för glad frajda.. don't blame you babe!! Var trevligt o träffa lite folk ute, dock många äldre men nog intog vi danceflooret ändå o hade trevligt.. Treden om att åsa är den som stänger stället har härmed brutits!! Jag gick hem efter henne både i lördags o onsdag, tragiskt att vinna den kampen kanske?! de bjuder jag på haha:)

Nu börjar uppladdningen inför morrondagen med lite perre marre (Pepsi Max för den ovetande), chicasdrycken (förutom vin då!) nummer 1o 2 heta brudar;)

Ha en trevlig helg alla där ute!!!!

/Eva med ett spöke på loftet (ja, jag vet att de eg heter tomtar):P



lite musiktips till alla

En dag som denna, när det är ganska kallt ute och inte så mycket sol finns inte så mycket annat att göra än att lyssna på musik, läsa, lösa sudoku och skriva blogg. Dessutom jobbar alla kompisar förutom en själv som har semester. Måste passa på att göra reklam för ett mycket bra artist vid namn Tiger Lou som alla som ska på PDOL borde gå och se. Lyssna till låtar som All I have, Nixon och Albino Apparel. Man kan inte sitta still... :) Andra artister som man bör kolla upp på PDOL är Laleh och Hello Saferide. Sedan är ju även Håkan en riktig glädjespridare som garanterat får fart på dig. Randy kommer ju också och som hängivet fan vid deras spelningar i Piteå är det en sorg att jag missar dem.

En annan bra låt som jag upptäckt är Hide and Seek med Imogen Heap. Alla som sett OC då Marissa skjuter Ryans bror har garanterat hört den, men kanske inte tänkte så mycket på den under programmet. Mycket bra....

Mycket nöje!


22:22

Tänkte bara uppdatera all om mitt numera kända beroende...22:22!!

Häromdagen strosade jag och min kära syster på stan och som vanligt besökte vi Piteås hjärta, småstaden. Väl inne i den inglasade skönheten mötte vi en efterlängtad Carina som satt och tog det lugnt på stans inne café Röda lyktan..himla trevligt och träffa henne igen måste jag bara inflika!

Nu tillbaka till varför jag tar upp detta igen..det är nämligen så att jag några kvällar innan hade "önskat" mig att jag skulle stöta på en viss person inom en snar framtid..och där sitter denna person mer eller mindre framför näsan på mig!!! Himla fräsch syn måste jag säga haha;) Chicas, jag tror att ni vet vem ja menar;) Stötte även ihop med lillebror hans i lördags..oväntat trevlig måste jag säga..de bådar kanske gott för framtiden, man kan ju alltid hoppas;) Så min önskning slog in..gjorde din?!

Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be..under kan ju faktiskt ske;)
Hang in there Chicas!!!

/Åsa, keep on wishing babes!!


Sunshine after rain?

Gomorron gomorron!

Kände att de var läge för en uppdatering, speciellt med tanke på gårdagen.. Kan ju börja med den korta versionen; För vissa av chicas lyckades kvällen sluta i tårar pga ja.. behöver jag ens nämna de?! Nä, tänkte väl nästan de.. killar, killar, killar..  De är fan inte lätt alltid men de är just då de känns som värst som man måste kämpa på o försöka vara stark även om de känns ytterst svårt! Kvällen slutade dock "lyckligt" för 2 av oss iaf, tacka vet jag att prata o reda ut saker o ting istället för att bara hålla de inne:)

Allt som allt måste jag dock säga att jag är nöjd med kvällen, trevligt var de även om de var fööör mkt folk ute o många som verkligen inte hade åldern inne, herregud!! För att slippa dessa köer o för mkt folk kan de väl göra en sån enkel grej som att kolla leg!! Måste nog ta snacket med högsta hönset på statt:P

Sen så träffade vi ju oxå den resterande delen av chicas ute, inte fy skam;) Linda o Frida, vilka härliga brudar!! Lina Bergh var ju oxå ute, vilken härlig tjej, ser fram emot vårat kommande snack har mkt att diskutera:)

Darling: Du vet att du är bäst o de kommer när de kommer, var inte orolig!! När man minst anar de, var de inte i augusti som de stod att de skulle bli action..? Hang in there!!:)

Vad mer kan jag säga.. känslorna bara finns där, vad kan man eg göra åt dom? Ingenting tyvärr.. de skulle ju vara så mkt enklare om de bara försvann men samtidigt så vill man ju inte de heller.. Återigen, de är fan inte lätt men de är väl inte meningen heller.. Tack för den trevliga pratstunden mitt i natten igår iaf, skönt att du verkligen bryr dig:)



Dagens kloka ord tillägnat er chicas: They say there will be sunshine after rain

/Eva på förvånansvärt bra humör:)


Give love a chance

Tänkte bara dela med mig av en av de bästa och mest personliga låtar som finns på min playlist, nämligen min och Tobbes låt..tänker inte säga mycket mer utan det är bara att lyssna och njuta!

GIVE LOVE A CHANCE
The first time I saw you, I got a feeling in my heart a heart that I thought was broken.I felt something different that no one can explain without my love,Why can’t it fade away? 

I’m falling, breaking, going under again, if you weren’t in my mind.They say that age has nothing to do with love.So why can’t I have you? 

Leave me in a moment of truth thinking of you, wonder how this story will end.I don’t wanna feel what I felt, but what can I do?I must give love a chance. 

Lying in my bed underneath, got waste in a dream, knowing your somewhere else.Saw a falling star from above, made a wish that you where here, to take away my tears. 

I want to hold you, so I won’t be afraid of what tomorrow could bring.It’s easy to say that you should follow your heart not your head better words be unsaid. 

Leave me in a moment of truth thinking of you, wonder how this story will end.I don’t wanna feel what I felt, but what can I do?I must give love a chance. 

Try to reach your smile behind those eyes, feels like walls are closing in.

Tell a question to my heart, what do I really want?I must give love a chance. 

I must give love a chance
I must give my love a chance. 



(gjorde ett tappert försök till att länka den hit men så tekniska var jag ju naturligtvis inte:P)


En blandad kompott

Det blev alltså en 2-dagars i helgen om trevligt var det som vanligt! Man kan bara inte ha tråkigt med chicas:) Jag måste nog erkänna att lördagen var snäppet bättre än fredagen, kanske berodde det på musiken kanske berodde det på nått helt annat;) det är det bara jag som vet haha

I alla fall var vi som vanligt kungarna på dansgolvet och jag tror inte att våra kjolar gjorde saken sämre, eller hur brudar haha!!
En annan sak som jag måste kommentera är ju förre talares inlägg om varelserna som kallar sig killar. Kommer man någonsin att förstå sig på dem?!Kommer man någon gång att kunna sätta sig in i deras hjärnor? Det är ibland det som står högst upp på min önskelista:)
Först duger man, sen duger man inte och sen så passar de sååå bra..va ska man då göra, kan någon svara mig de?!

Kan inte låta bli att berätta för er om mitt hittills "hemliga" beroende, det är nämligen så att om man vid ett visst klockslag (22:22)råkar kolla på klockan så måste man önska sig nått. Jag måste säga att det har fungerat!! Kanske därför jag fortsätter att hoppas på att alla mina önskningar ska slå in, det vore ju inte helt fel! Så mitt råd till er är att ni provar och meddelar mig om ni märker att det slår in..kom bara ihåg att det måste vara rimliga önskningar, inte world peace eller nått liknande :)

Jag vet då i alla fall vad jag kommer önska mig när min klockradio slår tjugotvå minuter över tio!;)




Sist men inte minst!!

I chicas gänget finns det någon som har fått sitt hjärta krossat, någon som har extremt mycket ångest, någon som är otroligt lycklig, någon som har ett stort dilemma och någon som är någonstans i mitten...självklart handlar det om killar, grabbar, hunkar, hotties, prinsar, grodor och "oldies". (sorry eva, ja kunde inte låta bli:P)

Jag skulle bara vilja säga ett par ord till dessa personer:

Till dig som har fått ditt hjärta krossat: Jag förstår att det är sjukt jobbigt men du får försöka se positivt på saker och ting trots att det känns jobbigt, men jag lovar dig att det blir bättre!!
"Every song ends but is that any reason not to enjoy the music?!"

Till dig som har extremt mycket ångest: Jag vet att de känns fördjävligt och att det svider men det är bara att bita ihop så ska du se att det löser sig för du det att "Det löser sig, det gör det alltid" Du ska absolut inte känna dig dålig eller nått utan det ör så att vi gör alla misstag och det är enklare om man bara struntar i det så ska du se att det snart är löst:)"Nobody has all the answers but we all have our y´s"

Till dig som är otroligt lycklig: Du är verkligen lyckligt lottad för personer som han växter verkligen inte på träd, iaf inte här upp i norr:P Det känns skönt att se att man inte ska ge upp hoppet för om man någonsin känner att det känns tugnt kan man tänka på er:)

Till dig som har ett stort dilemma: Lyssna alltid först och främst på dig själv. Det är skönt att ha någon att bolla tänkar med men i slutändan är det alltid du som måste fatta besluten själv, kom ihåg det! Man måste följa sitt hjärta för det talar alltid sanning!"They say that age has nothing to do with love" ," You know I like my boys a little bit older"

Till dig som är någonstans mitt emellan: ställ dig frågan, är det så här det ska vara? Vill jag det här? De svaren som du då tänker på kommer att göra det väldigt enkelt för dig bara du följer dem! Kan inte mer än säga att följ ditt hjärta och var inte rädd för förändringar! "Change is gonna come"

Adios guapas!
/
Åsa (22:22)


2-dagars!!

Så sitter vi här igenpå fest precis som igår men denna gång enbart medlemmar från "chicasgänget" minus frida som dagen till ära flippar burgare på biggan o linda som spenderar kvällen på päronens stuga o förmodligen blir bortskämd :) Vi skickar ett extra tack till frida som ännu en gång stod för smaskiga "chicasburgare", tror starkt på att du räddade våran kväll från att barka :)

Gårdagens fest var som vanligt hus syster-yster först ute på "ytan" sen inne hos henne, väldigt stort att bjuda upp med lokal helg efter helg, goo sis ;) Frida har haft en kompis från Belgien här på besök så vi har ju tvungen visa piteås superdunderuteliv, tjoohoo inte att leka med!! :P Blev iaf utgång på valdino till slut o där var de väl väldigt blandad ålder o en maaaassa folk, vaaarmt!!! Var ganska trevligt iaf, dock så är de ju alltid roligast på förfesten med brudarna!!

Idag begav sig jag o linda till beachen på havs, hör o häpna så cyklade , hurtiga som vi är, iväg kl 11 tog fan 45 minuter o denna jävla motvind!! Ojoj helgens motion, 2 kvällar på dansgolvet (även om dregen spelade sääämst musik) o sammanlagt 1,5h på hojen.. Iaf så var de ju inte så varmt på havs utan fläktade ganska rejält så dum som man är så tror man ju inte att de tar på särskilt mkt men ack så fel man hade.. Ser för tillfället ut som en överröd kräfta o de hettar gode bra kan jag lova men de ska väl förmodligen bli brunt nån gång :) Nu sitter vi som sagt på brudparty hos syrran igen, är jag, erica åsa o elin.. Drinkkväll a la eva, inte att leka med!! Finns ett x antal drinkar på drinklistan, piteås värsta bartender whoohoo :P 

Nä nu måste man ju vara lite social o fylla på "dryckesförrådet" i kroppen, vill ju inte torka ut  en het dag som denna ;)

Chicasgänget har observetat: Killar & sommar = en underlig, oförståelig kombination? Kommer vi nånsin förstå dessa varelser? Förmodligen inte.. kanske inte är meningen heller (?)

/Eva med en eva-limespecial i handen :)

Bland grodor, prinsar och "oldies"..

88766-7

Jag har märkt att de går lite rykten runt stan om att det finns en hel del okyssta grodor som bara väntar på att få bli prinsar..min fråga är då: Vors fan håll dom hus??!

Som de flesta vet är det ju så att "I like my boys a little bit older" och det kan jag väl inte annat än att hålla med om..trots det att jag är yngst i skaran av  chicas..

Nu kanske många ställer sig frågan, varför gillar hon "oldies" och svaret på den frågan är väldigt enkelt.. i sinnet är jag ju 25 som jag och Erica alltid skojjar om och så är utbudet i min "egen" ålder inte det bästa haha!!

I alla fall blev det en spontan utgång igår kväll på 1906, första onsdagen för mig faktiskt, det var himla trevligt, bra folk å så..och självklart var 2 av "oldies" ute haha;)ingen var nöjdare än jag!!
Vad ska ja säga om dessa hotties då..det är enbart jag som tycker dom är fräscha så jag får definitivt ha dom för mig själv, dom är väl si så där i volvo, villa och vovve ålder
Men samtidigt är det väl så att..vad spelar åldern för roll.. eller hur chicas?!

En annan sak som ständigt diskutteras på skvaller-mys kvällar är dessa 10-i-topp listor, och jag måste bara säga att dom är fan inte å leka med..måste dock bara inflika med att min 10-i-topp ständigt och jämt ändras..vad kan de bero på?! "JAA jag vet inte!!";)
Dessa listor stannar tyvärr inom den närmaste kretsen..för mer info kontakta chicas gänget..haha nää skulle inte tro de, eller hur brudar!!

I alla fall måste jag bara rekommendera en grymt bra låt: The Outfield- your love  lyssna och njuuut!!

Nä nu ska ja ge mig med mina grodor och prinsar..men jag lovar er att det inte är sista gången som dessa termer kommer att användas på chicas bloggen!!:)

Sist men inte minst..Vi håller alla tummar våra tummar om att helgen kommer bli lyckad och att vi får vara bland en heeel del grodor, prinsar och "oldies", då kan jag lova er att det är en glad Åsa som ni kan stöta ihop med:)

Chicas ta de lugnt nu i helgen (eller rättare sagt inte så vi får lite smaskiga saker att läsa om i bloggen;P)

/Åsa


Nån mer än jag..

.. som är lite tärd såhär dagen efter?? Fastän det var mkt städat så hade jag grymt svårt att ta mig upp imorse men jag lyckades till slut o nu sitter jag här med världens halsont och ska svara i telefon hela dagen, inte den bästa kombinationen!!

Men trevligt hade vi, skvallerkvällar är ju alltid intressanta :P Blev ju tom lite "action on the dancefloor" trots den lilla promillehalten, o där gjorde vi, eller kanske ska säga jag bort ett av årets pinsammaste möten, men nu e de överstökat.. hehe..

Det kryllade av "oldies" ute, vilket gjorde åsa lycklig, sorry bruden att jag ryckte dig ifrån en under kvällen.. var inte min mening men jag tyckte mig höra.. "I like my girls a little bit older.." o kunde inte låta bli.. :P 

Kanske ska man tacka "grodan" för kommentaren att min åldersnojja inte var befogad denna kväll eftersom jag nog hörde till den yngre skaran på stället.. vilket iof var sant men jag kommer dock jag alltid att vara äldre än just den "grodan"..  :P


Jag vet inte hur väl informerad Frida är om vårt grodprat?
En snabbversion är att det kommer ifrån uttrycket :

"Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins"

Sen har vi haft lite diskussioner om hur årets grodsäsong ser ut samt potentiella prinsar..


Måste väl slänga in ett tack till Pierre också för skumpan han bjöd på, det var bättre än nötter :P


Nu kallar arbetet, ses brudar!

/Erica



Äntligen!!

Nu ska jag äntligen få det till att bli, min första riktiga blogg på "CHICAS", har tidigare försökt men tror att jag lidit av ngn form av skrivkramp, har inte ens kunnat producera ngt på min egen blogg!!

Kanske man ska då börja med den obligatoriska presentationen av medlemmarna i CHICAS..

Eva
Eva var den som ”tog hand om mig” när jag för snart 1 1/2 år sedan bestämde mig för att damma av fotbollsskorna, och återuppta ”proffskarriären” :P Jag skulle vilja kalla henne morsan i gänget, inte mammig men hon är den som alltid är väldigt mån om att alla är okej o ser till att alla mår bra, det känns tryggt! Hon är även den som drar igång de flesta ”happenings” och det är tur att hon står på sig o drar med mig för jag kan ibland behöva lite draghjälp såhär på äldre dar :p Vi delar många åsikter fastän vi kanske egentligen är ganska olika som personer, fast å andra sidan kompletterar vi varandra otroligt bra!! Har senaste tiden haft en del djupa samtal med denna brud, livet är ju inte alltid så schysst, men vi kommer igen tjejen, det ordnar sig alltid!!

Åsa
Åsa är ju minstingen i gänget, trots detta innehåller hennes 10-i-topp lista mest grodor från den äldre generationen men hon säger sig ju vara 25 i sinnet vilket kompenserar hennes ringa ålder :p Åsa är även ursprungligen polare med mig lillebror men som han nu säger har jag snott hans kompis, men jag ser inte varför vi inte kan dela på henne. Jag och Åsa har för övrigt haft många roliga nattliga samtal efter krogen, för att inte tala om alla ”kill-diskussioner” vi har involverat oss i, detta kan ju ha ngt att göra med vårt exklusiva medlemskap i singel-klubben, det liksom kräver konstant koll på ”kill-situationen” i stan, ständiga uppdateringar är därför nödvändiga :p Hon är en superskön brud som aldrig bangar på party o brukar oftast vara den som stänger stället dessutom!:P    

Linda
Linda känns som den mest ”vuxna” i gänget, inte bara när det gäller att hon har både jobb o sambo sen ett bra tag tillbaka, men hon är nog kanske den som kan behålla mest förstånd under en fest, där vi andra spårar ut behåller Linda lugnet, fast vi har ju ändå fått se denna brud köra lite ”tränings-moves” till bag-pipes låten, inte illa :P Hon är en härlig tjej som ställer upp i vått o torrt, o sedan denna säsong, efter en del positions-ändringar i laget har jag fått henne vid min sida o det känns tryggt! Linda är även vegetarian ngt vi ibland under våra grillkvällar inte alls förstår oss på, men hon får ju vara med ändå :P Tror att hon ändå är en liten gourme-kock fastän hon kanske inte vill erkänna, hon har kommit på förslag med de mest intressanta rätter och är dessutom en hejare på att baka, en bra resurs i gänget alltså!!  

Frida

Jag och Frida har inte känt varandra värst länge dock har jag tidigare fått höra talas en del om denna trevliga, numera, Stockholms brud, o allt jag hört verkar stämma mkt bra, hon är en supergullig tjej som hellre ser möjligheter än problem, o precis som Linda konstaterade känns hon som en frisk fläkt i gänget, hon är lätt att hänga med och sprider ett skönt lugn omkring sig :P Måste kanske även här ta tillfället i akt att tacka för ”chicas special” som vi igår blev bjudna på, smakade superbt, och jag ser inte vi ska ha några som helst problem att kunna komma överrens.. :P  

Nu får det räcka för idag, har suttit på jobbet nu under hela förmiddagen och knåpat ihop detta, inte lätt när det ringer hela tiden, blir avbruten titt som tätt.. 


Eller så inte.. hann inte publicera detta innan min lunch, var o gav chili-köket en andra chans men det var väl sådär, blev mätt iaf. Nu blir det fortsatt jobb till kl 17.. puhu..  


O hörrni brudar i sommar ska singel-klubben fånga många grodor, dock ska vi inte göra om mitt misstag och fånga grodyngel :P Kram på er!!


/ Erica


jag har gått på trenden

Ja, Ok. Då var det dags. Trodde aldrig att jag skulle skriva på en blogg någonsin. Har ju inte ens en MSN än. För kanske ett halvår sen hade jag ingen aning om vad en blogg var för något. Det här med trender är inte min stil. Jag är inte personen som direkt gillar att sitta framför datorn och för övrigt så är den nästan alltid ockuperad av John. Jag förstår att resterande del av gänget  "glömde" bort mig när de öppnade upp bloggen. Ni skulle ha hört Johns skratt när jag sa att jag skulle börja skriva...
När det gäller bloggar och personer som skriver bloggar har jag aldrig riktigt förstått varför man gör detta. Är det någon slags exhibitionistisk del av en själv som gör att man vill skriva ned saker i sitt privatliv för att sedan publicera det så vem som helst kan läsa? Inte vet jag, men nu är jag där själv i alla fall.

Ja, jag är i alla fall Linda och brukar umgås med Erica, Eva, Åsa och Frida. Frida inte så mycket eftersom hon bor i Stockholm.  Enligt vad jag förstått av de tidigare inläggen så hade man nån slags hemläxa där man skulle skriva några rader om varje person. Eftersom jag kommer in nu så kan jag ta en snabb presentation av mig själv. Jag heter alltså Linda och är näst äldst i gänget. Jag är nog den enda som har ett någotsånär vuxet liv med jobb och allt. :) Även jag spelar fotboll med MSSK och tränar även lite till på fritiden.

Tar även en snabb presentation av övriga medlemmar

Eva
Den person som jag umgåtts med mest under min uppväxt, men som jag sen jag flyttade från Umeå börjat umgås med mer. Mina föräldrar och hennes föräldrar umgås nämligen. Hon är en snäll och trevlig person där vi jämt äter tacos eller grillar. Har för tillfället lite problem på killfronten, men det kommer att bli bättre ska du se... 

Åsa
Åsa har jag umgåtts med ungefär lika mycket som Eva eftersom de är syskon. En rolig anekdot från förr är väl att Eva, Åsa, jag och min syster bråkade väldigt mycket när vi var yngre. Ibland var det så pass att jag och Linnea inte ville åka dit för att vi bara bråkade...många starka viljor där....Nåväl, nu är detta glömt och vi har aldrig varit så goda vänner som nu. Åsa är den yngre systern till Eva, som dock alltid blir tagen för den äldre. Hon är mycket intresserad av kläder och smink och är den som alltid anlitas när det ska sminkas fint. Åsa och Erica sitter jämt och skvallrar om en massa killar som man inte har någon aning om vem det är, tex den där 28åringen??? Hallå??

Erica (med C) även kallad Teddy (känner dock att hon inte vill kallas för det efter Teddys utvisning)
Erica började jag känna när hon började spela fotboll med oss i MSSK. Kom inte riktigt ihåg hur det kom sig att vi började umgås men det var väl nånting som Eva hittade på skulle jag tro. Erica är äldst av oss alla, har nyss fyllt 25 och har lite åldersnoja över detta, vilken är helt obefogad. Hon är även hon snäll och bangar aldrig när vi ställer till med fest eller någon annan sammankomst.  Som jag redan sagt så snackar även hon om killar, kanske ganska naturligt då hon är singel. Vad hände egentligen med killen som du drog hem med i lördags?

Frida
Frida är den person som jag umgåtts minst med. Även hon har jag spelat fotboll med, men hon slutade när hon fort till USA. Före hon for dit så umgicks vi en del hemma hos Eva och Åsa på tacokvällar. Nu när hon är hemma över sommaren hänger hon med oss. Hon är alltid en rolig person som kommer in som en frisk fläkt. Hon är för övrigt den enda förutom jag som har ett stadigt förhållande för tillfället.

Ok, det får duga för denna gång. Kommer nog inte att bli så ofta som jag orkar skriva eftersom jag är less datorn när jag kommer hem på kvällarna efter en hel dags arbete framför den.
/Linda


GRATTIS Erica 25 år!!!

88766-6


Ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år..
GRATTIS på 25-årsdagen babe
önskar chicas-gänget :)



Grillparty med brudarna!!

88766-5

Kände att de var dags för min del att skriva ner några rader.. Igår blev de visst fest igen, grillparty utanför Åsa, som för övrigt är det ultimata förfeststället! Jag, Åsa, Erica o Linda grillade först o drack vin sen slöt fler o fler folk upp.. Tobbe hade med sig guran så de blir lite allsång, undra vad grannarna tyckte om våran skönsång?! :) Vi begav oss iaf ut på 1906 där kring 12, inte så mkt folk till en början men sen då jävlar small de bara till så var de överfullt, fattar it hur de kan ta in såå mkt folk, men kunde ju knappt röra sig på dansgolvet där vi mest höll till :) De var väl kvällen i stora drag.. eller hade ju iofs sovfrämmande av den hetaste baben i stan, inte fy skam ;)  Du är verkligen världen bästa Frida!! Tack till er andra brudar oxå som verkligen bryr sig o ställer upp när man behöver er som bäst, vad skulle jag göra utan er?!

Varför ska de va så himla svårt? Blir så arg på mig själv för att jag är som jag är.. Stark, vad är de typ? Försöker o försöker men så faller man dit every now and then.. som att jag it kan hjälpa de.. Förlåt, för vad än de är värt! Du är ju bara för fin mska som bryr dig o orkar stå ut med mig, tack för att du är du!!! Kände dock imorse när jag vaknade o diskuterade lite med frida att jag måste försöka skärpa mig, håller ju inte de här ingen mår ju bra av de.. Nåt som jag iaf är säker på är att jag inte vill förlora dig helt o de är en av anledningarna till att jag måste skärpa mig, tur att man iaf kan inse de själv :)

Nu ska jag förkyld som jag är iväg o döma summer games.. ganska skoj ändå :) Och till dig E: Man lever bara en gång ;)

Dagens såå sanna låt: Pink - Who knew

/Eva

Hej hallå bloggen!!!

Detta blir min debut på denna blogg men dock kommer jag att skjuta på hemläxan dvs presentationen av alla i "chicas" detta eftersom att det kräver ett ngt mer nyktert tillstånd än vad jag befinner mig i just nu.. detta pga att vi befinner oss på party på nygatan för tillfället.. en grillning på innergården sedan en massa allsång med både tobbe, micke o peter på gura.. inte illa..!!

Nu är det partyt som åter kallar..  o imorrn blir man ett år äldre.. hela 25 jordsnurr :P

Jag återkommer med en presentation av  "CHICAS", var så säker!! 

/ Erica