Time goes by..





Gott nytt år.
Tror stenhårt på 2009.




Åsa-XoXo

Gaaah..






..fick just en sjuk nyhet som kan bli en av överraskningarna 2009!!

I'm sorry, but he's mine!






Åsa-If it's lovin that you want , you should make me your girl..

De är över nu..

..in med den nya och ut med det gamla. Jag, Stinko och Lina var nyss ute på road trip och rekade läget lite då vi kom in på en diskussion om året 2008. Summan av kardemumman är att det har varit en sjuk helsikes bra år med så otroligt många roliga händelser. Min fråga är nu om 2009 kan slå detta..?!

Året 2009..

- Är jag klar förskole-och grundskollärare
- Hoppas jag på ett jobb
- Bor jag kvar i min härliga lägenhet
- Fyller jag 23 år
- Ser vi Hello Saferide på kulturens hus
- Ska jag på bröllop i Gammelstad
- Blir mosters älskling (nej det kan inte sägas för många gånger) 1 år
- Träffar jag många nya människor
- Bjuder säkert på många överraskningar
- Kommer bli TOPPEN!!



Kommer förhoppningsvis med en årskrönika om jag vill, vågar och kan..


Åsa- Now you think that I
Will be something on the side
But you got to understand
That I need a man
Who can take my hand, yes I do..

 

A Very Merry Christmas..

..from me to you.

But in the end, all I want for christmas is...

         

Mina vänner och min familj..men jag ska itne sticka under stolen med att all I want for christmas is you too..






Åsa-Från oss alla till er alla..en riktigt god jul!

Tji, där fick jag..

..trodde naturligtvis att jag skulle slippa undan den här hemska magsjukan som min kära syster och svåger hade åkt på men som sagt så tji, där fick jag. Det gick inte många timmar efter att Lilla Flisan hade åkt hem innan illamåendet kom krypandes..Vid halv 7 så var jag där, helt utslagen och hela dagen igår låg jag som fastklistrad i sängen men fram emot kvällen så blev min räddning en härlig ipren, thank god!!

Nu är jag på benen igen och visst känner jag att svetten kan lacka på pannan stundtals men samtidigt så ska jag inte klaga. Nu är de bara att ladda upp för en shoppingtur i skeå imorrn för att sedan stanna till och se Wibax möta skeå på kvällen. På lördag vankas utgång på statt, så himla trevligt!

Ikväll blir det att agera chaufför till far när hans jobb ska på havs och se stormen. Sen träning och sen vet man aldrig vad kvällen utvisar...

Kom även fram till en sak idag..jag vet hur läget är men en sak ska du veta..
Jag förstod det inte då, men nu vet jag vem det kommer att bli!!


Min kära far och mor

Åsa- When was the last time you felt high?!

Barnlös..

..så var man barnlös igen då. Hade privilegiet att få sköta lillan igår och i natt när både mamma Eva och pappa Petter hade lyckats åka på magsjuka. Jag åkte på coop och handlade barnmat, första gången faktiskt. Sen bar det av mot Mossvägen vid 2 tiden för att hämta upp lill-trollet! Vi åkte hem till mig o mös på och sen passade faster Stina på att komma förbi o mysa lite med lillan.

Vi åt mat och surrade och lillan fick vara med om sitt första riktiga tjej-snack..det ska börjas i tid. Sen blev hon sömning men inte riktigt så pass att hon somnade direkt utan hon gormade på ett bra tag innan hon tillslut somnade till mina vaggvisor (sjöng typ 25 varv på varje). De tog en timme innan de blå slogs upp igen men då var hon inget annat än världens goaste lilla troll så vi mös på.

Sen kom mormor Inger hit och passade Lisa medan jag åkte iväg på träning där vid 9. När jag kom hem snusade dom och sov hehe. Måste erkänna att det tar på krafterna att agera extra mamma så jag slängde mig i säng direkt. Hon sov i princip hela natten förutom ett litet ljud när hon ville ha tutten. Sen där vid halv 6 var det bara att plocka upp en glad liten tjej från sängen och över till min. Efter lite vila så har vi haft en underbart mysig morgon tillsammans till ungefär 11 då mamma och pappa ville ha tillbaka sin ögonsten.

Tack för lånet!


Ikväll blir det bio, riktigt trevlig!


Åsa-När du steg ner på denna jorden rund,
Var du älskad från första stund...


Gitarrspel..

..kom nyss hem från Tobbe där jag var nära att somna till många underbart fina låtar som han stämde upp till sång med.
Självklart kom (text)analytikern fram i mig och detta var det jag fastnade för idag.

Men mina ögon kommer alltid le mot dig.
Kan det begäras mer av mig.  (T. Gärdestad)

När vi blir gamla och kanske glömda,
ger jag dig dom ögonblick jag sparat på.
 Detta blir ett av dom sätt jag åtrår dig på. (P. Lemarc)

Jag såg en stjärna falla
det var inatt när alla sov
jag tror jag önskade
att du var nära..(Triad)

Nu väntar John Blund.
Åsa-It's too close for comfort...

It's a beautiful thing..


Har varit på stan idag och lunchat med mina nära och kära. Gått en sväng på stan och inhandlat den sista julklappen. Kommit hem för att sätta upp mina nya ljusstake och hämta ner min julgran från vinden. Nu är den klädd och ljusstaken lyser för fullt. Jag är numera redo för julen, så välkommen! Tänkte bjuda på en bild av min underbart fina julgran och den nya ljusstaken men kameran hade slut batterier så jag sparar de ett tag till.



Åsa-Beyond the obvious..


 


Det är därför jag fäller en tår idag..



..kanske till och med fler än en..
Åsa- I'm sorry for everything
You deserve much better
Don't come looking for me...

Dåligt update..

Har kommit in i ett träsk av sjuk blogg-torka men ska försöka bättra mig!

Har idag besökt och genomfört Luleå Tekniska Universitet sista lektionspass på min 3 och ½ långa års utbildning till förskollärare och lärare för de tidigare åren i skolan. Förstår det inte riktigt själv men måste erkänna att jag är mäkta stolt över mig själv och min prestation.

Tycker det var som igår när jag och syrran satt på Annelund och oljade in staket och uteplatser och diskuterade min framtid. Det var då jag kom till insikt med att detta var det jag skulle syssla med och jag tror att jag lade till något härlig fras som typ: "Vad ska jag annars göra?!" Såhär i efterhand måste jag erkänna att denna fras fortfarande stämmer, vad skulle jag annars göra?

Hur som helst så blir jag lite nostalgisk och kommer då även på att det var då jag flyttade hemifrån till Sundsgatan 33, dit förövrigt simme o linn oxå ska bosätta sig inom en snar framtid. Det var då man fick lära sig att stå på egna ben.

Men mycket har hänt sen dess. Jag har blivit äldre, snart 23 år gammal och lärare,hur kunde de hända?! Sen har jag flyttat till Nygatan, där typ alla bosätter sig numera. Jag har blivit moster till underbara lilla Lisa som jag ska vara barnis åt imorgon, mysigt! Jag har hittat så sjukt många nya härliga vänner som jag inte för något i världen skulle byta bort. Jag har blivit fotbollstränare och känner mig mer eller mindre som en liten hönsmamma till mina små kycklingar.

Men framförallt så trivs jag med mitt liv. Jag har verkligen inget att klaga på och ska därför försöka sluta med det!

Love you all!

Åsa-Glöm dina bekymmer, imorrn kommer nya..

Vad får man för att man är snäll?

Vi kom just fram till att det inte är speciellt mycket. Men som en klok man just sa till mig så lönar det sig i längden och man ska inte ändra på sig bara för de. Sen lade han även till något som värmde i hjärtat trots att ja blåste av det lika fort, nämligen:

En vacker dag kommer du råka krocka med en kille på stan, du tappar väskan, han plockar upp det och sen möts dina ögon av ett leende skapat av gud :)

Min kapning var: Synd att jag aldrig har väska då..

Nu är det slut neggat för ikväll, men ibland blir det bara fler motgångar än medgångar.

PoK


Åsa-You're hot then you're cold, you're yes then you're no..


Time goes by..

En trevlig helg har just kommit till ända. Det har varit väldigt underhållande hela helgen.

Fredagen började med en kaffe på stan med mina kumpaner. Sen bar det av till Furuborg för att käka en underbart smaskig middagsbuffé. Därefter begav vi oss hem till mig för att se lite idol. Höjdpunkten på kvällen skulle bli efter idol då det skulle avgöras vem av oss som egentligen är bowlingmästaren.

Vi hade väldigt rätt på ettan men rangordningen efter de blev kanske inte riktigt som vi trott, men kul hade vi trots att svärdsuddshumöret hann sätt in en sväng.

Sen fortsatte jag och 2 av kumpanerna hem till mig för att snacka allvar fram till kl.02- Trevligt!

Lördagen blev det en sväng på stan med syster yster o Fis-Lisa, Lina, Jennie o Norah och Jessica- Trevligt!
Sen var det träningsdags, riktigt kul att vi var så många. Ut i kylan igen och över till Norrmalmia för att spana lite innebandy där WIbax vann klart. Sen käkade vi för att svida om till partystassen, än en gång..men vad gör man inte för sina vänner!

Igår spenderade jag på Apoteket där det bjöds på både modevisning, lucia uppträdande och klä granen. Sen ringde jag Tobbe och vi bestämde oss för att käka o slappa. Rick mötte upp mig o vi köpte lite käk och sen blev det slappa mest hela kvällen, tanken var film men efter lite power-nap av mig och segaste tobbe så vart det lite mer snack och lite tv för oss. Tur att man kan spara filmen till en annan gång.

Idag är det barnvakt för hela slanten men först kommer VP hit för att käka lite quasidillas, mumma!!

Over and out!


Åsa-Tell a girl she can't have it, and she wants it even more..-