Sommar, sommar, sommar..

Äntligen är den här, den mest efterlängtade årstiden av alla..SOMMAREN!!


image120


Skolan är från och med idag slut..väntar på svar från de 2 senaste tentorna nu, bara att hålla tummarna:) Så nu kan man säga att jag har sommarlov i sisådär 11 dagar fram tills det är dags för o börja jobba. Känns it så värst farligt ändå med tanke på alla upptåg jag o syster yster brukar hitta på..så om ni ser oss i buskarna nånstans eller gasandes i en Pitebo bil så lyft på hatten så får ni er en hälsning!!

Just nu lever livet, jag känner mig taggad inför vad som komma skall och det känns redan som målet inte är alltför långt borta. Nog var de allt några som lyfte på ögongbrynet när de fick höra att jag numera inte dricker alkohol..jag som har haft så tur att få smeknamnet "partypleaser" men oroa er inte..jag är allt en partypleaser i nyktert tillstånd oxå!

Hade en riktigt trevlig helg med en rad olika schemalagda aktiviteter. Det var allt från fotboll till utgångar till singstar..ja u name it!! Inte nog med att jag o far min spenderade lördagen på Piteås största fotbollsarenor och fick spana lite fotboll så fick jag även sommarens första bränna..och då menar jag verkligen Bränna! Det första Tobbe sa på fotbollen var "Tjena kräftan" vilket iofs stämde..Hade faktiskt inte märkt något själv utan fick en smärre chock när jag tittade mig i speglen i bilen, det var rött!

Ja, va mer kan jag berätta då..det ser ut som prognosen lovar finväder till helgen oxå så då uppmanar jag er alla att ta på er som ska vistas på fotbollsarenor att ta på er lämpliga solkläder på samma gång, det gjorde inte jag och snacka om att jag fick en icke-het bränna på barmen.

Ut i solen med er och njut, själv bär det av till skutis till mor som är hemma själv..vi ska mysa och jag hade tänkt överraska med en härlig smoothie..de ni;)

Over and out!!

/Åsa-There's a name for it, there's a phrase that fits...-

You & Me


88766-119

Nu har det spelats ett antal matcher på denna säsong med varierande resultat. 1 vinst, 1 oavgjort o 2 förluster, båda dessa kan tyckas onödiga då vi i båda matcherna hade chansen att få oavgjort men men too late nu, bara att ta nya tag till morgondagens drabbning, nämligen BAIK - MSSK. Ska bli spännande med tanke på att det var ett tag sen vi/jag spelade mot dem o har därför inga direkta föraningar förutom att de i tabellen ligger 1 poäng efter oss vilket inte säger så mkt i dagsläget. Vad jag vet är iaf att vi åker norrut,hela 5 mil, med förhoppning o inställning till 3 nya poäng! Vad gäller herrlaget går det väl sisådär milt uttryckt, ingen vinst so far men det vänder i sinom tid, de är jag övertygad om! Tänk om alla hade samma inställning som min darling som verkligen går in för fotbollen och framförallt laget då skulle det minsann ha inkasserats ett och annat poäng redan. Laget framför jaget som de så klychigt heter :) Deras nästa match står på fredagens agenda, denna gång derby mot PIF på kavrnvallen kl 19, be there och stötta, de ska iaf jag!!



I lördags var det brudfest först hos Berghet o sen hos syster där det som vanligt blev singstar, trevligt värre!! För en gångs skull var Lina sugen på fest o utgång så man kunde ju bara inte banga, kvällen blev lyckad trots vissa incidenter som vi håller för oss själva.. vissa killar är ju bara föör mkt!! Nu kanske du slipper allt tjafs, så look on the bright side :) Petter o co var oxå ute så kvällen kunde ju inte bli annat än succé ;) Trevligt o himla mysigt, fick mig tom två avslutande slow-dances, eva-mys på höög nivå hehe



Som jag tidigare berättat blev Petters bil stulen o så småningom återfunnen dock i icke-dugligt skick så den blev skrotad.. kanske lika bra de med tanke på skicket den var i. Nu har vi iaf skaffat en "ny" bil, eller allt annat än ny hehe Moders gamla golf ska nu "rustas upp" o bli vårat färdmedel, bättre än ingen bil alls o den duger definitivt för att skjutsa våra rumpor runt stor-stan. Tack mor för att du är så snäll o lånat ut bilen!! :)



Annars händer väl inte allt för mkt, skolan håller på ta slut o därmed även mina lärarvik vilket betyder att Pitebo-jobb stundar, suck!! men vad gör man inte för pengar?! allt för mkt tydligen..

Kan dock inte klaga på livet just nu, jag lever o mår som en prinsessa mkt tack vare dig älskling, du är för underbar!!!

You & Me

Reach for the sky..

"To often, that thing you want most, is the one thing you can't have.

But as tough as wanting something can be,
 the people who suffer the most
are those who don't know what they want."
(Greys Anatomy)

image117

/Åsa- A little small talk, a smile and baby I was stuck..-

Mot nya mål..

Idag har jag tagit ett stort beslut som kanske skulle ha blivit taget för ett bra tag sen men bättre sent än aldrig..
Nu är det dags att börja ett nytt sunt liv, visst prommisar är bra men varför inte öka dessa till 2 vändor per dag. Ursäkterna är fler än fördelarna ibland men dock är mitt största handikapp mina otroligt kassa fötter som ständigt och jämt drabbas av skavsår. För er som aldrig har varit med om detta helvete kan jag meddela er att det är en god ursäkt att skippa prommisar när hela hälen i princip är sönder. Ska dock fixa de nya skorna som vägrar ge sig, men i slutändan ska jag gå segrande ur denna kamp!! Mot team sportia imorrn o fixa nån typ av sula som jag fick tips om..

På måndag blir starten på ett nytt och synd liv och detta med hjälp av lite coacher..mer behöver jag inte nämna här men om nån är sugen på prommis eller liknande bra träning är det just MIG som ni ska kontakta, var inte blyga!! Kanske de blir lite vibrogym Jonna?!

Har mått grymt dåligt av dessa kilon som vägrar försvinna, visst måste jag ändå skryta med att jag för en tid sedan gick ner väldans många kilon varav några har kommit tillbaka, tyvärr. Nu är det dags..It's time for o change!!

Nu hoppas jag att mina nära och kära stöttar mig till hundra procent, vilket jag är säker på att de kommer göra. De här kommer bli en tuff match men no fan ska ja klara de!! De är bara att ge sig faaan på de!!

image116

/Åsa- Mot beach 2007 men samtidigt mot en sundare och hälsosammare livsstil..-

Återfunnen...

Petters Saab är äntligen (?) återfunnen.. frågan är om det var på gott eller ont.. inte precis i kördugligt skick vilket ju inte är så kul precis men nu är den ju iaf tillbaka.. Får se vad försäkringsbolaget och polisen säger, kanske blir att vi får lösa in den ändå och att det blir att köpa en "ny" bil. Undrar egentligen vad de är för människor som har mage att stjäla andras bilar, att man har samvete? förmodligen är det ett ord som inte existerar i deras vokabulär.. Skulle gissa på att det är ett gäng påtända ungdomar som triggat varandra och sett det som en kul grej att köra upp all bensin, sno stereon, röka lungorna ur sig och dessutom fimpa i heeela bilen.. En tungt knä mellan benen är vad de borde få!! Vars är denna stad påväg egentligen?!?!


Sen har vi ju den efterlängtade SCHLAGERN men ack vilken dunderskandal det blev.. herregud dessa östländer man blir ju galen.. okej att vi röstar på de skandinaviska länderna men va fan!! de är ju 95% fler än oss, de säger ju sig själv att nån av dom ska vinna.. en lesbisk kamsång, ja jag säger då de!! S K A N D A L ! ! ! ! !

Nu är det snart dags att fara o heja på min darling, har goda aningar så får hoppas att de stämmer, ett mål var ju utlovat :) HEJA MSSK!!


Never been kissed..

Såg till min stora överraskning att min gamla favoritfilm skulle gå på tv3 igår kväll. Jag kunde ju inte annat att att bänka mig framför burken och bara njuta av: Never been kissed med Drew Barrymore!!
Filmen får mig att tänka tillbaka till högstadietiden när vi brudar satt med spänning och såg denna film gång på gång på gång..så bra tyckte vi att den var. Igår intruducerade jag denna klockrena film för min vapendragare som även hon gillade filmen. Jag kände bara att jag var tvungen att lämna alla er ett citat från denna klassiker:

"That thing, that moment, when you kiss someone and everything around becomes hazy and the only thing in focus is you and this person and you realize that that person is the only person that you're supposed to kiss for the rest of your life, and for one moment you get this amazing gift and you want to laugh and you want to cry because you feel so lucky that you found it and so scared that that it will go away all at the same time."

Kommer man få uppleva den känsla som Josie beskriver? Skulle inte vara helt fel..

Ett tips
: Se filmen!! (kanske är mer av en tjejfilm dock)

image115

/Åsa- Alla kan inte få drömprinsar eller prinsessor...-

" Still I found the greatest force that's been ever known..."

Kelowna is beautiful in summertime they say
But even if I am sorrounded I wish you'll stay
But it's never been your style, fun for a while, then you're on your own
Still I found the greatest force that's been ever known


Har spenderat en del tid på årets Face Front festival där jag bland annat har sett band, träffat trevliga människor och även jobbat lite.

Fredag hade jag bestämt mig för att jag skulle se Collision Course som enligt mig är Piteås skönast band. Sagt och gjort och självklart levererade de som aldrig förr. De spelade även några nya riktigt härliga låtar. Jag och Linda hann även med att se 2 andra riktigt sköna band, talang och populärmusik-coola killar de där!

Lördagen blev det kolla modevisning som både Cissi och Tobbe deltog i. Läckert var nog ordet som passade in här. Sen blev de mysmiddag me syrran hos mig för att sedan jobba i garderoben på just Face Front. Därefter besökte vi baren där jag inhandlade en cider och eva en loka med tanke på deras seriepremiär som spelades idag!! Seger med 5-1, stort grattis!:) Efter baren var det dags för helgens höjdpunkt--> Lisa Miskovsky. Såå bra hon var och så himla skön människa, jag är frälst! Borde ta o göra en skiva o ha i bilen, passar nog perfekt. Därefter blev det hemgång och ett djupt samtal med syster om livet och allt vad det innebär, har en tung period just nu men snart är sommaren här och då ska det nog bli bättre.

Har som sagt varit en lugn helg men trots det mycket aktiviteter. Imorgon väntar skjutsa mor o far till Kallax för en resa till Prag. Efter det blir det att åka till storfors för att återigen skriva uppsatsen med gruppen, hyffsat less nu måste jag säga.

image114
Vilka texter tjejen har och som vi diggade!

Oh my little bird what have you done?
Fell in love with Mr. Setting Sun
So beautiful you made the sky alone
then it disappeared left you alone


/Åsa- There are certain people you just keep coming back to..-