80-tals kvällen som vi sent kommer glömma..

Igår stundade vår numera traditionella tjejmiddag. Vi har tagit ett väldigt klokt beslut om att vi ska ska turas om att en gång varje månad laga en smarrig middag och bjuda dom andra brudarna.

Igår stod mitt, lindas och cissis namn högs upp på turlistan. Vi träffades torsdag efter jobben och börjar med planeringen. Efter många om och men så kom vi tillslut fram till en meny som skulle komma att se ut som följer:

Förrätt:
Bruschetta med körsbärstomater, avokado och mozzarella.
Varmrätt:
Marinerad pepparlax med pressad potatis och citronsås.
Efterrätt:
Het fruktsallad med kanelglass.

  


Det gick verkligen hem hos brudarna och vi slukade i oss allt som om vi aldrig sett mat tidigare. Vi var lite nervösa över hur vår tidsplan skulle hålla och om menyn skulle duga för gästerna,men allt blev super!

Vi korkade upp vinet och pratade på tills dess att vi kom på att idol var på tapeten. Medan vi kockar förberedde maten och sprang titt som tätt in och ut ur köket så nöjt resten av gänget ganska bra.

Idol är numera ett stort skämt, va händer i våra länder?!?!

I alla fall så fixade vi till det sista innan det bar av mot sara öhmans fest ovanför valdino. Vi tog stämpel och begav oss upp på en väldigt trevlig fest med härliga människor. Sen där vid kvart i 12 sa den blivande mamman att hon var tvungen att börja gå ut så hon skulle orka va ett litet tag i alla fall. Sagt och gjort..vi strosade ner och jag måste säga att stämpeln var ett smart drag när man med lätta steg gled förbi den långa kön.

 

Väl inne skakade vi våra lurviga och vår rumpa som aldrig förr till den klockrena musiken. Och som Elin sa idag:
-Fatta va vi brände kalorier!!
Håller helt och fullt med henne och såå roligt vi hade. Inte nog med att det var bra musik, det var även bra me folk!!
När kvällen var till ända och våra lurviga var slutkörda så intog vi den super långa jack-kön. Väl där bjöds det upp på skönsång med klassiker som piteälva, just idag är jag stark och bara vara vänner..vi tjejer som stod i kön bestämde oss då för att bara vara vänner är bullshit och att det finns betydligt bättre alternativ istället;)

Jag, elin, cissi och nisse begav oss därefter mot Big Boy..och på vägen så sjöng vi för fulla muggar!! Ruggigt kul o såå bra vi var hahaa

Jag och elin hann vara med om både det ena och det andra under vår vistelse på detta matställe, bla: sjuk 08:a, konstiga kommentarer, sjuka samtalsämnen osv.

Så här dagen efter känner nog både jag och elin att vår topp kom aningens försent ,där vid 3 var vi som bäst!! Så vi bestämde oss för att hitta på nått galet eller kul haha så det galnaste vi kom på var att vi gick hem till mig o snackade som bara den..trevligt trevligt tills dessa att båda gäspade regält och vi kom överens om att det nog var bäst att gå o sova..sagt o gjort!! Skönt!

Idag har vi hunnit luncha o strosa på stan. Himla trevligt o snacka igenom kvällen och allt vad det innebar.


Gårdagens bästa:

Linda bjuder till på en sjukt rolig berättelse om hur magen festar. Mer info om den vid ett senare tillfälle..ska söka upp den!!



/Åsa-You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say,
It's too late to apologize...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback