Midsommar 2007


88766-126


Så var även denna midsommar till ändå o nu sitter man här på soffan med en lagom huvudvärk o med karl sovandes, som de ska va efter en dags festande..

Så vad bjöd då gårdagen på? Det började med att vi duktiga som vi är städade hela läggan från topp till tå känns skönt att vi gjorde bort det med tanke på dagens något trötta tillstånd. Åsa hämtade sen upp oss för färd mot stugan där det vankades sillunch tillsammans med mor o far, bittan o gunnar, a-k o pontus. För mig o åsa blev det som vanligt köttbullsklämmor i stället, är man inte vuxen så är man inte.. Sagt o gjort så drog vi vidare för att plocka midsommarblomster som vi la på morfars grav, gav till mormor o även till Lena senare på em. Nästa anhalt blev storgatan där jag slängde ihop en sallad som var det enda vi skulle stå för i matväg. Vi blev sen hämtade av Lena för att bege oss til lmånskensgatans "kvartersfest" där de bjöds på party vill jag lova!! Fanns några fler ungdomar än jag o petter, däribland stina o anders så kvällen kunde inte bli annat än succé!! De bjöds på lekar där familjen johansson totalt krossade sitt motstånd ända tills de var anders tur att skjuta luftgevär haha Tyckte även att det enda (?) vi gjorde under kvällen var att äta äta äta allt från sill till grillspett till jordgubbar. Ska väl även tilläggas att vi drack en hel del oxå, det var de ena med det tredja vilken nog förklarar dagens något låga tillstånd men som sagt de hör väl till.. Några blev iaf överförfriskade men inget som stoppade oss, eller hur var de nu eg? ;)

Vi anlände väl på annelund kring 16 o for därifrån kring 23 kanske för då hade petter o peter lund dealat att vi skulle komma förbi där på pitholm, han o kajsa hade haft nån mysmiddag.. Klart vi ställde upp så vi drog dit. Dock blev vi inte så långvariga, varför förtäler inte historien hehe

Summa summarum, kvällen kunde inte ha blivit bättre!! eller jå kanske om vi hade stannat hos de sköna människorna på månskens där stämningen var på topp med dans o diverse aktiviteter då vi åkte..

Vill även passa på att tacka för att jag/vi fick komma på "kvartersfesten", vi får hoppas att man får uppleva det nästa år oxå!! Vill oxå tacka petter för allt han gör o allt han är för mig, du är bäst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback